Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Martie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 27 martie 2015 | 06:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Martie 2015 in functie de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi vei resimți un moment de refugiu, refulare în inetriorul propriilor trăiri, emoții. Colaborarea cu ființa iubită devine din ce în ce mai anevoiasă, iar orgoliile, interesele financiare probabil le resimți din ce în ce mai mari. Indicat ar fi să cugeți un pic și să nu dai curs energiilor și stărilor de moment. S-ar putea să constați că schimbarea care este nevoie de făcut ține de propriile alegeri, realizări.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi comunicarea va deveni anevoioasă. Te vei simți extrem de manipulat/ă sau vei avea tendința să manipulezi. Nimic nu e mai cert, ca faptul că atitudinea, diplomația dar mai ales flerul tău te va ajuta să depășești situațiile criză de azi. Impostant este să înțelegi că nu atât de mult valorile contează, ca și materialisme. Ci poate mai mult și mai mult, capacitatea de a clădi, construi lucruri mari în comun.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei fi nevoit/ă să clarifici niște momente din cadrul relației tale, legate în mod clar de finanțe, bani, materialism Singurul adevăr pe care indicat al fi să-l urmezi, ar fi cel al atitudinii pe care o adopți ca să excelezi în a-ți formata un viitor sigur și stabil. Cuplul tău acum suportă o refractare și o sudare constructivă. E momentul și perioada cînd toate posibilitățile se vor a fi luate în considerație. Chiar și cele legate de înțelepciunea și maturitatea de a colabora.



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi conflictele au o doză marcantă în cadrul relației tale. Vei simți o doză de presiune, de superioritate. Survenită din partea ființei iubite. Indicat ar fi să dai multă încredere celui/lei de lîngă tine și să te lași ghidat de intuiție. Poate uneori familia contează mai mult decît cariera?! Poate calmul căminului și liniștea interioară, are mai mult greu decît niște crize de nervi?! Fericirea astăzi constă în a ști să mediatizezi conflictele calm și armonios.




Horoscop pentru femeia din Leu

Acum suporți un moment în care, lupta se duce între calmul din interiorul tău. Stabilitatea și confortul, dar mai ales material. Și capacitatea ta de a cheltui prea mult, a da prea multă importanță distracțiilor. Chefurile, cluburile pot fi cele care îți periclitează liniștea familiară. Astăzi lupta se duce în tine și în subconștientul tău. Cu referire la situația cuplului tău. Dar mai ales la deciziile de luat în viitor. Legate de fericirea și liniștea din cadrul relației tale.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi reveriile și perceperea intuitivă a sentimentelor ființei iubite, vor fi probabil pista cea mai veridică către o stare emoțională pură. Către o doză pregnantă de romantism și melancolie sporită. Ai probabil în ultima vreme o nevoie acutizată de echilibru sentimental. Iar acesta cu siguranță poate fi obținut numai atunci, cînd învățăm să cedăm. Cînd învățăm să ne acceptăm cu bune și rele. Și cînd învățăm să iubim deliberat, intens. Dar totodată necondiționat. Asta e o perioadă de mari schimbări în sectorul tău emoțional!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei simți necesitatea unei etalări publice a stărilor tale sentimentale, emoționale. Vei avea nevoie de a te ști iubit\ă, prețuit\ă. Azi e o zi cînd iubirea va fi cea mai importantă preocupare a ta. Poate vei fi predispus\ă la niște stări emotive sporite din care va rezulta o creație ceva! Totuși cel mai important e să lași evenimentele din cuplu tău să decurgă lejer, fără a dramatiza și analiza detaliile. Fără a cere explicații fără motiv și fără a impune niște reguli. Plus, o doză de realism în ceea ce privește mersul relației tale, de asemenea ar fi binevenită!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi simți o stare emoțională de disconfort. Probabil ceva între tine și ființa iubită se întrezărește de ordin conflictual. Ceva care vă pune pe poziții de contrariat. S-ar putea ca o doză acută de gelozie, suspiciuni să te facă să suferi. Indicat ar fi să dai mai puțină importanță aparențelor și din ce în ce mai multă intuiției. Și fațetelor realiste, palpabile ale aspectelor de colaborare în relația ta. Evident, acuma e o perioadă în care se re\structurează sectorul emoțional și amoros al vieții tale din rădăcini. Dar pentru asta ai nevoie totuși de multă răbdare, claborare, maturitate și înțelepciune. Atunci cînd decizi să construiești ceva valoros la acest nivel.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi în care datorită relației tale, ceva din structurile tale interioare se vor demola. Sau pur și simplu vei avea astăzi o senzația că necesitatea, ideia ta despre o stabilitate interioară emoțională probabil nu mai merge sau e învechită. Și în loc să te ajute să colaborezi cu cel\cea dragă inimii tale, invers te face să stagnezi. Iar acest aspect anume azi îți va produce un mic conflict în cuplul tău. Urmărește ca fiecare detaliu pus azi în vizor sau discuție cu ființa dragă să fie mai degrabă etapă de evoluție, decît sursă de tensiune emoțională!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca în sfera relației tale amoroase să intervină cu pași rapizi motivul financiar, material. De aici și problemele de colaborare, comunicare. Indiferent ce nu s-ar întîmpla indicat este azi să abordezi o metodică mai rațională, mai selectivă și pragmatică a vizorului prin care privești relația ta. Ai nevoie să demolezi probabil niște structuri false ale cuplului tău. Care nu sunt construite pe sentimente adevărate. Sau pur și simplu aveți nevoie tu și ființa dragă să vă stabiliți clar, punctat niște detalii cu obligațiuni și valori de viitor. Astfel încît relația voastră să funcționeze ritmic în tandem cu regimurile voastre ale fiecăruia. Și încercările de moment!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

În ultima vreme ai nevoie de o iubire cumva mai practică și mai pragmatică, în viața ta. Probabil necesitatea de a construi ceva de durată și de viitor te impune, să vrei să colaborezi și să structurezi relația ta sub o altă formă. Una mai plină de momente valoroase și pline de însemnătate. Care să îți ofere senzația reciprocă de a iubi și a fi iubit\ă. Azi e o zi în care idealurile îți sunt majore. Te încrezi în viitor, te simți copleșit\ă de sentimentalism și te lași pe aripile lui alături de cel\cea care ți-l etalează. E o perioadă cînd comunicarea cu ființa dragă e din ce în ce mai favoriată!


Horoscop pentru femeia din Pești

Nerăbdarea ta și necesitatea de a face ordine în sectorul amoros, nu mai are margini. Ai nevoie de schimbări clare. Și probabil asta e o latură frumoasă a acestei perioade. În care dragostea pe care o porți se purifică de niște fațete învechite, care vă complicau ție și ființei iubite relația de cuplu. Acuma e vreme de pus la punct, să-și spună fiecare păsul, să luați niște măsuri. Chiar dacă urmările pot fi ușor drastice și dramatice, cu toții merităm sentimente adevărate și o relație pe măsură! Azi e zi în care necesitatea de etalare demonstrativă a emoțiilor, poate fi primordială!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții