Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 3 Mai 2015

Written By NIKE B. on duminică, 3 mai 2015 | 07:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 3 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 3 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi suspiciunile, intensitatea emotivă, careva senzații impulsive îți vor domina sectorul afectiv. Ai putea avea senzația acută de finalizare a relației. Sau pur și simplu gelozia sau alte sentimente asemănătoare cu aceasta vor prelua controlul situației. Acum e momentul în care comunicarea este primordială în cadrul cuplului tău. Altfel fatalul poate fi inevitabil!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi relația ta, devine unul dinre cele mai focalizate direcții ale zilei. De la o vreme transformările emoționale, te fac să devii mai alertat/ă din fire. Domeniul financiar, posesivitatea, dominarea ființei iubite pot fi căile care te marchează. Cu siguranță! Azi e una din acele zile în care trebuie să pui preț pe colaborare, uniune. Un legămînt strîns de bun augur fericirii tale de cuplu. Excluzînd interesele de orice natura.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Schimbările pe care le necesiți să le faci, în domeniul rutinei. Graficului zilnic al zilelor tale de muncă, pot fi cele care te mișcă să faci schimbări și în relația ta. Încearcă să nu mai pui cap la cap sau să diferențiezi, relația ta de carieră. Pentru că una fără alta nu ar exista. Iar tu nu ai fi acel/acea tu dacă toate au sta într-un altfel mod amplasate. Ca și direcție amoroasă, acum dispui de o mare capacitate de vindecare. Creația, dăruirea dar mai ales înțelegerea necondiționată, a problemelor, conflictelor, direcțiilor salvatoare, a poveștii tale amoroase. Pot fi cele care îți vor oferi armonia. Azi trebuie să conștientizezi că schimbările nu sunt atât de necesare, atîta timp cît nu ne aduc fericirea emotivă!


Horoscop pentru femeia din Rac

Restricționările pe multe planuri, în momentul actual te pot face, pe lîngă foarte ambiționat să obții rezultate. Tot atît și de fluctuant/ă amoros. Acum e momentul în care trebuie să înveți, scara valorilor, ambiția în a obține ceva. Trebuie să te maturizezi, că vrei, ori nu vrei asta. Ființa iubită poate fi cea, care îți trezește dorința de a întemeia o familie. Dar nu uita, căminul tău are nevoie de liniște, putere interioară salvatoare. Spiritualitatea și dăruirea poate fi un semnal sigur că cel/cea de lângă tine, îți este cu adevărat un/o bun/ă pereche. Azi emoțiile, vor deveni mai intense. Dar vor avea tendința să te transforme puternic.




Horoscop pentru femeia din Leu

Bineînțeles presiunea în cuplul tău o vei resimți că vine, din direcția familiară, căminul tău poate deveni ca și o oază de conflicte. Sau cel puțin agitația, certurile, scînteiele și zîzania vine de acolo. Urmărește o cît mai puțină doză de manipulare și control în cadrul cuplului tău. Astea ar putea fi cauzele de conflict în relația ta. Și nu mai atribui prea multă importanță instabilității și fluctuațiilor în relația ta. De dragul mofturilor interioare, de a schimba tot și toate. Înțelegerea îți va veni pe plan mental, ca și o conștientizare divină a situației și direcției afective de urmat.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi mesajele de iubire vor curge râu. Cel puțin veștile, de peste graniță, sau de la mare depărtare. Ale ființei dragi ție. Poți regăsi acea doză de iluminare mentală și oportunități de evoluție a propriului spirit. În avansarea și implimentarea unor noi idei și viziuni de viață. Acum e perioada în care responsabilizarea, constructivitatea, maturitatea. Și manifestarea ta în cadrul cuplului cu multă înțelegere, acea înțelegere intuitivă, te va ajuta să regăsești echilibrul și fericirea.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Situația financiară din viața ta, s-ar putea să fie una primordială la etapa actuală. Chiar dacă realizarea carieristică, evidențierea ta publică, cu tot cu calități și valori într-una sunt importante pe moment. S-ar putea să realizezi, că ceea de ce ai nevoie acum este o restructurare tocmai în această direcție. Să te reprofilezi, astfel încît fricile zilelor de mîine, a stabilității cuplului tău să fie asigurate. Acum treci printr-o perioadă, în care v-a trebui să lași deoparte o categorie din plăceri, distracții și hobby-uri și să dăruiești mai mult celui de lîngă tine. Stabilitatea viitorului relației voastre.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atenția asupra detaliilor personale, mai ales referitor la aspectul exterior. Sau pur și simplu asupra felului cum te comporți ca și partener/ă în relația ta, s-ar putea să te reunească ca și cuplu. Posezi evident niște frici, care țin de realizarea personală. Mai ales de capacitatea ta de a cîștiga. Totuși nu uita că fără cel/cea de lîngă tine, care îți oferă acea oază de liniște și calm, nu ai putea realiza cu probabilitate de suta la suta, aproape nimic. Din cele pe care ți le-ai propus ca și țintă și scop. Azi romantismul pasional pe care îl emani, atrage atenție și respect din partea sexului opus.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O doză de melancolism, dar totodată și o careva nuanță de frică. Cu referință la propria gândire, la propria realizare, poziție socială, s-ar putea să te facă melancolic/ă, nostalgic/ă. Adevărul este că curățenia pe care trebuie să o faci acum în nișele emoționale interioare. În cadrul cuplului tău, ți se par mult prea greu de dus. Dar mai ales tulburarea cu care sunt însoțite schimbările acestea. Acum totuși, trebuie să realizezi că nimic nu se va întîmpla nou și valoros, dacă mai balansezi. Sau dacă te complaci în vechi și linear. Intuiția de azi te va ajuta să iei decizii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi romantismul, visarea, idealurile, dar mai ales planificarea unei strategii de acțiune de viitor, te va ajuta enorm de mult. Inima ta, acum este plină de sentimente calde. Romantismul, gîndirea în norme divine, romantice, subtile este o parte din situația afectivă curentă. Sau cel puțin înspre astfel de valori te îndrepți. Acum este acel moment din viața ta, cînd se pun punctele pe ,,i,,-urile care de mult timp se cereau a fi sesizate. Dar mai ales corectate ,,gramatical,,. E o perioadă în care finalurile își au sens, dar mai ales trebuiesc acceptate.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Emotivitatea, capătă o notă cu voce exteriorizată. De la o vreme ești îndreptat/ă către a realiza multe lucruri. Responsabilizarea aceasta, bineânțeles că atinge cu precădere și latura relațională din viața ta. Azi va trebui să îți stabilizezi concordanța dintre ceea ce simți, sau îți cere interiorul sufletului tău că trebuie să faci. Și ceea ce cere societatea, în locul tău. Va trebui să înveți să îți anihilezi fricile cu referință la propriul nume, realizare, carieră, poziție socială.


Horoscop pentru femeia din Pești

Acea doză de expansiune, care e aproape vitală deja pentru tine, te face mult mai analitic. Felul în care gîndești, poziționezi lucrurile, într-o ordine anume, te vor ajuta să restabilești ordinea interioară. Dar mai ales echilibrul de valori. Care țin și de situația cuplului tău. Chiar dacă cariera este o direcție importantă în viața ta, nu trebuie să uiți că afecțiunea e cea care îți dă noi forțe să lupți. Să realizezi ceea ce ți-ai propus. Azi vei avea capacitatea și resursele să conștientizezi și să depășești unele fixații, care îți blochează armonia, vizavi de relația ta.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții