Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 20 noiembrie 2017 | 07:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, poti fugi, dar nu te poti ascunde. Cei din jur sunt in urma ta, pentru cele mai triviale lucruri. Nu reusesti sa ai o clipa de liniste, chiar daca asta e unicul lucru pe care ti-l doresti.






Horoscop pentru femeia din Taur

Rutina incepe sa va supere si faceti schimbari significante pentru a lupta cu ea. Va exprimati cu usurinta sentimentele si sunteti atrasi de persoanele iesite din comun care va ies in cale.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa va pastrati rece in ce va priveste si sa fiti alert. Combinati-va impulsurile emotionale cu cele intelectuale, pentru a evita sa fiti treceti in defensiva in fara prietenilor inselatori. Cineva incearca sa va domine.






Horoscop pentru femeia din Rac

E o perioada fructuoasa pentru cei care lucreaza in domeniul artei. E bine sa va schimbati garderoba si sa va redecorati casa. Astrele favorizeaza consolidarea vechilor relatii, fie ele de prietenie sau amoroase.

Horoscop pentru femeia din Leu

Pacea caminului va este tulburata astazi. Probleme din trecut pe care le-ati ignorat apar la suprafata. Din pacate, trebuie sa va descurcati pe cont propriu.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Relatiile sunt sub reflector. Sunteti nevoit sa alegeti intre doua situatii neplacute. Bazati-va pe intuitie si veti face alegerea corecta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti nevoit sa luati o decizie importanta legata de cariera. Unele cai pe care ati apucat ajung in puncte moarte. Nu e o idee rea sa renuntati la ele. Va stiti foarte bine telurile, dar apar multe intrebari pe drum.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Noi oportunitati in plan financiar pot cere ca, momentan, sa investesti cam mult. Dar iti vei recastiga investitia, daca faci alegerile corecte. Incearca sa cauti printre prietenii tai o persoana care te poate sfatui in acest sens!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Noi oportunitati in plan financiar pot cere ca, momentan, sa investesti cam mult. Dar iti vei recastiga investitia, daca faci alegerile corecte. Incearca sa cauti printre prietenii tai o persoana care te poate sfatui in acest sens!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cat trebuie sa alergati dupa un vis pentru a va da seama ca s-ar putea sa nu va fie potrivit? Faceti greseala de a da vina pe circumstante pentru esecul propriilor perceptii. Fiti mai atent la cauzele interne ale nemultumirilor dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, viata dumneavoastra e ca un roller-coaster. Nu sunteti multumit de relatiile cu cei din jur. Mai bine va axati pe ceea ce va multumeste, decat sa mai cautati nodul din papura.





Horoscop pentru femeia din Pești

Latura mai agresiva a sentimentelor dumneavoastra iese in evidenta acum. Veti fi impresionat usor de cei din jur sau de circumstantele in care va regasiti. Respirati adanc si incercati sa va stapaniti tendinta de a deveni hipersensibil.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții