Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 21 noiembrie 2017 | 07:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 21 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pozitia planetelor astazi inseamna ca ai sansa de a invata ceva nou, ceva care va conta foarte mult in viata ta amoroasa. Dar este mai putin despre ce afli cat conteaza locul unde inveti. De ce? Pentru ca s-ar putea ,sa descoperi ca unul dintre colegii tai de acolo are idei si idealuri similare cu tine si de asemenea, ii place mult felul in care arati!







Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi miscarea astrelor incurajeaza o noua atitudine asupra relatiilor. Poate ai folosit toate armele din arsenalul de seducere ,prin puterea conversatiei ultraelegante si de asta acum intentionezi, sa treci la magnetismul personal asezonat cu hainele potrivite; va avea un impact mai mare decat un dictionar de cuvinte pline de miez. Ai mai multi asi in maneca si ai inteles cum sa-i joci.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cu alinierea astrala de azi poti avea socul unei revelatii privind viata ta amoroasa. Ai continuat o relatie incapatanandu-te sa o privesti prin ochelari cu lentile roz. Este posibil sa apara un eveniment care sa-ti aduca aminte ca nimeni si nimic nu e perfect si poate este nevoie sa-ti schimbi comportamentul in concordanta cu adevaratul mod in care merge relatia.







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi iti vei da seama ca persoana pe care o stimezi foarte mult are o fire foarte filozofica si careia ii place foarte mult sa vorbeasca despre sensul vietii si tot ce e legat de acest subiect. Atmosfera celesta te incurajeaza sa intri in adancul discutiilor care vor aparea intre voi, dupa care vei simti un sentiment profund de relaxare.


Horoscop pentru femeia din Leu

Alinierea planetelor din aceasta zi va aprinde in dvs. un foc despre care nici macar nu stiati ca exista. Daca sunteti pe cale sa intrati intr-o relatie noua, veti fi surprins ca va debuta intr-un mod mai spectaculos decat va asteptati. Desi este o diferenta imensa fata de modul in care va purtati de obicei, va veti da repede seama ca va place.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Actualul aliniament planetar incurajeaza activitatea sociala intr-un sens larg si te ajuta sa te implici in noi actiuni cu oameni care sunt foarte diferiti de cei cu care ai relatii in mod obisnuit. Fie ca ai o relatie stabila sau nu, aceasta iti va face bine deoarece iti da idei noi care vor schimba multe lucruri.


Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca o discutie interesanta sa te faca sa-ti doresti sa cunosti o persoana sip e alte planuri. Astrele iti dau curajul sa faci primul pas si sa muti discutia in directia care te-ar avantaja cel mai mult. Asta inseamna ca o intalnire in doi e iminenta.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aceasta aliniere planetara speciala va aduce multa pasiune in viata de zi cu zi. Relatia foarte stransa in care va aflati poate suferi o transformare majora in bine, fapt care va va lasa fara cuvinte. Desi vi se poate parea ca lucurile se petrec prea repede, veti simti cum relatia prinde radacini si se consolideaza intr-un mod puternic.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ai probleme cu dragostea astazi, asta se va intampla fiindca ai indraznit sa intreci masura intr-un anumit punct. Sau poate ca nu ai fost destul de sensibil la ceea ce i se intampla partenerului tau de ceva vreme. Dar ai noroc, fiindca aspectul curent al planetelor te incurajeaza sa intelegi ce isi doreste si cel de langa tine.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, cea mai atractiva forma de distractie care iti vine in minte e cea in care iti chemi prietenii acasa si va adunati in jurul unui bol mare de popcorn. E si ocazia perfecta pentru a stabili o legatura mai profunda cu unul dintre ei, care are sansa sa devina foarte special pentru tine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ti se pare ca energiile din jur sunt prea intense pentru tine. Un admirator de al tau e gata sa renunte la propria demnitate, numai pentru a-ti atrage cumva atentia. Din pacate, in loc sa te impresioneze, reuseste sa te indeparteze!






Horoscop pentru femeia din Pești

Daca ai avut neintelegeri cu partenerul, e cazul sa treci peste mandrie si sa le discuti deschis. Merita sa faci asta pentru el, pentru ca ti-a dovedit ca insemni mult pentru el in repetate randuri. Nu te mai ascunde dupa pretexte copilaresti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții