Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 22 noiembrie 2017 | 07:13


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vi se va oferi astazi sansa de a va bucura de o seara romantica petrecuta in compania unei persoane incantatoare. Incercati totusi sa nu va implicati prea serios din punct de vedere afectiv! E posibil sa nu vedeti padurea din cauza copacilor, ceea ce ar putea sa va dauneze daca aveati in vedere un angajament mai serios. Asa ca, simtiti-va bine, iesiti la o plimbare sub clar de luna, insa evitati pe cat posibil sa luati decizii importante!







Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor arata ca trebuie neaparat sa rezolvi un lucru: acela de a controla vietile altora, dar pe a ta, ba. Luna arata ca vei fi pus in fata unor cheltuieli absolut necesare, dar pe care ai prefera sa le amani. Din pacate, n-ai sa poti, dar din fericire, o sa intareasca legarurile cu persoana iubita.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Capacitatea ta de conversatie poate atinge noi culmi azi si se poate ,sa te surprinda intr-o anumita discutie determinarea cu care iti arati punctul de vedere sau cu care doresti lamurirea anumitor schimbari. Actuala miscare a planetelor te incurajeaza, sa vorbesti foarte bine si de a nu bate campii atunci cand iti exprimi nevoile. Veti face mari progrese ramanand neinfricat de onesta si deschisa la adevar.







Horoscop pentru femeia din Rac

Avand in vedere atmosfera celesta de azi e posibil sa va simtiti ca si cum v-ati afla intr-un " Rai afectiv". Daca momentan nu sunteti implicat intr-o relatie, atunci este posibil sa intalniti o persoana pe masura asteptarilor si cerintelor dvs. Este momentul prielnic pentru a va rasfata cu un strop de romantism si pentru a va bucura de toate senzatiile minunate care decurg de aici! Faceti ceva special, purtati cele mai seducatoare haine pe care le aveti si pur si simplu bucurati-va din plin de tot ceea ce implica flirtul!

Horoscop pentru femeia din Leu

De obicei esti detasata de sentimentele tale, dar pozitia planetelor de azi va va face pe tine si pe partenerul tau implicati si detasati in acelasi timp, din acest motiv iti va fi greu sa te aduni. Stii ce vrei sa-I spui persoanei iubite, si totusi nu-ti gasesti cuvintele, ti se par prea prostesti. Nu te grabi!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi planetele va incurajeaza sa incercati sa atrageti un partener altfel decat cei de pana acum! Vi se va oferi aceasta ocazie daca, de exemplu, veti avea vreun eveniment social la care veti fi prezent sau poate vreun curs la care ati asistat fara a avea sansa de a face cunostinta cu toate persoanele prezente. E posibil sa va lansati intr-o conversatie cu o persoana diametral opusa fata de genul dvs de partener pe care il preferati de regula, persoana a carei prezenta vi se va parea insa extrem de stimulanta!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sentimentele tale vor fi scoase la inaintare astazi si nu vei fi in stare sa faci nimic altceva, decat sa iti exprimi trairile. In mod normal, te-ai simti vulnerabila, dar ziua de azi iti ofera o incredere neobisnuita, care iti alunga orice temeri.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vei fi admirata in mod special daca dai dovada de putere, sau daca vei evidentia aceasta latura din cei din jur. Pentru asta, va trebui sa fii directa, sa abordezi fara ocolisuri, sa nu eziti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In orice situatie, iti place sa stii foarte bine unde te afli si nu permiti niciun strop de confuzie. De data asta insa, iti e atat de frica de raspunsul pe care l-ai putea primi din partea celui pe care il admiri, incat preferi sa te afunzi intr-o incertitudine destul de periculoasa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi plina de amuzament, multumita prietenilor tai, care nu iti mai permit sa te inchizi in casa. Esti in centrul atentiei si caldura ta naturala iti imbunatateste toate relatiile. Daca ai ceva pe suflet, nu vei avea un moment mai potrivit pentru a o spune deschis.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cu cat mai multe idei revolutionare ai, cu atat mai bine! Contextul astral te aduce pe tine si partenerul tau intr-o dispozitie numai buna pentru un brainstorming intens, in urma caruia descoperiti metode noi de a va aborda problemele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Viata amoroasa este in centrul atentiei in aceasta perioada. Experimentezi un val puternic de pasiune, care te aduce pe culmile fericirii. Vrei multa aventura si tinzi sa faci pasi nechibzuiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții