Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 decembrie 2017 | 06:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Faceti remarci cam usturatoare la adresa celor din jur. Chiar daca spuneti adevarul, cei mai sensibili se vor simti jigniti. Si sincer, cui ii place sa dea explicatii legate d e bunele lui intentii?








Horoscop pentru femeia din Taur

O schimbare este la fel de buna ca o vacanta, de aceea evaluati posibilitatile pe care vi le ofera atat viata profesionala cat si cea personala. Daca va tineti departe de prieteni, veti lua deciziile corecte.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca nu stiti cum sa va exprimati sentimentele, un gest romantic e ceea ce va trebuie. Mai ales daca e vorba de o persoana cu care ati avut conflite in ultima vreme.








Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti invadat de energii creative. Va explorati orizonturile si descoperiti ca aveti hobby-uri de care nu stiati. Primul pas poate fi intimidant, dar indrazniti sa ridicati barierele in viata dumneavoastra!



Horoscop pentru femeia din Leu

Accentul cade pe planurile financiare pe termen lung. Abilitatea de a studia intens e ridicata si e suplimentata de interesul pentru probleme profunde. E o perioada propice pentru reglementarea oricarui soi de afacere.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti energic si plin de carisma, lucru care va afecteaza in mod pozitiv relatiile. Purtati conversatii lungi si intime cu cineva special. Colaborarea la un proiect va aduce beneficii financiare.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti interesat de fenomene paranormale, care par ca va cam bantuie in ultima vreme. Daca urmariti sa obtineti ceva beneficii financiare, trebuie sa aveti rabdare, e destul de greu sa va fidelizati clientii.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va fi, in continuare, o perioada de tensiune in viata dumneavoastra. O calatorie e ceea ce va poate relaxa. Curaj!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti de rezolvat o problema financiara cu un partener sau un coleg de munca. V-ati intrecut limita de cheltuieli si aveti tendinta sa dati vina pe altii pentru asta. Fiti mai atent, inainte de a acuza pe cineva!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti cam reticent la ideea de schimbare, dar ar fi bine sa va ganditi de doua ori. Ascultati-i pe cei din jur si apoi luati deciziile. S-ar putea sa ratati o ocazie unica in viata.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

E cazul sa renuntati la tot ce e invechit si depasit in viata dumneavoastra. Va veti simti mai atragator si mai deschis fata de persoanele din jur. Veti lua initiativa de a-i reuni pe cei dragi in jurul dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca va tot agatati de trecut, riscati sa pierdeti relatia din prezent. Pastrati drumul drept! O discutie legata de incapatanarea dumneavoastra risca sa degenereze intr-o cearta. Lasati orgoliul deoparte!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții