Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic 10 Aprilie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 9 aprilie 2014 | 06:30

Horoscopul zilei de azi 10 Aprilie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Succesul poate fi atins printr-un efort de vointa din partea ta! Chiar de-ar fi sa-ti aprinzi paie in cap, merita sa te zbati pentru succesul pe care il visezi, dar, atentie, nu il poti obtine pe cai facile si nici amiabile. Trebuie sa te lupti, sa te certi, sa dai la o parte inamicii care stau si ei cu ochii pe tinta finala, dar tu ai totusi un as in maneca de care te poti folosi cu incredere. Un dram de tupeu si un ton mai rasunator in discutie pot atrage succesul de partea ta, deci ridica-te pentru visul tau cel mare, fara a deveni, totusi, agresiv!

Horoscopul zilnic de azi Taur

O scanteie sa apara ca ai si rabufnit de parca ai fi un butoi cu pulbere. Nu esti in cea mai buna forma psihica si orice afront devine motivul perfect pentru a starni o furtuna. Totul te deranjeaza, totul te supara, totul te irita, si, fiind atat de sensibil si de capricios, e normal ca disputele sa se incinga de la orice fleac. Refuzurile celor din jur, criticile poate nevinovate din mediile tensionate si vulnerabilitatea ta sunt factorii ce te transforma in cel mai dificil om, astazi. Lumea nici nu stie cum sa ti se adreseze: cu manusi sau frans in fata?


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Astepti cu sufletul la gura un eveniment important care incepe sa se contureze inca de pe acum la orizont. Mai trebuie sa ai putina rabdare, mai dureaza pana ajungi acolo, si fiecare zi care te apropie mai mult de acel eveniment naste in tine o emotie din ce in ce mai mare. Poate e o vacanta de care ai nevoie ca de o gura de aer proaspat, poate e o intalnire sentimentala demult promisa care abia acum se implineste, deci cum sa nu privesti spre viitor cu emotie maxima? Simti ca va fi ceva special, dar mai ai ceva timp la dispozitie pentru a pregati totul ca la carte.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te simti bine in mediile aglomerate, cu persoane foarte diferite, nici in spatiile publice unde nu stii ce sa spui. Esti printre straini destul de ostili iar comunicarea cu ei merge greoi, nu pentru ca nu ai avea talente in arta conversatiei, ci pentru ca nu gasesti interlocutori pe masura. La subiectele interesante propuse de tine, primesti raspunsuri monosilabice, taceri apasatoare sau ironii taioase, incat pierzi repede tot cheful de socializare. Aproape ca preferi sa fii singur de cele mai multe ori, pentru ca nu ai parte de tovarasi pe placul tau.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti foarte intransigent cu cei care dau dovada de superficialitate si nu se concentreaza serios la ceea ce au de facut. Esti dur cu tinerii, cu cei neglijenti, cu cei care se dau mari ca le stiu pe toate, dar dovedesc ca sunt niste nepriceputi, pentru ca nimic nu te deranjeaza mai tare astazi ca lipsa de performanta, ca orgoliile prostesti si ca lauda de sine care nu are nimic real la baza. Vei demonstra celor care se cred cei mai grozavi ca totul e doar un balon de sapun si ca e doar gura de ei, dar nu ajunge doar sa-i desfiintezi, ci sa le arati ce inseamna valoarea si performanta prin exemplu personal.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

De unde nici nu te astepti, se poate ivi o suma de bani sau un pont salvator care te ajuta sa depasesti cu brio un moment critic pentru bugetul tau. Asta nu inseamna ca, daca tot ai facut rost de banii de care aveai nevoie, trebuie sa dai iama prin ei, pentru ca trebuie sa fii in continuare econom, ba chiar zgarcit in anumite circumstante, pentru a nu pierde ceea ce ai obtinut. Deschide portofelul mai rar si nu te arunca la primul pret nici cand vine vorba sa vinzi, nici cand trebuie sa cumperi. Incearca sa te tocmesti la orice tranzactie care accepta targuiala.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Succesul te viziteaza pe mai multe planuri, dar nu e o reusita individuala, ci ai facut si tu parte din colectivul care a muncit ca sa ajunga aici. Impreuna ati construit acest succes, tot impreuna impartiti acum roadele si sarbatoriti evenimentul. Vin laude, aprecieri, semne de pretuire, recompense pentru tot ce ati facut laolalta, dar un prim pas ar fi sa va recunoasteti sincer si deschis unii altora contributia, pentru ca nu ati fi ajuns aici daca nu v-ati fi unit fortele. Nici unul nu reusea pe cont propriu, ca atare lauda de sine si orgoliile egoiste nu au ce cauta aici!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ceva din interior te impinge sa duci mai departe ce ai inceput, chiar daca influentele din afara sunt total contrare, incat nu stii ce e mai bine pentru tine in acest moment. Intuitia ta nu greseste, ca atare asculta ce-ti transmite subconstientul, pentru ca te trimite pe o cale potrivita modului tau de a fi. Starea emotionala poate fi adeseori cel mai mare dusman al marilor initiative, dar, daca reusesti sa o tii sub control, fara sa o lasi sa se manifeste in forma sa fragila si negativa, vei ajunge la roade de care vei fi mandru. Deocamdata preferi sa ramai discret in umbra, dar nu sta pasiv, in asteptare: fa ceva in timpul acesta!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja aratat lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Iti asumi responsabilitati dificile si nu vrei sa gresesti sau sa lasi o impresie gresita asupra ta, de aceea te apuci serios de treaba. Stii ca seful este cu ochii pe tine si ca de ceea ce faci depinde reputatia ta de acum inainte, de aceea nu vrei sa te abati de la reguli si nici sa ridici semne de intrebare asupra bunelor tale intentii. Atat timp cat te concentrezi asupra telului propus, totul va merge de minune, deci nu incerca nici sa faci exces de zel, nici sa fugi de sarcini. Fa totul asa cum iti transmite constiinta in avantajul imaginii tale de bun profesionist!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Impasul in care te simti blocat de ceva vreme devine enervant si apasator, incat incepi sa te gandesti din ce in ce mai mult la renuntare ca la ultima scapare. Nu ai forta de a iesi din acest punct mort in alt mod decat abandonand nava ca sa uiti si sa te detasezi de toate. Nu e neaparat o dovada de lasitate faptul ca ai ales aceasta varianta, ci doar un motiv de regret candva, cand te vei gandi la tot ce ai renuntat sub forma ce-ar fi fost daca. Macar mai incearca ceva, inainte de a renunta, ca sa nu-ti faci mai tarziu procese de constiinta.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti persoana cea mai potrivita pentru a lucra in domenii in care rigorile legii sunt esentiale. Nimeni nu respecta mai bine ca tine conditiile legale a unui contract sau a unei intelegeri, pentru ca ai un talent aparte de a intelege importanta tuturor conditiilor impuse si nu comentezi daca e bine sau rau, ci doar respecti si faci precum ti se cere! Daca altii sunt incorecti, nu te gandesti la relatia de prietenie pe care o ai cu acestia, ci intervii impartial si just pentru a le atrage atentia ca nu e bine ce fac si a-i readuce pe calea cea buna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții