Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 1 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 1 aprilie 2015 | 07:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 1 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 1 Aprilie 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi graficul zilei te va prinde într-o moleșeală nostalgică, melancolică. Visarea îți va perinda momentele în care probabil, ar trebui să îți faci jobul. Ori datoria de servici. Ușor ușor arnonia și echilibrul va fi cel care v-a caracteriza domeniul vital spre care tinzi. Adevărul este că poziția asta de constructivitate și pragmatism este una dintre cele mai pozitiviste și optimiste. Pentru ca să împaci toate sectoarele din viața ta îți trebuie putere de decizie, curaj și multă intuiție. Care să îți facă perceptibilă necesitatea unui anumit sector din viața ta, cel financiar. Care îți afectează în mod direct situația cuplului tău.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei resimți o mare doză de energie, una pasională, directoare către a-ți săvîrși multe dintre acțiunile suspuse realizărilor. Care țin de cuplul tău. Care țin de intenția de a lua decizii, cu referință la importanța ta ca și personalitate în acest context. Atenție totuși, că această latură a lucrurilor s-ar putea să te facă ușor mai insistent/ă, pe o direcție a situației. Și anume, ușor mai posesiv/ă, mai alertat/ă în a-ți demonstra întîietatea. Ca să atingi fericirea din cadrul relației tale este nevoie de mult fler, multă bunăvoință și diplomație. Iubirea astăzi e de partea ta, indiferent de cauză ori situație.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi dorința de a săvîrși sau mai bine zis, a desăvîrși niște detalii emoționale interioare, s-ar putea să fie întîmpinate cu brio. Indicat este totuși să înveți să îți depășești fricile de care poți fi guvernat/ă. Una peste alta, acum înveți să pui mai multă valoare iubirii sincere. Destinul face astfel încît să îți restricționeze unele laturi de viață. Ca să însușești mai multe. Ca să deprinzi că un cuplu se construiește în timp, cu responsabilitate, constructivitate și mai ales maturitate în acțiuni.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi comunicarea va fi cea mai sigură direcție de complimentare cu cel/cea pe care îl/o iubești. Inima ta de la o vreme poate necesita mai multă căldură, mai profunde relații de cămin, din interiorul familiei tale, sufletului tău. Azi vei primi mesaje pline de sens platonic. Sensibilitatea va fi cea care îți va guverna gîndirile. Indicat este să înțelegi, că atunci cînd vrei fericire afectivă, fricile cu referință la pierderi, suferință sau diversele critici. La adresa celui/lei iubite nu își au rostul.




Horoscop pentru femeia din Leu

Situația financiară din viața ta, s-ar putea să fie una primordială la etapa actuală. Chiar dacă realizarea carieristică, evidențierea ta publică, cu tot cu calități și valori într-una sunt importante pe moment. S-ar putea să realizezi, că ceea de ce ai nevoie acum este o restructurare tocmai în această direcție. Să te reprofilezi, astfel încît fricile zilelor de mîine, a stabilității cuplului tău să fie asigurate. Acum treci printr-o perioadă, în care v-a trebui să lași deoparte o categorie din plăceri, distracții și hobby-uri și să dăruiești mai mult celui de lîngă tine. Stabilitatea viitorului relației voastre.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Atenția asupra detaliilor personale, mai ales referitor la aspectul exterior. Sau pur și simplu asupra felului cum te comporți ca și partener/ă în relația ta, s-ar putea să te reunească ca și cuplu. Posezi evident niște frici, care țin de realizarea personală. Mai ales de capacitatea ta de a cîștiga. Totuși nu uita că fără cel/cea de lîngă tine, care îți oferă acea oază de liniște și calm, nu ai putea realiza cu probabilitate de suta la suta, aproape nimic. Din cele pe care ți le-ai propus ca și țintă și scop. Azi romantismul puritan din tine, atrage atenție și respect din partea se_ului opus.




Horoscop pentru femeia din Balanță

O doză de melancolism, dar totodată și o careva nuanță de frică. Cu referință la propria gândire, la propria realizare, poziție socială, s-ar putea să te facă melancolic/ă, nostalgic/ă. Adevărul este că curățenia pe care trebuie să o faci acum în nișele emoționale interioare. În cadrul cuplului tău, ți se par mult prea greu de dus. Dar mai ales tulburarea cu care sunt însoțite schimbările acestea. Acum totuși, trebuie să realizezi că nimic nu se va întîmpla nou și valoros, dacă mai balansezi. Sau dacă te complaci în vechi și linear. Intuiția de azi te va ajuta să iei decizii.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi romantismul, visarea, idealurile, dar mai ales planificarea unei strategii de acțiune de viitor, te va ajuta enorm de mult. Inima ta, acum este plină de sentimente calde. Romantismul, gîndirea în norme divine, romantice, subtile este o parte din situația afectivă curentă. Sau cel puțin înspre astfel de valori te îndrepți. Acum este acel moment din viața ta, cînd se pun punctele pe ,,i,,-urile care de mult timp se cereau a fi sesizate. Dar mai ales corectate ,,gramatical,,. E o perioadă în care finalurile își au sens, dar mai ales trebuiesc acceptate.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Emotivitatea, capătă o notă cu voce exteriorizată. De la o vreme ești îndreptat/ă către a realiza multe lucruri. Resposabilizarea aceasta, bineânțeles că atinge cu precădere și latura relațională din viața ta. Azi va trebui să îți stabilizezi concordanța dintre ceea ce simți, sau îți cere interiorul sufletului tău că trebuie să faci. Și ceea ce cere societatea, în locul tău. Va trebui să înveți să îți anihilezi fricile cu referință la propriul nume, realizare, carieră, poziție socială.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acea doză de expansiune, care e aproape vitală deja pentru tine, te face mult mai analitic. Felul în care gîndești, poziționezi lucrurile, într-o ordine anume, te vor ajuta să restabilești ordinea interioară. Dar mai ales echilibrul de valori. Care țin și de situația cuplului tău. Chiar dacă cariera este o direcție importantă în viața ta, nu trebuie să uiți că afecțiunea e cea care îți dă noi forțe să lupți. Să realizezi ceea ce ți-ai propus. Azi vei avea capacitatea și resursele să conștientizezi și să depășești unele fixații, care îți blochează armonia, vizavi de relația ta.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi vei avea parte de niște frici interioare, tulburarea, gelozia, stările tranșante pot fi cele care te guvernează de la o vreme. Frica că nu vei mai putea fi cel/cea care ai fost în ochii finței iubite, s-ar putea să îți creeze represii. Evident, mentalitatea și raționamentul acum mai mult ca niciodată te îndreaptă către sectoare financiare ale vieții. Totuși s-ar putea să realizezi, că nu asta e o problemă la momentul actual. Pentru fericirea cuplului tău. Ci modul tău de a interacționa pe cele trei nivele: colaborare, emoții interioare și exprimarea lor.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ființa iubită va putea fi foarte ușor magnetizată de aura ta de romantism. Probabil, va exista și acea doză de iluzoriu în relaționare. Dar asta nu e decît formidabil, atunci cînd vrei să te detașezi de realitate cu griji cu tot. Dacă fricile cu referire la unele detalii din cadrul cuplului tău, îți mai dau bătăi de cap. Încearcă să adopți o poziție în care episoadele de basm să fie cele esențiale. Acum este foarte importantă scara de valori, dar mai ales schimbările categorice din viața ta. Care te vor transforma esențial și în deplinătatea lucrurilor.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții