Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Iunie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 iunie 2015 | 06:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Iunie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Iunie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un eveniment fericit legat de relatia ta iti aduce zambetul pe buze astazi. Partenerul de viata pare mai indraznet decat de obicei si vine cu idei care te incanta. Probabil ca sunt idei nebunesti dar, odata ce treci peste socul momentului, iti vor surade!



Horoscop pentru femeia din Taur

E usor sa dai vina pe celalalt pentru tot ceea ce merge rau intre voi, dar nu e si sanatos sa faci asa. Daca discutati impreuna despre ce va nemultumeste unul la celalalt, poate gasiti metoda de a trece peste micile tensiuni dintre voi!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cineva din trecutul indepartat, care te cunostea atunci cand nu aveai griji si responsabilitati, se intoarce la tine si se mira de schimbarile petrecute cu tine. Ce e drept, viata si-a cam pus amprenta asupra personalitatii tale, dar fascinatia dintre voi nu a disparut.


Horoscop pentru femeia din Rac

O discutie cu cineva aduce in prim plan un eveniment care a avut loc de mult, dar care inca iti mai afecteaza relatia cu aceasta persoana. Va trebui sa rezolvati, int-un final, neintelegerile dintre voi.




Horoscop pentru femeia din Leu

Tranzitele planetare va fac sa va simtiti in siguranta, in ceea ce priveste relatia dvs. Desi aveati dubii, astazi va exprimati cu usurinta sentimentele, si simtiti ca legatura dintre dvs. si persoana iubita se intareste. Veti afla ca sentimentul este reciproc , lucru care va va bucura si mai tare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Abordarea ta fata de iubire este calma si precauta. De obicei, atunci cand lucrurile incep sa se complice, preferi sa bati in retragere. Ai sansa sa cuceresti o persoana speciala, dar trebuie sa combini flirtul cu un aspect impecabil.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa iei o decizie importanta legata de cea mai intima si profunda relatie a ta. Partenerul de viata e multumit de relatia voastra, dar tu iti doresti mai mult si numai tu poti decide daca lucrurile mai pot ramane asa cum sunt acum.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi ai toate motivele sa privesti cu incredere spre viitor. Acea persoana care ti-a atras atentia iti da semne ca iti impartaseste interesul si asta iti da aripi si forte sa indraznesti mai mult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Simti nevoia sa iesi din relatia in care te afli, dar nu stii care ar fi cea mai buna metoda pentru a face asta. Chiar daca o scrisoare lasata pe noptiera e o maniera facila, nu e ceea ce merita un am care ti-a fost alaturi atata timp!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi ai curajul sa initiezi o discutie cu cineva care te fascineaza de ceva vreme. Chiar daca nu a fost dragoste la prima vedere, aveti atat de multe in comun, incat simti ca va cunoasteti de o viata.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi ai ocazia sa iti faci cunoscute sentimentele fata de o persoana la care crezi ca tii. Din pacate, rist sa pierzi ocazia de a afla cu adevarat, pentru ca eziti prea mult.


Horoscop pentru femeia din Pești

Un sentiment de compasine si caldura te invaluie si asta se vede mai ales in atitudinea ta fata de partenerul de viata. Profita de aceste sentimente acum, cat te incearca, pentru a reincarca bateriile celui drag cu energia ta pozitiva.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții