Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Joi 30 Iulie 2015

Written By NIKE B. on joi, 30 iulie 2015 | 05:42


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 30 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 30 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Acuma e o vreme cînd îți poți vindeca niște răni referitor la legătura ta maritală. A unei asocieri relaționare, probabil cam problematice pentru tine. Tot ce trebuie să faci și să înțelegi în ultima vreme e necesitatea obligatorie a unei clarităț în în cuplul tău. Chiar dacă comunicarea în relația ta e defectuoasă, probabil își are rolul său. Chiar dacă dorința ta exagerată de stabilitate, nu dă tocmai rezultatele multașteptate. Probabil și astea îți au rolul său. Azi e vreme cînd emoțiile vor avea nevoie de exteriorizare maximă! Și totuși ce-ar fi să intuiești echilibrul forțelor energetice emotive, care ți-ar aduce liniștea și bunul mers al relației de mai departe!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi poate veni o zi, cînd vei simți nevoia să demolezi din structuri niște viziuni ale tale emoționale. Ușor probabil învechite, distorsionate. Care nu îți mai aduc echilibrul relațional. Interiorizarea sentimentală a ta de la o vreme încoace s-ar putea să îți aducă mai puține șanse de colaborare cu ființa iubită. De aceea este indicat, ca perioada asta să o folosești mai mult ca o linie de introspecție. Ca o pistă favorabilă pentru a-ți pune în regulă sectorul vieții tale de cuplu. Azi te va ajuta enorm de mult echilibrul în verbalizare și parteneriat comunicativ cu cel\cea pe care îl\o iubești.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Zi favorabilă în a sonda capacitățile tale de transformare emotivă. Dar care îți pot aduce și piste tranșante emotive. Retrăiri intense, cumva răscolitoare. Care s-ar putea să te rănească emoțional, dar totodată să te ajute să coștientizezi niște adevăruri legate de latura sectorului afectiv al vieții tale de cuplu. Azi e o zi cînd vei avea de învățat cum să coordonezi cu profunzimea sentimentelor, transformîndu-le în cale de evoluție de spirit. Și de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi vei resimți o doză imensă de necesitate amoroasă. Există o probabilitate enormă să te îndrăgostești. Dar totodată și una în care să te autoiluzionezi, referitor la capacitățile suprarealiste atribuite ființei adorate. Acuma e vreme cînd relația ta, viața ta amoroasă e indicat să o trăiești într-o atmosferă distractivă. Ușor colectivizată, căci aveți nevoie de multă destindere și jovialitate. Asta vă va încărca relația voastră de o stare imensă de bine, respectiv și sentimentele voastre vor înflori!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi emoțiile îți vor fi guvernate de o doză amplificată de gelozie. Stări tranșante. Emotivitate în conflict cu necesitatea ta de a da explicații oricăror evenimente și stări din relația ta de cuplu. Probabil va trebui să fii mult mai indulgent cu ființa iubită. Atîta timp cît vrei să păstrezi relația pe care o aveți. Căci tocmai azi există o posibilitate sporită ca niște tensiuni afective să-ți pericliteze starea de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi conflictuală la nivel relațional, în care vei simți necesitatea să guvernezi la maximum stările emoționale ale ființei dragi. Probabil asta îți va face colaborarea ușor tensionată. Mare atenție în cazul în care vrei să păstrezi buna armonie și stabilitatea acesteia, căci ziua de azi îți poate aduce tocmai contrariul. Totodată acum e vreme cu toate părțile bune și rele cînd aspectul sentimental poate trece la o nouă fațetă de conștiiință. Cînd iubirea în viața ta va prinde forme primordiale și de durată.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi s-ar putea ca graficul zilei suprasolicitat să-ți creeze o ușoare stare de profunzime emoțională netrată. Cumva timpul se va opune necesității tale de a fi, sau de a împărtăși afecțiunea ființei dragi. Te poți trezi prins\ă într-o necesitate de constructivitate și organizare a zilei de muncă, ceea ce te poate ușor prea la nivel psiho-afectiv. Cel mai important este să înțelegi în aceste vremuri de restriște că nu grandomania relaționării e cea primordială, ci simplitatea, stabilitatea, constructivitatea de viitor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi extrem de favorabilă romantismului relației tale afective. O doză imensă de nuanțe dulci amoroase îți vor umple ziua. Persoana dragă se pare că e din ce în ce mai colaboratoare cu tine. Sunteți doi într-unul, suflet lîngă suflet. Iar azi ai toate posibilitățile să retrăiești povestea voastră de iubire sub o lumină extrem de amplificată emoțional. În cazul în care nu ai pe cineva, azi s-ar putea să apară în viața ta. Acel cineva care îți ploate da viața peste cap, la modul intens emotiv.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Probabil ești din ce în ce mi captivat\ă de povestea ta de iubire. De idila ta amoroasă. Te complaci ușor în niște scenarii regizate de tine, exact așa cum ți-ai fi dorit tu de mult timp. Azi interiorizarea emoțiilor, te vor face extrem de melancolică. Probabil vei avea nevoie de a trăi totul în sufletul tău, acolo în profunzime. Mai puțin să etalezi. Așa cum ți-ai dori de altfel. Se pare totuși că unele idealuri spre care țintești sunt mai greu de atins, decît ai fi crezut. Iar partenerul\ra de relație, colaborarea cu el\ea e un pic tensionată!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e atîta agitație în jur. Multă comunicare. Multe cunoștințe, deplasări scurte. Ai marea posibilitate să faci o serie de cunoștințe în stradă cu persoane de s_x opus. Sau prin intermediul surselor de comunicare. În cazul în care ai pe cineva, s-ar putea să vă împărtășiți mesaje de amor prin telefon, mailuri. Într-un fel sau altul azi ești avantajat\ă sentimental. Iar Cupidon îți va oferi oportunități de iubire. Atîta timp cît tu ești dispus\ă să comunici și să colaborezi cu cel\cea pe care îl\o iubești!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acuma e o perioadă în care totul are tendința să se tensioneze. Probabil o serie de complicații, provenite din interiorul căminului tău. Provenite din ușoara stare de confuzie sentimentală și amoroasă, pe care poți să o trăiești perioada asta. Se pare că e nevoie de mai multă realitate în tumultul de istorii de iubire, pe care le-ai tot alimentat în ultima vreme. E nevoie de mult mai mult adevăr, stabilitate și calitate a valorilor relaționale. Azi vei simți nevoia să pui la punct niște detalii relaționale, care vă vor face ca povestea de iubire să poată avea trecere în viitor. Într-un viitor mai sigur!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești extrem de flegmatic\ă, romantic\ă și extrem de sensibil\ă. Probabil nevoia ta de afecțiune va crește cu putere exponențială. Mai ales atîta timp, cît necesitatea de siguranță afectivă în viața ta este din ce în ce mai accentuată. Încă mai e conflituală relația ta, mai e îmbîcsită de neclarități și tendințe dramatice. Dar probabil e și din cauza, că a venit o vreme cînd trebuie să se cimenteze totul la maximum. Să vă clarificați tu și ființa iubită în ceea ce vă doriți cu adevărat și care vi-s planurile de viitor!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții