Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 1 noiembrie 2016 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 1 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aceasta perioada are un gust de „inapoi la munca”. Daca v-ati uitat programul, de la munca sau din viata de zi cu zi, este momentul sa puneti piciorul in prag si sa va reorganizati.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca aceasta perioada sa fie foarte zbuciumata, plina de surprize, socuri si tururi de forta emotionale care apar din senin si care dispar la fel de repede. Din fericire, starea dumneavoastra psihica va fi usor de calmat, in ciuda tendintei instabile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea ca timp de o luna sau doua sa va treaca prin cap mai multe idei marete si indraznete, indemnandu-va sa va duceti undeva, dar ar fi mai bine sa va analizati situatia inainte de a porni la drum. S-ar putea sa va aflati intr-o lume gresita – sau s-ar putea sa nu.


Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa fiti chemat sa asistati la activitati sociale sau de grup (conventii sau intalniri de afaceri) legate de vacanta dumneavoastra. Preferati sa colaborati cu cineva, decat sa munciti singur. Drept rezultat, s-ar putea sa fiti atras intr-un parteneriat sau intr-o asociatie inchegata, cu grupuri de persoane.



Horoscop pentru femeia din Leu

Deciziile impulsive sau actiunile pripite pot duce la eventuale accidente sau certuri cu cei dragi. Lucrurile spuse direct in acest moment probabil ca vor fi regretate mai tarziu. Nu forta deciziile importante in aceasta perioada si nu-ti asuma riscuri.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intuitia este puternica o perioada si exista sansele ca o banuiala pe care o aveti sa fie adevarata, chiar daca nu sunteti sigur cu totul si chiar daca nu aveti un motiv intemeiat sa credeti acel lucru. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor-antene, care sunt, de obicei, in pas cu ce simt cei din jurul lor.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

O abordare disciplinata asupra muncii, sanatatii si a altor rutine esentiale ale vietii se impune din aceste zile. “Este bun pentru mine?” este intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui acum – iar daca raspunsul nu este "da", trebuie sa schimbi niste lucruri.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai o legatura emotionala puternica cu unul din parintii tai. S-ar putea sa ii citesti gandurile sau el tie – sau veti avea aceleasi ganduri in acelasi timp. S-ar putea sa fie ceva neobisnuit in casa ta in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa cautati noi moduri de a castiga bai in plus in aceasta perioada. Poate vi se pare ca ati consumat deja toate caile posibile, dar veti fi surprins daca veti sapa putin mai adanc. Sunteti pregatit sa imbunatatiti calitatea vietii dumneavoastra, asa ca banii in plus trebuie sa vina. Cautati noi cai de a face bani prin intermediul unor afaceri, corespondentei sau al reclamelor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cineva sau un eveniment iti va largi orizontul si iti va aduce o schimbare pozitiva astazi. Fii cu ochii pe cei care iti poti aduce niste avntaje si nu iti fie frica sa risti. Cel care nu risca nu castiga.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti inconjurat de forte compatibile si v-ar ajuta sa nu faceti valuri, dar acceptati ajutorul si impartiti beneficiile. Diplomatia si consideratia va duc oriunde, asa ca purtati-va cat mai frumos ca sa fiti inclus oriunde. Miscarile mici si multiple sunt mai bune decat salturile mari, fiindca se aduna si ajung la fel de departe.

Horoscop pentru femeia din Pești

Linistea din afaceri si parteneriate iti domina viata personala. Afaceri sunt in special profitabile in aceasta peritada daca da-i tot ce ai mai bun din tine. Dragontea, totusi se contureaza in relatiile personale si ar tebui sa-ti faci niste timp sa re-evaluezi impactul pe care il are viata profesionala asupra acestui aspect din viata ta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții