Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Marti 24 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 23 ianuarie 2017 | 05:35


Horoscop de azi Marti 24 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 24 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Trezeste-te din iluzia in care esti blocat si priveste realitatea in fata, pentru ca ar fi pacat sa alergi dupa o himera si sa consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primesti suficiente semnale de alarma ca directia nu e tocmai cea mai buna, dar continui sa investesti in ea sperante imense. Ti se ofera o solutie de compromis, care nu-ti convine, pentru ca nu seamana deloc cu visele frumoase pe care ti le-ai facut, dar vei vedea ca va avea efecte mult mai bune decat calea pe care insisti sa ramai. Recunoaste ca esti indus in eroare, ca mergi pe o pista falsa, si deschide repede ochii! Ca-ti place sau nu, trebuie sa iei o decizie realista!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate. Fa un efort sa-ti descatusezi inima si sa dai afara ceea ce te macina: te vei simti mult mai bine!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te simti bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, inca, in adancul sufletului lor. Si tu te comporti la fel, de parca n-ai avea nicio grija, si cu o atitudine atat de pozitiva, de tonica, de optimista, totul merge ca pe roate. Zambeste, glumeste, simte-te liber sa faci orice, pentru ca numai asa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana si care reusesc sa priveasca viata ca pe o provocare placuta, nicidecum ca pe o povara. Cu un zambet pe chip si in inima, toate evolueaza spre bine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Lasa pesimismul, depresia si frica la o parte, pentru ca esti in fata unei provocari la care tu faci fata cu brio. Ceea ce te opreste pe moment e influenta nefasta a celor din jur, care te trag inapoi, iti spun ca nu se poate, iti transmit temerile si neputintele lor, desi tu esti altfel croit decat ei. Tu esti curajos, optimist, dinamic, si nu merita sa te lasi coplesit de starea negativa pe care acestia ti-o induc. Iesi din acest mediu si apuca-te de treaba, fara sa tii cont de rezervele, suspiciunile si povestile lor sumbre. Daca e nevoie sa abandonezi un grup pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, merita sa faci si asta. Tu poti, treaba lor ce spun ceilalti!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine. Incearca sa te detasezi de tot ce a fost, nu ramane blocat in fostele etape, doar pentru ca nu au iesit perfect, asa cum ai fi dorit. Ai invatat ceva din toate acestea si vei sti sa actionezi mult mai bine cu alta ocazie si in alte directii. Nu te fixa obsesiv de ce nu ai facut in proiectul care se termina, ci scoate la iveala cat de multe ai realizat in schimb, dar daca esti intr-o pasa emotionala fragila, te vei tine cu dintii de ce lipseste.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ceea ce gandesti se reflecta excelent in ceea ce atragi spre tine, pentru ca realitatea e o proiectie a viselor tale. Practic, ce gandesti asta obtii, ce doresti asta vine spre tine, si, in asemenea conditii stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti. Cum legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, fii mai atent la planurile pe care si le faci in detaliu in minte. Ai grija ce dorinte emiti spre Univers, caci ele vor deveni curand realitate palpabila si nu vei mai putea schimb nimic. Conteaza enorm momentul acesta, cand aprinzi chibritul!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Printr-o stare de meditatie sau rugaciune, poti combina de minune luciditatea gandurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tau. Esti in fata unui moment in care nu ajunge doar perceptia ta rationala, foarte dezvoltata de altfel, ci e nevoie si de altceva, ceva ce depaseste educatia sau convingerile tale religioase. E ca si cum mintea si spiritul tau conlucreaza in aceeasi directie pentru ca tu sa-ti gasesti pacea interioara. Doar mintea nu ar putea sa te duca la acea stare binefacatoare de confort interior, or, combinate, numai tu stii cum, vor avea efecte miraculoase. Nici tu nu credeai ca poti simti si gandi asa, dar iata, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar daca ai impresia, pe moment, ca ai ajuns in fata unei porti inchise, nu te pripi sa extragi concluzii negative. Uneori chiar si piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta sa privesti cu alti ochi in jur, sa descoperi ca mai ai ceva de invatat, sa cauti repede alte variante de a trece dincolo de poarta. Daca vezi ca planul de fata s-a impotmolit, nu te opri, schimba repede directia, pentru ca sigur ai alte posibilitati la dispozitie. Un as in maneca, un plan B, o portita secreta de iesire, ca atare numai de tine depinde sa iesi repede din starea de deruta si sa incepi altceva.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Desi esti inconjurat de multa lume, nu te poti apropia de nimeni, de parca te-ai afla printre straini. Nu gasesti subiecte comune de conversatie, nu te poti adapta in mediul respectiv si orice incercare de a te apropia de ceilalti duce la esec. De fapt, la originea acestei stari de tensiune, se afla neincrederea unora, ostilitatea, poate chiar invidia cu care esti privit de ceilalti, sau orgoliile prea mari care genereaza aceasta raceala in colectiv. Evita sa discuti cu asemenea persoane, pentru ca vei primi doar raspunsuri monosilabice si spate intors.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Discuta cu prietenii si colegii, cu ceilalti colaboratori, pentru ca de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merita pus imediat in practica pentru un ban in plus. Orice conversatie poate gravita azi in jurul banilor, dar nu pentru a te plange de cheltuieli sau pentru a-ti aminti ce lista lunga de facturi te asteapta, ci pentru ca primesti de la altii cele mai bune sfaturi despre cum reusesc ei sa se descurce in aceasta jungla a datoriilor. Daca cineva stie sa faca bani din ideile proprii, poti si tu, deci apuca-te de treaba cat mai curand. O afacere pe cont propriu ar merge perfect!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții