Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Martie 2017

Written By NIKE B. on joi, 2 martie 2017 | 05:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 2 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi dificila si extremele trebuie evitate. Sunteti provocati sa afisati intreaga forta a personalitatii dumneavoastra intr-un spatiu public. Lucrati la imaginea dumneavoastra un pic si veti captiva audienta.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti tendinta sa fiti generos fata de lucrurile frumoase, dar ar fi bine sa strangeti cureaua. Puneti prea mare pret pe calitatea lucrurilor. E o perioada perfecta pentru petreceri, cat timp evitati excesele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E perioada in care ati face bine sa va axati pe problemele mai profunde ale vietii dumneavoastra, decat sa va preocupati de lucrurile prea...pamantesti. Ideile pe care le aveti acum pot deveni linii de ghidaj pe viitor, asa ca pastrati-va mintea si ochii deschise.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa faceti o selectie serioasa in randul prietenilor: unii merita atentia dumneavoastra, altii nu. Va pierdeti timpul cu unele persoane care nu aduc nici o contributie vietii dumneavoastra. Deciziile sunt dure, dar cercul in care va veti invarti va fi unul de elita.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incheiati intelegeri cu oameni capabili sa participe la indeplinirea propriilor vise. Ajungeti la o rascruce intre nevoile domestice si cele profesionale.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca nu ai mai avut grija de corpul tau, nu e niciodata prea tarziu sa te apuci de sport. E greu sa te mobilizezi, dar lucrurile vor fi mai usoare, odata ce te apuci de ele.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Presiunile din relatii va pericliteaza capacitatea de a stabili conexiuni mai profunde cu cei din jur. Problemele pe care le-ati ignorat pana acum reies la suprafata. Pasiunile intense si sentimentele profunde sunt in centrul atentiei astazi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Oamenii din anturaj va irita la maxim si aveti nevoie de nervi de otel pentru a nu fi brutal. Aveti impresia ca cei din jur sunt un element de distragere. Munca la domiciliu va va rezolva problema.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O sa fiti pe fuga in cea mai mare parte a zilei. Aveti un puternic simt creativ, pe care il veti folosi pentru a ajuta pe cineva apropiat. Noi colaborari se intrevad.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtiti o nevoie intensa de schimbare in viata dumneavoastra. De aceea, incurajati si un prieten sa faca o curba radicala pe drumul sau. Si relatia dumneavoastra e supusa dorintei de independenta care va cuprinde.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prietenii va aduc vesti pozitive. Daca sunteti deschis la ideile lor, veti castiga increderea necesara pentru a demara un vis pus in asteptare. E o persoana care va cere bani in schimbul unei pareri. Evitati acest tip de sfaturi!

Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa renuntati la lucrurile de care nu aveti nevoie, fie ca e vorba de dulapul sau de interiorul dumneavoastra. Concentrati-va mai mult pe progres si auto-perfectionare. Analizati reactiile celor din jur, daca va temeti ca sunteti prea impulsiv. E o zi buna pentru a face o schimbare de look.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții