Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 11 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on marți, 11 aprilie 2017 | 06:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 11 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 11 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cand credeati ca nu se poate sa aveti mai mult de munca, descoperiti un grup de oameni care va arunca si mai multe responsabilitati in spate. Priviti si partea buna a lucrurilor: veti primi si mai multi bani!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti pus in fata unor alegeri dificile in viata profesionala. Daca se poate, amanati orice decizie astazi. Nu sunteti prea rational.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti cam pasional si cei din jur vad asta cu ochi rai. Pana la urma, e viata dumneavoastra, nu trebuie sa cereti voie atunci cand aveti un plan in minte.


Horoscop pentru femeia din Rac

Incercati sa nu mai ignorati complimentele celor din jur. Aveti o imagine destul de proasta asupra propriei persoane, dar gresiti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar daca va pacaliti ca trebuie sa cheltuiti bani pentru o cauza nobila, nu e neaparat necesar sa apareti la evenimente in haine noi. Fiti mai rational cu resursele dumneavoastra financiare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exercitiile fizice va vor ajuta sa iesiti din lenea care va domina in ultima vreme. Nu mai incercati sa o camuflati, sunteti deja destul de odihnit.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Luati-va munca in serios si nu tratati cu superficialitate relatiile profesionale. Pastrati o atitudine formala atunci cand incheiati contracte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un prieten care intampina probleme in relatie va dezvaluie un secret care atinge o coarda sensibila. Probabil pentru ca ceva similar se petrece si in viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti cam emotional si depresiv si cei din jur nu reusesc sa va ridice moralul. Decat sa ii indispuneti si pe ei, mai bine petreceti un timp cu dumneavoastra pentru a va da seama de cauzele acestor stari.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi va preocupa problema reducerii cheltuielilor cu transportul. S-ar putea sa nu reusiti, dar puteti umbla la programarea mai eficienta a intalnirilor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vi se ofera o noua oportunitate, dar riscati sa ii dati cu piciorul numai pentru ca sunteti incapatanat si inchis. Largiti-va orizonturile! Si viata amoroasa va fi astazi condimentata cu un element nou.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi va preocupa problemele de sanatate. Aveti impresia ca ati neglijat prea mult acest aspect si sunteti pregatit sa va acordati mai multa atentie. Puteti incepe cu un abonament la fitness.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții