Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 19 aprilie 2017 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 19 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi explorati cele mai profunde nivele ale comunicarii emotionale cu cei din jur. Daca va simtiti in stare sa va luati emotiile in piept, veti avea parte de linistea la care tanjeati de mult.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

In ultima perioada, planetele s-au cam jucat cu emotiile dumneavoastra. E cazul sa va relaxati, stresul se va diminua vizibil. Reincarcati-va bateriile, veti avea nevoie de energie!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti hipersensibil, indispus si inchis. Aveti tendinta sa fugiti de emotii. Daca va simtiti rau, mai bine va retrageti astazi din lumina reflectoarelor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Gandirea profunda va ajuta sa ajungeti la cateva concluzii importante astazi. Nu e cazul sa va raportati la ce cred cei din jur ca puteti face. Cat de departe ajungeti depinde numai de dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

E cazul sa clarificati orice nelamuriri legate de contracte, chiar daca totul se face prin vorbe. Ati fost ingaduitor cu o persoana care a profitat de bunavointa dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O trauma suferita in trecut revine acum sa va bantuie si sa va tulbure linistea. Daca lucrurile devin prea serioase, nu va fie frica sa apelati la ajutor de specialitate! Altfel, riscati sa nu mai treceti niciodata peste.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti intr-o efuziune sentimentala, care va face sa va apropiati de cei din jur. Raspanditi afectiune si calm in jurul dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti foarte popular, inconjurat de oameni care vor sa va intre in gratii. Daca ii lasati sa se apropie prea mult, riscati sa va treziti parasit si ranit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va este solicitat un efort mai mare la munca, dar aveti norocul sa beneficiati si de o energie mai mare decat de obicei. Va sunt reactivate sentimente vechi, nu tocmai placute.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Evitati sa ii criticati pe cei dragi, chiar daca va dezamagesc. Fiti rational si analizati daca relatiile pe care le aveti va pun pe locul doi propriile ambitii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi perfecta pentru a merge la un film cu prietenii. Sunteti entuziast si obtineti un bonus care va sporeste buna dispzitie.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va sincronizati perfect la cei din jur si comunicati excelent. Petreceti mai mult timp cu cineva drag, lucru care va da o dispozitie buna.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții