Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 24 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 24 ianuarie 2018 | 05:42


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 24 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti nevoia sa fiti sprijinit, ascultat si imbratisat astazi. Sunteti mai emotional decat de obicei.


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca nu sunteti mai atent la ce mancati, veti avea probleme de sanatate. Nu lasati dieta sa va afecteze randamentul la munca!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va iese la suprafata o latura atractiva, pe care cei din jur nu au avut ocazia sa o cunoasca. Oare are legatura cu interesul subit pentru viata sexuala care v-a cuprins? Sau or fi schimbarile care se petrec in viata dumneavoastra?






Horoscop pentru femeia din Rac

E cea mai interesanta si activa perioada a lunii, numai buna pentru a aborda direct toate problemele pe care le-ati neglijat. Reusiti sa impuneti respect in fata celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Leu

Decat sa va relfectati conflictele interne in cei din jur, mai bine va asezati un pic si va auto-analizati trairile. Evitati, pe viitor, actiunile distructive si nu veti fi nevoit sa va luptati cu propria constiinta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi ii uimiti pe cei din jur cu imaginatia dumneavoastra bogata. Sunteti empatic fata de cei care au probleme, dar aveti grija, sunt unii care profita de pe bunavointa celor ca dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada buna pentru a cunoaste oameni noi, sau chiar sa dati startul unei noi relatii. Simtiti nevoia sa fiti inconjurat de oameni si, din fericire, astrele tin cu dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, toate actiunile dumneavoastra vor fi percepute ca fiind sincere si din inima. Acest lucru va permite sa va echilibrati relatiile, dar numai daca apelati la diplomatie.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

V-a cuprins febra calatoriilor. Dar toate lucrurile sunt mai amuzante in doi, asa ca sunati un prieten si rezervati-va locuri impreuna.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti cuprins de o detasare emotionala si spirituala, combinata cu un idealism care nu va prea caracterizeaza. Nu sunteti ingaduitor cu cei mai putin vizionari ca dumneavoastra pentru ca va atrage numai inovatia.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Energia pare sa va paraseasca astazi, dar nu e deloc momentul sa incetiniti pasul. Recurgeti si la metode artificiale de inviorare, o cafea cu amicii sau ceaiul negru v-ar putea ajuta.






Horoscop pentru femeia din Pești

Relatiile de orice fel sunt in centrul atentiei. Sunteti solicitat din stanga si din dreapta de cei dragi si atentia lor va energizeaza.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții