Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 10 iulie 2018 | 05:43


Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi ai multe ocazii de a obtine castiguri financiare, cata vreme iti pastrezi mintea deschisa si nu refuzi propuneri, inainte de a le analiza. Oricat de deplasate ti-ar suna unele idei, nu uita ca nu lucrurile banale sunt cele care atrag atentia publicului!


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi e o zi in care ai grija de aspectul tau, mai presus de orice. Spa, manichiura, coafor si un masaj care sa le completeze pe toate par sa fie singurele lucruri care iti surad. Poate ca e cazul sa te rasfeti cu tot ceea ce iti doresti!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca nu esti intr-o relatie, astazi ai o viziune ideala asupra lor. Iti va fi greu sa cobori intr-o zona mai realista, pentru ca ai tendinta sa te inspiri de la ceea ce vezi in jur. Din nefericire pentru tine, aparentele inseala si te fac pe tine sa ai asteptari prea mari!






Horoscop pentru femeia din Rac

Simti nevoia sa te reincarci spiritual in aceasta perioada. Nu e o idee rea sa intri in contact cu ceea ce esti cu adevarat si sa iti analizezi indeaproape planurile de viitor.


Horoscop pentru femeia din Leu

Nu mai amana controlul ala medical pe care il ai de multa vreme in minte. E cazul sa vezi ce se intampla in organismul tau, pentru ca ai deja de multa vreme semnale ca ceva nu e tocmai ok.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intalnirile cu persoane care iti pot aduce beneficii in cariera sunt la ordinea zilei. Reuniunile cu colegii, sau cunoasterea mai indeaproape a superiorilor iti deschid usi in plan profesional. Profita de aceasta sansa pentru a intari legaturile cu cei din mediul de lucru!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu lasa responsabilitatile de la munca sa te impiedice sa ajuti pe cineva drag, aflat la nevoie! Munca mai poate astepta, cel putin astazi! Fii solidar si arata-i ca se poate baza pe tine!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E una din acele faze foarte romantice din viata ta, care, pe cat de rare sunt, pe atat de energizante si relaxante. Ii oferi partenerului atentia pe care si-o doreste de mult si el, la randul sau, va sti cum sa iti multumeasca pentru tratamentul special pe care i-l oferi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai tot jucat pe mai multe fronturi, dar e cazul sa faci o alegere si sa te centrezi pe o singura persoana. Daca esti deja intr-o relatie stabila, va trebui sa faci compromisuri, pentru a ajunge la un acord comun cu persoana iubita.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca devii prea eficienta, sefii tai vor profita de tine! Va trebui sa fii destul de vicleana pentru a evita cerintele lor marite! Nu e chiar momentul potrivit pentru a incerca sa iesi in evidenta!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ideea cererii unui sfat e aceea ca e bine sa il urmezi, la momentul potrivit. Degeaba mai incerci acum sa asculti de un amic, daca deja ai ales sa faci ce ti-a trecut tie prin cap intai. Reevalueaza situatia si vezi ce e mai potrivit in acest moment!






Horoscop pentru femeia din Pești

Vei participa la o activitate de grup care va avea un efect terapeutic asupra ta. Aceste intalniri te ajuta sa confrunti aspecte ale propriei firi si sa descoperi lucruri noi, pe care nu le stiai despre tine. Vei avea nevoie de o perioada de acomodare pentru a le asimila!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții