Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi marti 02 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on marți, 2 septembrie 2014 | 07:37


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi marti 02 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi marti 02 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi cu mari oportunități de ordin emoțional pentru tine. Ai putea avea parte de reînnoiri emotive, de o stare electrizantă de re\amorezare în ființa dragă. În cazul în care nu ai o relație, ziua de azi s-ar putea să îți vină cu o surpriza! O cunoștință cu cineva de peste hotarele țării, prin intermediul mediului informațional, virtual. Sau pur și simplu un schimb de viziuni la adresa tematicii amoroase și\sau cuplului tău. Cu toate că azi ai parte și de momente frumoase, totuși indicat ar fi să înlături rigiditatea și dorința acerbă de controlare a stărilor persoanei dragi. Acesteia s-ar putea să nu-i vină bine astfel de tactică. Și nici relației tale!






Horoscop pentru femeia din Taur

Acuma cel și cel mai important este să îți păstrezi calmul. Să dai dovadă de diplomație și să lași partenerul\ra tău\ta de cuplu să decidă unele nuanțe ale mersului relației voastre. De cele mai multe ori, anume răbdarea și înțelepciunea sunt cele mai bune metodici de a readuce fericirea în cuplu. Azi vei avea parte de niște stări profunde și răscolitoare la nivel emoțional. Însă indicat ar fi să le atribui unei evoluții grandioase a sentimentelor și principiilor tale morale, cît și a unor detalii ce țin de cuplul tău! Azi energia zilei, indicat ar fi să o concentrezi spre o latură mai pasională și pătimașă a povestei tale de iubire!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ar fi binevenită o armonie între sectorul pasional și sentimental al vieții tale de cuplu. Dacă nu ai pe cineva anume, acest echilibru îți va da un aspect marcant de șarm. Și în modul ăsta cu siguranță vei putea atrage atenția sexului opus. Totodată s-ar putea ca astăzi să întîlnești pe cineva foarte important vieții tale emoționale. Cineva cu care s-ar putea să legi pe viitor o relație de lungă durată. Căci, se pare de la o vreme încoace chiar nu te mai atrag flirturile. Zi în care, dacă vrei ca dragostea să pătrundă subit în viața ta și pentru mult timp, ai nevoie să ieși la plimbare, să susții un mod de viață activ. Căci cine știe, poate iubirea vieții tale te așteaptă deja în drum spre parcul din fața blocului?!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi indicat este să păstrezi o oarecare distanță dintre tine și persoanele de sex opus. Mai ales cu acele, care într-un mod insistent încearcă să îți intre în spațiul tău intim emoțional. S-ar putea ca partenerul tău de cuplu într-un mod de-a dreptul forțat să încerce să-ți ia din timpul propriu, să îți sustragă atenția de la ceva de-a dreptul important ție. Sau pur și simplu să încerce să pretindă la un loc anumit și spațiu în viața ta. În cazul în care persoana dată nu reprezintă ceva important pentru tine, ar fi bine să îi dai clar de înțeles asta! Sau pur și simplu să îți iei pentru ceva vreme timp liber. Ca să te relaxezi de presiunea ce presupune această legătură.





Horoscop pentru femeia din Leu

Azi în iubire vei fi direcționat către victorie și vei avea toate șansele să o obții ! Adevărul de a conștientiza adevărata și magnifica ta valoare. Valoare în a ține față încercărilor vieții și măsurării forțelor vizavi de sectorul amoros. Astăzi vei fi de-a dreptul cuceritor\oare, splendid\ă și există marea posibilitate ca să exerciți asupra ființei tale iubite o imensă influență. Scenariu scris și jucat după placul tău și visele tale. Indicat însă ar fi să nu faci din ușoara manifestare cuceritoare, o forță de presiune emoțională. În caz contrar, ziua s-ar putea dovedi de-a dreptul vulcanică!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi unele emoții interioare ar putea să-ți creeze o stare acutizată de disconfort. Totodată această tensiune interioară se poate dovedi a fi o pistă de neînțelegere între tine și ființa iubită. O careva doză de confuzie, autoiluzionare despre o comoditate, un trecut vizavi de relația voastră care din păcate nu mai poate fi readus\ă înapoi! Tot ce trebuie să înțelegi e că aveți nevoie de o enormă doză de comunicare a stărilor voastre. A emoțiilor pe care le nutriți unul față de celălalt! Plus că interiorizarea ta emotivă trebuie depășită cu siguranță, în favoarea unei fluidități verbalizate dintre voi doi!





Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea azi să primești un mesaj o veste de la cel\cea pe care îl\o iubești. De asemenea s-ar putea ca nevoia ta prea acerbă de a controla situația pînă acum, dintre tine și ființa ta iubită, să te facă azi mult prea agitat\ă. Pe motiv că nu vei ști, dacă va trebui să faci tu primul pas sau să lași partenerul\a tău\ta de cuplu să o facă. De asemenea ziua poate avea careva succes la nivel emoțional, odată ce tu vei învăța să te calmezi și să nu te mai agiți atîta. Pentru că începutul zilei s-ar putea să îți aducă multă nervozitate. Perioadă în care contează enorm de mult comunicarea pașnică, mediatică cu ființa dragă!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi poți descoperi în tine o careva doză de gelozie! Dacă o vei da pe față sau nu, tu ești dispus să alegi. S-ar putea ca trecutul ființei tale iubite să îți pună inima pe jar! Ideia că ar fi iubit pe cineva dinainte de tine, probabil îți crează un ușor disconfort. Ca o cauză pot fi amintirile care te asaltează. Sau pur și simplu destinul te pune față în față astăzi cu cineva din foștii parteneri ai iubitei\lui tale\tău! Și totuși, indicat ar fi ca înnainte de a da cu bățul în balta altuia să fii sincer cu trecutul tău. Pînă într-un final vei conștientiza faptul, că anume greșelile din trecut v-au maturizat. A-ți evoluat și v-ați întîlnit pentru a fi împreună. Zi în care emoțiile puternice și profunde te vor asalta într-un mod marcant!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi dispui de o oarecare șansă de noroc în ale iubirii. Vei dispune de o atenție sporită din partea sexului opus, care te poate face mai plin\ă de exaltare și mai iubit\ă. Mai important\ă! Îți vei dori să ieși cu ceva în față și probabil ai cu ce. Dispui azi de flerul și echilibrul emoțional pentru a te face remarcat\ă public. Există probabilitatea, ca astăzi să ieșiti tu și ființa ta dragă undeva în incinta unui local sau spațiu în care să vă fie etalată relația. Ar fi indicat totuși, să fii mai atent\ă la stările tale controversate de a actiona și a întreprinde măsuri. S-ar putea pe de-o parte să te confrunți cu dorința de a aduce evoluție în sectorul tău amoros. Pe de altă parte s-ar putea să ai nevoie de o purificare din temelie a relației în care te afli! Alegerea e de partea ta, însă trebuie totul să cîntărești la maximum!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi poți fi pus\ă în fața unor stări absolut nostalgice. A unor reculegeri memoriale, a unui cufăr plin cu trecut care te va face extrem de volatil\ă emoțional și melancolic\ă. Tot ce trebuie să înțelegi este că relația ta, sectorul vieții tale sentimental și emoțional, char are nevoie de schimbări. De transformări majore. Urmări a unor crize de spirit, a unor devastări emotive pline de drame. Dar totodată și de schimbări. Asta e o perioadă cînd importanța și valoarea relației tale va lua o turnură spectaculoasă. Chiar dacă aceasta va necesita mari denaturări de detalii prezente a cuplului sau sectorului tău de viață amoros, prezent!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dacă vrei să iei astăzi ce-i mai bun de la sectorul amoros al vieții tale. Atunci, fă-te auzit, referitor la ceea ce simți! Sau măcar remarcat. Dacă nu o poți face direct, păi atunci încearcă măcar prin intermediul cercului tău de prieteni. Poți invita persoana dragă la o activitate în comun cu amicii tăi, colegii de breaslă. Sau pur și simplu la un club. Unde vă veți putea relaxa ambii, simți absolut formidabil. Iubirea are nevoie de simple impulsuri mai neordinare, ceva ieșit din banalitate. Iar despre asta se pare că tu ești cel mai bun cunoscător. Mai ales, că extraordinarul și ieșirea din anonimat e ceea ce te provoacă cel mai, și cel mai mult! Tot azi poți atrage ființa iubită într-un joc pasional ușor inventiv. Vă va face împliniți, cu siguranță!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi, cariera și viața de cuplu se interferează armonios într-o activitate în comun. Sau poate, pur și simplu echilibrul și buna înțelegere a ființei tale dragi vizavi de ceea ce faci tu și perspectiva ta de viitor, vă readuce fericirea în căminul vostru. Atâta doar, nu lăsa ca situația ta finaciară, sau orice motiv de această nuanță să îți provoace relația ta de dragoste la o neânțelegere! Adică, poate trebuie să faci mai multe cadouri, decât obișnuiești celui\celei pe care o iubești. Ca să nu se creeze impresia că ești prea avar\ă. Asta, neținând cont de faptul, că dorința ta de acumulare a finanțelor, defapt e o perspectivă de viitor pentru voi doi. Romantismul azi ia o întorsătură plină de manifest, chiar și într-un mod mai public, ca alte dăți!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții