Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 20 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 19 aprilie 2015 | 07:20


Horoscop de azi Luni 20 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 20 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Faci totul cu placere, pentru ca ai ocazia de a-ti pune mai bine in valoare calitatile si talentele in domeniul in care lucrezi. Cu atat mai placut devine efortul cu cat rezultatele muncii tale sunt apreciate si aduc o stare de bucurie pe chipul sau in inima celor carora te dedici. Ca e vorba si de ceva veleitati artistice puse in joc sau reusesti sa combini perfect utilul cu placutul in ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totala implinire, de parca ai reusit sa duci la capat tot ce ti-ai propus si ai facut si pe altii fericiti cu produsul muncii tale.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor si nemultumirilor tale din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si propriile indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse in lumina. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca te-ai impotmolit intr-un punct inutil, intr-un fleac ce nici nu ar merita atata atentie, in timp ce trec pe langa tine numai lucruri pozitive care merita valorificate din plin, lasa gandurile negative la o parte pentru ca sigur, undeva langa ele, sunt si satisfactii demne de lauda si de sarbatoare. Scoate-le pe acestea in evidenta!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu trebuie sa faci nimic sa castigi iubirea, ci o meriti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te straduiesti! Nu ti se cere nici un efort suplimentar decat acela de a darui neconditionat, fara a pretinde ceva in schimb si fara a cauta motive pentru care iubesti. A spune ca iubesti pe cineva pentru ca… e ca si cum ai fi platit pentru asta, deci schimba-ti, un pic, atitudinea in fata iubirii. Nu trebuie sa dai ceva ca sa primesti iubirea, ci pur si simplu sa emani caldura, sa te lasi invaluit de ea, fara a te gandi la ce va fi.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Profita de o zi de ragaz pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns intr-un proiect de anvergura. Ai muncit mult pana aici si esti in punctul in care poti spune destul de clar incotro te indrepti si ce ai realizat. Chiar daca azi nu se mai misca nimic, e bine sa mai stai un pic, pentru ca o zi de pauza iti este de folos pentru a privi logic si detasat situatia. Vei descoperi ceea ce te tine pe loc, ba chiar ai putea primi informatii sau sfaturi salvatoare care te vor duce intr-o directie promitatoare. Permite-ti deci o zi de liniste, departe de miezul actiunii incepute.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Fii linistit, nu cere permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul. Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. Nu poti alerga tot timpul: mai ai nevoie si de respiro!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Cat timp judeci lumea corect, impartial si fara ton ridicat, vei avea relatii armonioase cu oricine. Pune-te un pic in pielea celor cu care vorbesti si imagineaza-ti cum ar fi sa ti se vorbeasca de sus, sa fii criticat, sa ti se analizeze toate detaliile in ceea ce faci si iti vei da seama ca nu e deloc placut sa intri in colimatorul altora. La fel trebuie sa faci si tu cu cei pe care ii azi in fata, ca nu cumva sa le pui o eticheta pe care nu o merita. Daca reusesti sa-i privesti pe ceilalti cu simpatie si prietenie, caldura se va resimti in modul in care vorbesti cu ei si ti se va raspunde cu aceeasi moneda.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Asculta sfatul pe care il primesti azi sub forma unei informatii sau a unei vesti bune prin telefon, pentru ca este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalti, deci stai cu urechile palnie la tot ce se vorbeste in jur, ca nici nu stii ce pont de milioane apare! Reusita depinde enorm de atitudinea ta in fata noului sens care ti se deschide, ca atare poti avea castig de cauza daca primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o directie pozitiva, pornind la drum cu aura de invingator!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai un talent special de a taia entuziasmul altora cu o vorba severa sau o critica, dar consideri ca e mai bine sa fii corect cu ei decat sa le alimentezi fara rost visele imposibile. Tu le privesti ceva mai realist, poate si mai pesimist decat ceilalti si incerci sa-i aduci si pe ei cu picioarele pe pamant, dar uiti ca fiecare iti cunoaste bine fortele si stie in ce se baga. Nu le taia altora elanul, doar pentru ca tu nu vezi cu ochi buni planurile lor marete. Pune-te in pielea lor si vezi cum te-ai simti daca altii ti-ar spune nu cu duritate, asa cum faci tu azi.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program. Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Bugetul s-a stabilizat si e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important in reusita planurilor acestei zile. Iesi la cumparaturi pregatit sa iti iei o multime de lucruri pe care le consideri esentiale pentru fericirea ta. Ca e un obiect de decor de care esti foarte incantat sau de vestimentatie de sezon pentru a-ti reinnoi garderoba, simti nevoia sa te lauzi si altora cu ultimele tale achizitii, ceea ce te aseaza in centrul tuturor discutiilor despre moda. Afacerile merg si ele foarte bine, cu sansa de a acumula un capital semnificativ ce iti da curaj sa treci mai departe in planurile tale.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca ai un ban la dispozitie, primul tau gand e sa iesi la cumparaturi pentru a investi ceva mai mult ca de obicei in aspectul exterior. Iti permiti o zi la salonul de frumusete sau o raita prin magazinele de fite pentru a-ti schimba garderoba sau, daca pentru tine frumusete inseamna arta, vei cauta sa-ti infrumusetezi spatiul in care traiesti cu un obiect scump pe care il doresti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplina, descoperind, pentru a cata oara, ca banii aduc totusi fericire. Daca-i ai…





Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai nevoie de cineva alaturi de tine care sa te asculte si sa-ti dea sfaturi, care sa inteleaga prin ce treci, fara sa te judece. Cauta acel confident de incredere, acel prieten intim pe care il poti lasa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o marturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tau, deoarece te elibereaza de un stres, de o frica, de o emotie pe care nu o poti gestiona de unul singur. Cu cineva drag alaturi, treci mai usor peste un moment sensibil, iar din modul sau detasat de a te asculta apar solutii lucide, fara implicatii sentimentale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții