Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 1 August 2016

Written By NIKE B. on luni, 1 august 2016 | 06:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 1 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 1 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Intrati intr-o perioada de optimism si relaxare. Veti fi surprins de succesul pe care il are aceasta noua atitudine in randul prietenilor dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Activitatile sociale sunt favorizate astazi. Ziua perfecta inseamna cumparaturi, o petrecere si timp alaturi cu prietenii. Aveti grija cat cheltuiti pe aceste mici delicii!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intelectul este mai ascutit astazi, de aceea orice activitate care presupune invatare va merge mai usor. Profitati de asta pentru a va imbunatati performantele la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti ocazia sa puneti in practica ideile si dorintele dumneavoastra. Norocul va surade astazi si veti obtine rezultate favorabile in actiunile pe care le demarati.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti solicitat de prieteni si asta va face sa va simtiti important. Felul mai tacut de a fi se dovedeste a fi un atu astazi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Mare atentie la echilibrul financiar astazi. Sunteti mai posesiv decat de obicei, dar e cea mai potrivita atitudine dupa o perioada in care ati fost cam cheltuitor.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Va sunt stimulate enegiile se_uale agresive. Sunteti nerabdator si bateti din picior atunci cand nu va sunt satisfacute cererile.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Relatia cu superiorii e imbunatatita pentru ca sunteti mai toleranti fata de cei cu autoritate. E o buna perioada pentru relatiile din camin si pentru a pune bazele unei casatorii. Sunteti mai empatic si mai afectuos in aceste zile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatiile cu persoanele mai tinere merg excelent. Exprimati-va liber sentimentele si lasati-va purtat de val. E o zi buna pentru relaxare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Folositi-va calmul pentru e rezolva problemele din viata amoroasa. Diplomatia si amabilitatea sunt cheia acestei probleme.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti cam sensibil si defensiv fata de cei din jur. Pe de alta parte, capacitatea de a comunica este la cote maxime si ideile va sunt percepute corect.

Horoscop pentru femeia din Pești

Intelectul dumneavoastra e la cote maxime astazi. Intuitie ascutita, raspunsuri prompte si remarci la obiect, cam asta ca caracterizeaza intreaga zi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții