Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 20 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 20 octombrie 2016 | 05:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 20 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 20 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este timpul potrivit sa te duci la un control medical, ca o masura preventive. Protejeaza-te impotriva oricaror factori de risc. Te simti slabit, lipsit de energie.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa simtiti nevoia puternica de a va schimba directia carierei, sau sa luati decizii excentrice sau, cel putin, total necaracteristice pentru dumneavoastra. Din cauza ca viata vi se pare extrem de previzibila, s-ar putea sa ajungeti sa stricati starea in care va aflati, fara a va da seama. Este momentul sa va exprimati geniul greativ si total neconventional.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evita situatiile riscante pe plan emotional, daca nu esti pregatit sa ai de-a face cu sentimente care se afla la doua extreme opuse. Pe de alta parte, poti sa gasesti ca este provocator ca vremea chimbatoare iti da perspective noi asupra lumii tale interioare, ducand la noi descoperiri de sine care apar ca un fulger atunci cand te astepti mai putin.


Horoscop pentru femeia din Rac

In aceasta perioada iti vin in cap multe idei legate de afacerile imobiliare. Poate vrei sa faci un imprumut sa-ti cumperi o casa sau poate vrei sa treci la o a doua ipoteca. Nu-ti lasa emotiile sa-ti copleseasca ratiunea atunci cand vine vorba de cheltuit.



Horoscop pentru femeia din Leu

Faptul ca iti transmiti propiile puncte de vedere poate fi o dovada a incapacitatii de a comunica clar. Asta pentru sentimentele sunt cu adevarat importante si ele sunt mereu greu de exprimat. De aceea astazi trebue sa te feresti de situatile unde trebuie sa fii precis/a si articulat/a. Stai in cercurile unde poti sa-ti impartasesti sentimentele, mai mult spiritual decat mental.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai grija atunci cand iti exprimi opiniile cu privire la un eveniment social, Unii dintre prietenii tau pot avea idei diferite si poti intra intr-o disputa complet inutila. Mergi cu valul astazi si incearca sa asculti putin mai mult decat vorbesti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Resursele si emotiile tale interioare sunt la cote maxime. Priveste-ti viata in mod obiectiv. Nu judeca pozitivul sau negativul cum faci de obicei, de vreme ce bunul nu este intotdeauna placut. Femeile de la locul tau de munca vor juca un rol important in viata ta, dar nu ii ignora pe barbati si ce au de oferit. Si ei contribuie la viata ta in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai mintea si discursul clare. Aceasta abilitate poate deschide usa vorbitului in public, a jurnalismului sau a instructajului. Trebuie sa ai grija sa nu-ti consumi energiile implicandu-te in mai multe activitati decat poti sa duci la bun sfarsit. Nu semna documente legale cand esti stresat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Costul unui produs nu ar trebui sa fie masurat in suma de bani pe care ai platit-o pentru el. Nu fii tentat sa cumperi ceva ieftin si prost, caci in final s-ar putea sa se dovedeasca a fi mai scump decat ai evaluat initial. Cumpara ceva de calitate astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Consideratiile profesionale si ajustarile trebuiesc luate in considerare daca vrei sa fi recunoscut si respectat printer colegi. In timp ce acorzi atentie acestui aspect, imbunatateste-ti cv-ul, imbunatateste-ti imaginea si incearca sa te promovezi. Foloseste-te de complimente si asuma-ti meritul cand trebuie.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti foarte motivat sa iti imbunatatesti relatia personala si eforturile tale s-au concentrat foarte mult in aceasta directive. Secretele succesului in viata personala nu consta in a juca de unul singur si de a fi insensibil la faptul ca partenerul tau nu se simte la fel de increzator si competitiv ca tine. Arata-i astazi putina consideratie persoanei pe care o iubesti..

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa-ti fie usor in aceasta perioada sa mergi pe mai multe fronturi, dar va fi si stresant. Nu-ti forta limitele si fereste-te de persoanele care stii ca te vor enerva.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții