Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 24 octombrie 2016 | 05:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca partenerul de viata vrea sa te rasplateasca luna asta, nu fii surprins/a si nu-l/o refuza. Lasa-l sa-ti ia o parte din povara si las-i pe ceilalti sa-ti plateasca nota din cand in cand. Este mai bine sa dai decat sa primesti, asa ca da-le celorlalti o sansa sa se bucure de asta.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa apreciezi abordarea nerealista a unei persoane intr-o anumita situatie. Starea de confuzie si lipsa simtului practic te va pune in conflict cu aceste persoane. In aceasta perioada esti foarte dinamic/a si asertiv/a. Ai o resursa adundenta de energie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Puteti sa fugiti cat vreti, azi tot nu gasiti loc de ascuns. Lumea va va urmari chiar si pentru lucruri marunte. Va trebui sa incepeti de dimineata si sa incheiati tarziu, din cauza mai multor cereri – nu toate va vor conveni insa. O baie calda si telefonul inchis va vor face sfarsitul zilei mai relaxant.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate ca v-ati concentrat prea tare la o singura persoana si ca nu ati primit iubirea si atentia pe care v-ati fi dorit-o in schimb. Aceasta experienta va va deschide inima catre noi posibilitati. Nu uitati ca daca va urmariti problemele in dragoste, aceastea fug. Daca fugiti, insa, va urmaresc ele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Raspunsurile la rugaciunile tale nu sunt intotdeaua atat de directe precum ti le-ai dori. Fii pregatit sa primesti solutii in forme neobisnuite. Rugaciunile pot fi mai mult o chestiune de atitudine decat de a transmite mesaje Celui de Sus – daca intelegi la ce ma refer.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este momentul sa faci anumite schimbari si sa treci la un alt nivel. Probabil ca sentimentele si gandurile tale vor sa iasa la suprafata, dar poti sa le controlezi si sa te folosesti de ele. Aceasta perioada te va transforma mult.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca unele din planurile dumneavoastra sa nu se adevereasca acum, dar nu trebuie sa fiti dezamagit. Anularea sau amanarea nu inseamna ca nu va puteti schimba planurile, astfel incat totul sa iasa bine in final. Daca va uitati atent la modul in care decurg lucrurile, veti vedea ca va rezulta ceva bun din ceea ce vi se pare acum ca este un esec.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa ai parte de reclama, mai ales in fata superiorilor sau a colegilor de la locul de munca. S-ar putea sa-ti dai seama ca iti place locul tau de munca sau responsabilitatea pe care ti-o ofera mai mult decat de oibcei si vei avea parte de admiratia unei persoane la care nu te asteptai.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In aceasta perioada, va este mai usor sa va consolidati legaturile emotionale cu cei pe care ii iubiti. Firea dumneavoastra compatimitoare capata contururi noi. Din cauza ca dorinta de a-i proteja pe cei la care tineti va stapaneste, cei din jurul dumneavoastra se vor simti in siguranta in prezenta dumneavoastra. Membrii familiei vor avea rezultate exceptionale in toate domeniile de activitate, datorita bucuriei ce se resimte in cadrul familiei.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acum lucrezi cu o persoana pe o functie de conducere sau cu cinea care exercita o anumita putere. Poti sa stabilesti o legatra cu un sef, sau sa rupi o relatie cu un coleg. Prin urmare s-ar putea sa te simti mai singur/a ca de obicei. Poate aparea o lipsa sau un blocaj comunicatioal cu rudele. Partea buna a lucrurilor este ca in acesta perioada poti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

In timpul acestui ciclu planetar vei fi foarte receptiv/a la tot ce te inconjoara la locul de munca cat si in relatiile cu colegii. Conditii de mediu neprielnice iti creeaza un haos emotional. Intuitia iti va fi foarte folositoare in sesizarea erorilor si situatiilor incurcate care pot duce la pierderi de timp si produse in cadrul companiei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu te-ai descurcat prea bine azi pe plan professional. Esti motivat/a dar nu ai energia necesita sa faci fata actiunilor pe care ti le-ai propus. Nu exagera.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții