Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 27 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 27 noiembrie 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 27 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 27 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un novice in aria dumneavoastra de munca incearca sa va afecteze cariera. Indicatorii nu sunt buni, asa ca nu trebuie sa cedati la presiune. O abordare calma va va arata ce isi doreste, ce motive are si va va oferi timpul necesar dezvoltarii unei strategii de rezolvare a situatiei.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Stresul si tensiunea vor cauza greseli, ineficienta si complicatii in aceasta perioada. Cel mai bine ar fi sa capatati incredere in ce puteti face pentru a putea fi mai entuziast si pentru a avea rezultate mult mai bune pe parcursul acestui nou ciclu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Paziti-va sanatatea, mergand in mod regulat la un control. Nu va imaginati ca trebuie sa faceti tot, chiar daca va este greu sa ii delegati pe altii. Durerile din piept nu indica numai probleme ale inimii, dar este cazul sa va faceti griji ca sunteti prea stresat.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este dificil sa alegi de care parte sa fii, dar grija si diplomatia sunt necesare, fiindca partile opozante necesita sprijinul dumneavoastra. Trebuie sa mentineti o stare demna cu ambele parti pentru propria integritate.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa fiti cat mai subtil astazi, chiar daca asta inseamna sa fiti parsiv. Numai asa puteti afla informatiile de care aveti nevoie pentru a rezolva o situatie care va deranjeaza. Nu trebuie, neaparat, inselator.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti intra in contact cu spitale sau institutii in care exista persoane cu probleme, care vor incerca sa vi le transmita dumneavoastra. Nu va lasati imaginatia sa o ia razna. Daca va este rau, apelati la un specialist.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca un val emotional puternic sa va schimbe directia. In ciuda intensitatii acestuia, aveti capacitatea de a trece peste orice situatie dificila care apare in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca un val emotional puternic sa va schimbe directia. In ciuda intensitatii acestuia, aveti capacitatea de a trece peste orice situatie dificila care apare in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti grija cand calatoriti; incetiniti cand faceti o curba si aveti grija in spate, fiindca s-ar putea sa apara obstacole sau probleme neprevazute.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca puteti scapa de iluziile care va inconjoara si daca ii puteti vedea pe ceilalti asa cum sunt, s-ar putea sa evitati o experienta extrem de dezamagitoare. Nu este momentul sa va casatoriti sa sa porniti un parteneriat de afaceri.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti mai istet cand cereti sa vi se semneze acte care includ reguli clare de rambursare, atunci cand faceti un imprumut. Nu uitati sa pastrati o agenda cu toate informatiile, in cazul unui audit. Este o perioada in care aveti numai de castigat.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu dati cioara din mana pe vrabia de pe gard. Mai bine stiti ceva sigur, decat sa riscati inutil totul pe o carte. Daca va regasiti in aceasta situatie, reganditi-va strategia. Fiti mai pragmatic.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții