Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 3 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 3 noiembrie 2016 | 05:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 3 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In timpul acestei perioade, s-ar putea sa aveti nevoie sa treceti la tactici agresive in ceea ce priveste banii. De asemenea, s-ar putea sa aveti de a face cu notificari de facturi neplatite care au ajuns tarziu, dar pe care le-ati platit deja. Dorintele sexuale pe care le aveti prind din ce in ce mai multa pasiune. Va este usor sa fiti in rolul agresorului, dar exista momente cand ati prefera ca partenerul sa conduca in timpul intalnirilor se_uale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti grija sa nu va suprasolicitati psihic. Marte si-a indreptat puterea catre dumneavoastra. Folositi-o in mod responsabil si nu va imaginati ca exista in cantitati nelimitate. Odata cu puterea, vine si responsabilitatea – mai intai a dumneavoastra, dupa care a celorlalti. Nu va grabiti pentru a nu va accidenta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti de luat niste decizii in ceea ce priveste dragostea. Trebuie sa explorati toate posibilitatile, fara a lua o decizie hotarata inca. Sunteti atragator, probabil mai atragator ca niciodata, dar nu trebuie sa va bazati prea mult pe asta. Fiti sincer cand vine vorba de intentiile dumneavoastra si nu va apucati sa spuneti minciuni.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este o perioada foarte dificila, in care se petrec foarte multe lucruri, exista multa comunicare si multe detalii ce trebuie luate in calcul. S-ar putea sa aveti ceva emotii, dar trebuie sa raspundeti la fiecare situatie intr-un mod rapid, care sa va ajute cu toate activitatile in care sunteti implicat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sentimentele si emotiile sunt vulnerabile si s-ar putea sa aiba de suferit prin pierderea increderii si demnitatii in aceste momente. Urmatoarele saptamani sunt destinate marilor decizii si recunoasterii nevoii unei noi directii in viata. Va trebui sa-ti clarifici scopurile si dorintele proprii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cautati cu disperare cateva optiuni noi in viata dumneavoastra si, momentan, este singurul lucru pe care va concentrati. Este nevoie de mult efort pentru a gasi si a aduna informatiile necesare care sa va ajute sa luati deciziile ce va vor determina sa alegeti cu precizie activitatea care vi se potriveste. Nu sariti peste etape.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va trebui sa faceti cateva ajustari foarte importante astazi. Aveti tendinta de a fi egoist astazi, iar asta va va influenta relatia. S-ar putea ca partenerul sa taca si sa inghita, dar nu ii va conveni ce faceti. Aveti grija la reactiile celor din jur.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca o persoana profesionala sa va iasa in cale chiar acum si sa va aprinda flacara dragostei. Veti fi surprins de locul in care o veti cunoaste. Nu lasati rusinea acelor circumstante sa va faca sa intoarceti spatele unui „proiect” interesant.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa fiti mai atent la situatia dumneavoastra financiara. S-ar putea ca o scurta evaluare facuta de dumneavoastra sa va deschida usi pe care nu le-ati fi luat niciodata in considerare. O crestere a bugetului dumneavoastra este dupa colt, dar trebuie sa fiti pregatit sa puneti intrebarile potrivite. Nu e nimic sigur pana n-ati semnat macar un act.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ceva ce spui sau comunici s-ar putea intoarce impotriva propriilor tale interese. S-ar putea sa ai un conflict cu o persoana mai in varsta sau cu o figura autoritara. Pregateste-ti niste replici.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa va fie frica de dragoste, care este puternica si potenta, fiindca sunteti pregatit de o relatie mai profunda. Dar s-ar putea ca frica sa se puna in calea energiei captivante care va face sa va placa de cineva in aceasta perioada. Amintiti-va ca puterea de vindecare a dragostei adevarate poate aduce satisfactii atat materiale, cat si emotionale. Fiti deschis la ce va scoate universul in cale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Comunicarile la distante lungi si afacerile merg bine in aceasta perioada. De exemplu, daca aveti nevoie sa sunati o companie pentru a va asista cu ceva, veti lua legatura foarte rapid cu persoana de care aveti nevoie. De asemenea, veti comunica mult mai bine si cu cei cu care munciti in legatura cu planurile si scopurile sau proiectul in care sunteti implicat.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții