Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 8 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 8 noiembrie 2016 | 05:59


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 8 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 8 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O sa vi se para ca nu va mai satisface munca pe care o faceti, motiv pentru care veti fi extrem de nelinistit. Cu toate acestea, nu luati decizii importante pana cand nu v-ati convins ca sunt bune. Actiunile impulsive duc doar la complicatii.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Este gresit sa aveti reactii impulsive fata de persoana la care tineti. Nu va alarmati cand sunteti abordat de cineva care va admira si nu uitati sa pareti greu de atins. Este cea mai buna metoda din dragoste, mai ales daca nu ati mai simtit-o de mult.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va simtiti bine acum, asa ca folositi-va vitalitatea si imaginatia pentru a dobandi cateva lucruri noi luna aceasta. Aveti un avantaj fata de concurentii dumneavoastra, asa ca nu va indoiti de ce puteti face. Nu lasati o prietenie confuza sa va distruga restul vietii. Clasati aceste probleme si nu lasati problemele sa ajunga in alte zone.


Horoscop pentru femeia din Rac

O fapta buna merita o a doua. Este momentul sa dati inapoi favorul pe care vi l-a facut cineva in trecut. Daca uitati, va stricati reputatia. Pe de alta parte, karma din trecut se pregateste sa va rasplateasca pentru niste actiuni de mai demult ale dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ati fost confuz in ceea ce priveste o anume situatie romantica, s-ar putea sa fie dificil inainte sa fie bine. Nu va asumati nimic in aceasta perioada, iar daca aveti dubii, puneti intrebari. Cineva va trimite semnale amestecate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poate fi o perioada in care cunoasteti multe persoane care sa va ajute in cariera. Va pot inspira, va pot impinge de la spate sau va pot asigura unele informatii esentiale pentru dumneavoastra. Fiti pregatit sa capatati niste recunostinta in aceasta perioada, sa va faceti simtit caracterul la locul de munca si sa va bucurati de fiecare situatie.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti foarte interesat de placeri si distractie astazi. Daca nu faceti parte dintr-o relatie, probabil ca veti trai o aventura romantica incitanta. Daca sunteti cu cineva, relatia dumneavoastra va fi foarte placuta. Cu toate acestea, exista sansa ca dumneavoastra sa deveniti nelinistit daca nu capatati afectiunea de care aveti nevoie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sotul, partenerul sau persoana pe care o iubiti va cere foarte multe lucruri si, chiar daca v-ati stapanit furia pana acum, s-ar putea sa reactionati urat in urmatoarele 2-3 zile. Ganditi-va la autocontrol pentru a reintra in normalitate.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti ca un rasfatat astazi, motiv pentru care preferati sa stati in casa alaturi de persoana iubita. Ar fi bine sa nu socializati in aceasta seara, asa ca cea mai buna solutie o reprezinta linistea casei dumneavoastra, alaturi de cineva in preajma caruia va simtiti bine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vi se spune sa incepeti sa puneti osul la treaba in aceasta perioada. Poate ca nu vi se pare amuzant, dar ar trebui sa vi se para, ca sa nu va afecteze. Decat sa vi se para o insulta, ganditi-va la un mod de a va imbunatati performantele si de a deveni mai bun la ceea ce faceti. Legea karmei se face simtita in viata dumneavoastra, iar asta inseamna ca ce ati dat odinioara va fi returnat in cantitati mai mari, fie ca este ceva bun sau rau.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aceste planete va imbunatatesc viata sociala si ar trebui ca si cercul de prieteni sa vi se mareasca. Acesti oameni au o influenta pozitiva asupra dumneavoastra. Prieteniile existente se vor intari si va vor ajuta foarte mult pe parcursul acestei zile.

Horoscop pentru femeia din Pești

Un amestec de precautie si indrazneala reprezinta calea de mijloc si ai nevoie sa simti ca mergi pe el cu pasi mari. Drumul e presarat cu obstacole, dar cainii care latra nu musca, asa ca vei avea parte de succese daca actiunile tale sunt in concordant cu sentimentele. Asta inseamna ca, daca simti ca este oportun sa intreprinzi vreo actiune, trebuie sa o faci, daca nu, retrage-te putin si asteapta un prilej bun.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții