Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 2 noiembrie 2016 | 05:39


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Acest ciclu nu este foarte bine definit, asa ca daca incercati sa conturati ceva prea mult, s-ar putea sa dispara in neant. Abordarile intuitive au succes atunci cand structura da gres. Momentan, este indicat sa sperati si sa stiti ce va doriti.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca vi se pare ca nu primiti destul din relatia dumneavoastra, de ce mai pierdeti timpul? Nu simtiti ca puteti mai mult? Cautati-va un angajament nou, fiindca, momentan, bateti pasul pe loc.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Limitati-va spatiul casei si separati-l de restul lumii. Faceti distinctia dintre sanctuarul dumneavoastra si lumea din exterior. Daca spuneti ca inima dumneavoastra este casa dumneavoastra, ganditi-va bine cui ii permiteti sa intre in ea. Puneti semne clare pentru ca ceilalti sa stie pana unde au voie sa intre.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va faceti griji legate de bani. De asemenea, trebuie sa intariti ideea ca domiciliul dumneavoastra este castelul dumneavoastra si ca acesta reflecta cine sunteti si va satisface pe deplin. La nivel mai profund, cautati sa va descoperiti radacinile intr-un mod mai personal.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa se petreaca niste lucruri in relatia dumneavoastra, de care, insa, nu stiti. De asemenea, s-ar putea sa aveti tendinta de a ascunde informatii de unele persoane in aceasta perioada. Rusinea, obsesia si fantezia pot sa va afecteze viata amoroasa si poate duce la neincredere si neintelegeri. Este momentul cand trebuie sa invatati ca dragostea trebuie sa includa toate partile dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu lasa gandirea negativista sa te doboare- critica de dragul de a critica este o pierdere de timp. Lipsa de incredere te afecteaza, asa ca trebuie sa crezi in tine chiar sic and ceilalti nu o fac. Navigheaza printre curentii indoielii de sine si ignora remarcile pline de celozie ale celorlalti, care vor sa vada ca te dai batut.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cautarea educatiei inalte in domeniile imobiliare, bancare sau financiare poate fi profitabila. Este posibil ca ce cheltuiti in calatoriile dumneavoastra sa fie platit sau acoperit de un alt grup in aceasta perioada. Actiunile legale pot acoperi conditiile financiare personale – colectarea banilor rambursati, comisioane sau bani pe care cineva vi-i datoreaza dintr-un imprumut anterior. Ginerii, norele sau nepotii pot fi o sursa de consum financiar daca nu aveti grija.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Treci printr-o perioada creativa si competitiva, in care vrei sa fii admirat si apreciat pentru ce faci si pentru cine esti. Persoana iubita sau copilul devine punctul de maxim interes in viata ta. Romantismul si hobby-urile creative te ajuta sa-ti mai consumi energia.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti nevoie de niste impulsuri rapide si de niste rapsunsuri pozitive la o oferta de dragoste, daca vreti ca o relatie stabila sa se nasca. Daca va abtineti si va autopedepsiti, ratati o ocazie vitala. Daca aveti impresia ca nimeni nu sta cu ochii pe dumneavoastra, va inselati. Faceti-va o impresie mai buna despre dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poti avea o stare de iritabilitate in acesta perioada. Este mai bine sa eviti prea mult contact cu prietenii si familia. Ai grija de sanatate si fii delasator/oare sau dimpotriva nu exagera cu exercitiile fizice.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti prea expus/a si va trebui sa dai socoteala. Nu e nimic rau in asta, dar poate ca vei prierde timp incercand sa te justifici. Dupa ce ai clarificat totil, poti sa mergi mai departe si sa cauti noi cai de a-ti imbunatati imaginea si de a fi subiectul unor discutii.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa fiti in mijlocul unei situatii in care etica dumneavoasta este pusa la incercare. Nu inseamna ca nu sunteti o buna persoana, ci ca exista situatii la care nu se potrivesc solutii din trecut si in care trebuie sa jucati jocul pana la capat. Nu va fie teama de greseli, fiindca numai prin ele invatam.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții