Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 19-25 Noiembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 18 noiembrie 2016 | 06:18



Horoscop Urania săptămâna 19-25 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 19-25 Noiembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', motive de entuziasm. Cei tineri se vor arăta gata să se distreze, să chefuiască, să se relaxeze, să facă sport. Cei maturi vor fi avantajați dacă lucrează într-un domeniu al creației, al inspirației artistice. Secvențial, unii se pot avânta în jocuri de noroc sau în speculații; dacă, pentru o clipă, norocul le va surâde, este bine să se limiteze la ceea ce au câștigat în acel moment și să nu insiste, forțând norocul. Cei care intenționează să plece din țară pentru mai mult timp pot primi avize favorabile, se pot prezenta la interviuri, pot participa la vizionări și preselecții, contextul astral favorabil mai ales din 21 noiembrie seara, când Soarele va intra în casa relațiilor cu străinătatea.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', se anunță o perioadă plină de pericole, tensiuni, conflicte deschise pe mai multe planuri existențiale: cel personal, cel familial, cel partenerial, de afaceri și procesual și cel privitor la carieră. Teoretic, conflictele pot izbucni oricând, plecând de la un fapt de viață mărunt și antrenând sectoare importante de activitate și amplificându-se spectaculos, de la o oră la alta, prin mecanismul pe care îl declanșează. Nota obișnuită este de surpriză, de bruschețe.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', dialogurile nu vor fi un factor de liniște sau posibilitatea rezolvării unei cauze curente. Gemenii vor fi imperativi, orgolioși, radicali. Cele mai riscante comportamente, pe fondul și așa încărcat de numeroase motive de nemulțumire, vor fi cele manifestate la locul de muncă. În timpul unor deplasări curente sau călătorii de scurtă durată se pot produce incidente bizare. Componenta căsnicie/afaceri sau eventualele implicații juridice pot contribui la starea de nesiguranță și, uneori, chiar de spaimă, legată de felul în care ar putea evolua lucrurile. Examenele vor avea un grad de risc sporit, provenind din slăbiciunile de moment ale nativilor care nu se vor putea concentra, vor dori să facă pe interesanții, pe originalii dar, toate artificiile menite să lase comisia de examinare cu „gura căscată”, ar putea avea un efect contrar.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', evoluție nefavorabilă, provocată de banii pe care ar trebui să-i primească nativii, ca retribuție, sau de felul în care evoluează o înțelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donație, moștenire). Ar putea apărea o clauză surpriză, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdicțiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnură bruscă, ce va reașeza prioritățile și interesele. Dacă va fi vorba de un transfer de bunuri și una din părțile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretenții, sau un fost/fostă iubit care face șicane, atunci situația ar putea lua o întorsătură complicată prin stricarea relațiilor personale.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', perioadă în care Leii vor fi solicitați intens. Ei vor trebui să fie activi, să răspundă tuturor situațiilor care le reclamă prezența sau inițiativa. Doar că, de multe ori, implicarea lor ar putea fi provocată de neplăcerea cu care se confruntă un membru apropiat din familie, de o avarie în gospodărie.


Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', impactul astral al etapei se va reflecta în starea de sănătate, atât fizică cât și psihică. Un rol important îl vor avea vârsta și tabloul clinic general dar, cele mai afectate, vor fi: aparatul cardio-vascular, vederea, fiziologia coloanei vertebrale. Sunt posibile crize de nervi, stări de agitație care se vor instala brusc dar care vor trece repede. Riscul provine de la intensitatea cu care se vor manifesta aceste tulburări organice. O serie de stări de spirit (insomnie, nervozitate) se pot observa și la cei tineri sau chiar la copii.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', relațiile cu cei apropiați ar putea intra în criză. Conflictele se pot isca din senin dar, în egală măsură, ele s-ar putea deteriora pe fondul unor evenimente care ar cădea „ca un trăsnet” asupra unuia sau altuia dintre prieteni. Și despărțirile între iubiți ar putea surveni din senin ori pot lua forma unor părăsiri bruște, aparent nemotivate, fără explicații și chiar fără certuri. Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra în casa a III-a și le va permite efectuarea unor drumuri în străinătate de scurtă durată; contextul astral va fi favorabil, de acum în colo, pentru o lună, tuturor deplasărilor și schimburilor de idei, informații și corespondență între nativi și cei aflați departe de țară.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', momente extrem de solicitante pentru cariera și răspunderea prin funcție, profesie sau renume pentru Scorpioni. Aceștia vor fi puși la încercare de caruselul evenimentelor, mai precis a necazurilor și încurcăturilor mai vechi sau de dată recentă care, deseori, pot implica unul sau mai mulți membri de familie ori se pot îndrepta spre bunurile personale și/sau averea familiei în chip brusc, pe „nepusă-masă”. Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra în casa banilor și, de aici, va patrona o serie de gesturi care au ca motivație intrarea în normalitate. Teoretic, este vorba de intrarea în legalitate sau de întreprinderi corecte, legale.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', unii nativi se pot afla în mijlocul unor conflicte care se vor intensifica sau care abia acum vor izbucni. Pe unii Săgetători îi va bate gândul să spună tot ce știu sau ce cred despre o situație sau un conflict. Unora, le-ar putea plăcea felul în care se întețește focul în jurul persoanelor vizate de ei, alții vor crede doar că aceasta este o strategie inteligentă pe principiul „cea mai bună apărare este atacul”. Este greu de spus câtă justificare sau câtă intuiție a adevăratului drum vor avea, cert este că felul lor de a vorbi, conținutul declarațiilor și informațiile vehiculate vor avea darul de a stârni, cel puțin, discuții aprinse.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', banii și bunurile materiale pot trece prin clipe tulburi. Evenimente de ultimă oră, situații neprevăzute, pot crea premizele unor motive reale de îngrijorare cu privire la o soluție pentru plățile și cumpărăturile necesare. Etapa trebuie atent controlată pentru a nu amplifica aria consecințelor. Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra în casa a XII-a de unde, alături de Mercur și Saturn, le va da numeroase motive de a „pune țara la cale”. Planuri, proiecte... în mintea lor, pentru o lună, va fi un adevărat „șantier”.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', relațiile parteneriale vor fi în prim-planul atenției acestor nativi. Vărsătorii nu se vor putea extrage din acest context furtunos, plin de surprize. Ei înșiși vor avea idei și soluții dintre cele mai puțin obișnuite, puse în aplicare pentru a-și surprinde adversarul (dacă va fi vorba de negocieri) sau pentru a-l intimida și destabiliza, dacă va fi un colaborator ori un partener de viață. Uneori, el va recurge la soluții dramatice: se va preface, va juca teatru, va exagera, va dramatiza pentru a îndrepta conflictul pe direcția dorită de el sau pentru a-l trimite în derizoriu.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 19-25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 19 și 21 noiembrie, până la ora 11:34', va fi solicitată axa celor două case ale sănătății. Cei mai vizați vor fi cei care au deja afecțiuni cardio-vasculare instalate, care au sensibilități la nivelul circulației arteriale sau venoase deficitare. Starea psihică va fi una precară prin frecventele stări de nervozitate și emotivitate crescută care îi vor împiedica să-și vadă de viață și de muncă, în mod normal. Odihna și cumpătarea, autocontrolul și „lecția indiferenței” față de fleacuri, sunt o soluție; nu singura dar ea, alături de medicație, le poate permite să depășească momentul dificil.


Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 19-25 Noiembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții