Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 1 decembrie 2016 | 05:39


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar fi bine sa va reviziuiti planurile pe termen lung. Puteti lasa deoparte cateva idei vechi si puteti face schimbari importante in ceea ce priveste gandirea dumneavoastra. Provocarea o reprezinta faptul ca trebuie sa gasiti un mod de a renunta la planurile si ideile vechi fara a cadea in groapa haosului si a disperarii.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa mentineti stacheta, chiar daca altii aleg sa arda unele etape. Nu capatati prieteni, dar stiti macar ca duceti treaba la bun sfarsit si ca puteti fi mandru. Nu faceti compromisuri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Relatiile cu sexul opus sunt mai intense. Simtiti o atractie si o dorinta puternica si, daca sunteti nefericit cu situatia in care va aflati, veti fi foarte nervos „fara motiv” in aceasta perioada. Va tenteaza sa fiti infatuat.


Horoscop pentru femeia din Rac

Uneori, lucrurile sunt in crestere, chiar daca s-ar parea ca nu se intampla mare lucru. Este unul dintre acele momente. Totul se petrece in culise. Asteptati-va la beneficii in viitorul apropiat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este o perioada foarte aglomerata. Activitatile se centreaza pe excursii scurte, telefoane si scrisori. Golful sau tricotatul va ajuta sa nu va mai ganditi la toate lucrurile nesemnificative.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca lucrurile care va distrag atentia sa va faca sa cautati un sanctuar intr-un loc in care sa nu fie nimeni. Iesiti din aglomeratie si duceti-va intr-un loc stiut numai de dumneavoastra, in care va puteti relaxa in voie.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Urmandu-va visele si idealurile, ii puteti face pe ceilalti sa se conformeze, chiar daca nu au aceleasi planuri. S-ar putea sa ii convingeti pe cei din jur ca ar fi bine sa va ajute pentru ca rezultatele pe termen lung sa fie optime.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa se formeze o legatura emotionala puternica intre dumneavoastra si un vecin sau o ruda. Nu va mai ganditi la experientele negative din trecut. Autocontrolul este esential.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti tendinta de a atrage banii, si de indata ce ii primiti, ii pastrati. Membrii familiei dumneavoastra va vor influenta deciziile financiare. Nu va este usor sa va urmati propriile inclinatii, de indata ce intra in scena sentimentele.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, va veti manifesta dragostea pentru partener/partenera in cateva moduri foarte originale. Este nevoie sa ii demonstrati acestuia ca aveti si o abordare „speciala”, care va face sa fiti deosebit, fara de ceilalti. Va rafinati atitudinea si faceti anumite compromisuri pentru a capata mai multe avantaje.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va simtiti oarecum detasat emotional la nivel personal si cuprins de o doza de idealism. Ideile conteaza pentru dumneavoastra acum mai mult decat grijile personale. Acum va atrage noul si ineditul mai mult ca oricand.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca unele probleme de transport sa va faca viata un calvar si sa intarziati in atingerea anumitor puncte limita. Faceti-va un program care cuprinde si niste „erori” de timp, pentru a evita rusinea unei intarzieri.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții