Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 5 decembrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ce simtiti si ce vreti se cam bat cap in cap. Daca sunteti sincer cu dumneavoastra, s-ar putea sa va doara, dar daca va mintiti, s-ar putea sa fie bine. Niciuna, nici alta nu va aduce satisfactii, iar jumatatile de masura sunt si mai rele.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti multe cosmaruri sau vise neplacute. Aveti grija la intelegerile pe care le incheiati cu alte persoane, fiindca s-ar putea ca unele sa fie menite sa va sece de energie si vitalitate. Conditiile sau evenimentele dificile pot face aceasta perioada sa fie una extrem de nelacuta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa primiti niste vesti neplacute de departe. Din pacate, s-ar putea sa fiti prea departe pentru a putea face ceva, dar macar puteti da un telefon sau un e-mail pentru a fi alaturi de persoana in cauza cu un sfat sau o vorba buna.


Horoscop pentru femeia din Rac

Probabil ca nu stiti daca sa ajutati un prieteni sau daca sa il lasati in pace, din cauza statutului de victima pe care l-a dobandit. Astea sunt singurele dumneavoastra optiuni, iar uneori chiar trebuie sa il lasati sa ia propriile decizii si sa isi rezolve singur problemele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Gandirea pozitiva si imaginatia generoasa va ofera mai multe ocazii si beneficii mai mari. Singurele limite pe care le aveti sunt cele impuse de dumneavoastra, asa ca nu va opriti aici!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti oarecum agitat si emotionat cand vine vorba de cineva astazi. Aveti impresia ca sunteti total neinformat cu privire la ea, dar puteti sa va interesati de cateva lucruri ce pot fi asii din maneca dumneavoastra.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Dialogurile si conferintele usoare sunt foarte utile si va ajuta sa progresati foarte mult, intr-un mod armonios. Prietenia este mai importanta decat castigarea tuturor lucrurilor de prima oara si s-ar putea ca cei din jur sa fie deranjati de greselile dumneavoastra, in cazul in care nu le rezolvati.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Economistiti multi banii pentru acea excursie, chiar daca este nevoie sa faceti multe compromisuri pana cand veti pleca. Doar nu vreti sa umblati cu prea putini bani la dumneavoastra si sa nu va permiteti cateva mici delicii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Motivatia ascunsa a partenerului va va surprinde astazi, iar ce veti descoperi s-ar putea sa va mire extrem de tare. Uneori, descoperim si unele parti de care nu stiam la cei pe care ii iubim. Astazi va fi o astfel de zi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca vi se pare ca va scad resursele, ar fi cazul sa cautati metode alternative de a trage mai mult de bani. Chiar nu este cazul sa iesiti la restaurant sau sa va cumparati numai obiecte scumpe din magazinele de lux.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti nelinistit si va doriti sa faceti cateva schimbari la nivel personal – sa va tundeti altfel, sa va imbracati altfel, sa va mutati cu casa etc. Daca nu va puteti muta, va concentrati la schimbarea locului actual.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ati fost total neatent, si este vorba de faptul ca ati crezut ca aveti mai mult timp la dispozitie decat aveti cu adevarat. Totul are legatura cu niste acte neprevazute, care necesita mai mult timp decat le-ati alocat initial. Ar fi bine sa ganditi rapid!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții