Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Februarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 3 februarie 2017 | 06:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtul datoriei si nevoia de libertate sunt cele doua mari teme ale zilei. Ambele exista in tine si lucreazai unul impotriva celuluilalt, in asa fel incat sovaiala nu te lasa sa faci niciun pas inainte. Deciziile de moment nu sunt indicate astazi.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Apar griji legate de starea de sanatate a cuiva drag. Ar trebui sa ai grija si de sanatatea ta, odata cu cea a celor dragi. Gasesti totusi sprijin si atentie intr-o persoana foarte apropiata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Promovarea sau marirea de salariu pe care o astepti de atata vreme pare sa fie, in sfarsit, chiar in fata ta. Va trebui, totusi, sa treci o ultima proba de aptitudini, pentru a dovedi ca meriti intr-adevar sa treci la urmatorul nivel.


Horoscop pentru femeia din Rac

Esti ca un magnet, atragi priviri oriunde te-ai indrepta. Viata amoroasa e vibranta si satisfacatoare. Te bucuri de toate sentimentele reconfortante care izvorasc din prietenie, afectiune si iubire.



Horoscop pentru femeia din Leu

De obicei, tii totul in tine si te indrepti spre propriile resurse, atunci cand iti e greu. Astazi, va trebui sa iesi din carapacea in care traiesti, pentru a cere ajutorul intr-o problema. Si pentru ca nu ai mai facut-o pana acum, iti va fi deosebit de greu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu subestima ajutorul oferit de un prieten, chiar daca nu face decat sa te indrume spre o meditatie mai profunda asupra lucrurilor care ti se intampla. Aveai nevoie de cineva care sa te faca sa vezi ca ai o atitudine superficiala in ce priveste asteptarile si planurile tale.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua sta sub semnul unei experiente emotionale puternice. Stai pe un butoi de pulbere si, in orice moment, situatia poate scapa de sub control. Va trebui sa te aduni si sa faci ceva demersuri pentru a tine lucrurile in frau.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai impresia ca daca oferi raspunsuri emotionale la poblemele celor din jur, isi si ajuti cu ceva? Poate ca au nevoie exact de un om realist, care sa ii faca sa vada partea practica a lucrurilor. Naturaletea e ceea ce isi doresc cei din jur, atunci cand iti cer sprijinul!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Chiar daca ai de ales in plan sentimental, nu e cazul sa iei o decizie. Mai bine mai explorezi optiunile, pentru ca persoanele din jurul tau sunt pline de surprize.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu e momentul sa iti tratezi neglijent taxele si problemele financiare! DAca faci asta, vei avea de suferit mai tarziu! Atentia si meticulozitatea sunt necesare, pentru a evita daunele financiare!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa iti mai faci griji in ce priveste banii. Nu trebuie sa te mai intrebi daca e cazul sa cheltui sau sa economisesti, e cazul sa te relaxezi si sa iti permiti un moment de respiro.

Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa scapi de lucrurile care nu sunt cu adevarat necesare, fie ca e vorba de obiecte sau de sentimente. Trebuie sa te concentrezi pe progres si crestere persoanala. Nu te impiedica de oameni si lucruri care te tin in loc!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții