Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 aprilie 2017 | 06:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti orgolios si nu va pasa cine are dreptate si cine nu. Viata e prea scurta pentru incapatanari copilaresti, mai bine evitati conflictele.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Persoane labile emotional va cersesc atentia astazi pentru a va expune problemelor personale. Sunteti agasat si simtiti nevoia sa va retrageti in umbra o perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Monotonia va este sparta de socializare. Prietenii sunt atrasi de farmecul, entuziasmul si energia dumneavoastra. Bifati si timp pentru distractie in agenda dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Un entuziasm pe care rar l-ati avut va inunda astazi. E o zi buna pentru impacari. Profitati de ocaziile care va apar azi in cale, se vor dovedi fructuoase.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu reusiti sa cadeti de acord cu o persoana draga, din cauza ca aveti viziuni diferite asupra vietii. Lasati orgoliul deoparte si intrati in pielea celuilalt. Daca vedeti lucrurile prin ochii lui, veti comunica mult mai bine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ceva se schimba in viata dumneavoastra, e ceva care va face sa va schimbati conceptiile si principiile de viata. Ideile de bine si rau par sa se schimbe in mintea dumneavoastra. Veti avea nevoie sa fiti creativ pentru a trece cu bine peste aceasta faza.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

In ultima vreme, sunteti cam distras si tindeti sa uitati lucruri. Aveti grija, astazi omiteti ceva important si asta va creeaza neplaceri. Fiti mai atent la agenda dumneavoastra!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi e o zi a redecorarii spatiului in care locuiti. Simtiti nevoia ca lucrurile sa fie mai aerisite si, chiar daca asta cere bani, nu va e teama sa reorganizati totul. Folositi-va imaginatia, pentru a nu fi nevoit sa apelati prea mult la cartea de credit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Doriti sa va schimbati si asta ii induce in eroare pe prietenii dumneavoastra. Mai bine nu mai incercati atat de mult sa scoateti in evidenta atuurile, nu veti castiga prieteni noi asa. Relatiile sunt ca vinul, cele vechi sunt cele mai bune.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pofitati astazi de faptul ca planetele lucreaza in relatiiela amoroase. Puneti-va in lumina si nu va fie frica sa fiti senzual. Veti straluci!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca simtiti nevoia sa evadati, cu masina in bataia vantului, ar fi bine sa va asigurati ca totul functioneaza bine, inainte de a porni la drum. Vi se pregatesc surprize neplacute daca nu sunteti precaut.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va iesiti din timiditatea obisnuita si incercati sa va impuneti parerile in fata unei persoane care opune rezistenta. Mai bine nu va obositi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții