Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

joi, 18 mai 2017

Horoscop pentru femei de azi Joi 18 Mai 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 18 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 18 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Felul dumneavoastra de a fi ii atrage pe cei din jur, care apreiaza farmecul si prezenta de spirit de care dati dovada. Va regasiti in tot soiul de circumstante care va pun in valoare calitatile. Sunt posibile conflicte cu un prieten pe care il puneti in umbra prin stralucirea dumneavoastra astazi.Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti impresia ca nu ati fost destul de afectuos cu partenerul si vreti sa recuperati acum lipsurile din trecut. Riscati sa il sufocati, asa ca mai bine o luati pas cu pas.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti protectiv fata de cei dragi, care va coplesesc cu afectiunea lor. Aveti o zi foarte productiva, alimentata de creativiate si buna dispozitie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Situatiile sociale de astazi va scot la iveala diplomatia si eleganta. Veti fi plin de idei geniale, pe care le comunicati cu usurinta. Sunteti inconjurat de oameni originali.Horoscop pentru femeia din Leu

Va sunt accentuate capacitatea de comunicare si inteligenta. Mintea e agera si veti intelege clar informatiile care va ies in cale. Sunteti curios si vreti sa invatati cat mai multe lucruri noi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi simtiti nevoia sa va retrageti in casa si sa lasati lumea sa treaca pe langa dumneavoastra. Starea are legatura cu faptul ca ati inceput sa actionati atipic si doriti sa va sondati propriile trairi, pentru a vedea ce s-a schimbat.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti navalit de situatii fericite si de generozitatea celor din jur. Norocul va surade si va batatoreste calea in plan profesional.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Treceti usor de la o stare de exuberanta la una de angajare serioasa in chestiuni profunde. E ca si cum ziua s-ar transforma in noapte, dar e cazul sa treceti la carma, pentru a intampina succesele viitoare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti la dispozitie rezerve de energie care va influenteaza in bine viata profesionala si pe cea familiala. E un moment bune pentru antrenamente, daca le-ati neglijat in ultima vreme.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti debusolat de schimbari neasteptate. Veti fi incercat de tot soiul de stari de spirit contradictorii, generate de incapacitatea de a va adapta la noile situatii. E cazul sa faceti un pas in spate, pana cand se mai linistesc apele.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi buna pentru a demara noi proiecte. Sunteti vizionar si realizati exact care sunt lucrurile de care aveti nevoie. Sunteti animat de o ambitie iesita din comun pentru dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi sunteti maestrul cuvintelor. Chiar daca nu obisnuiti sa fiti prea sentimental, astazi ii uimiti pe cei dragi prin cuvinte alese cu originalitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5