Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Mai 2017

Written By NIKE B. on luni, 8 mai 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 8 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O relatie amoroasa se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca rupeti orice legatura cu acea persoana. Daca incheiati totul in termeni amicali, va veti bucura si in viitor de prezenta celui drag in viata dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa va analizati cele mai profunde sentimente si trairi legate de partener. Daca ati fost gelos si posesiv, trebuie sa va detasati de astfel de reactii negative.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa fiti alaturi de grupul dumneavoastra, pentru ca sunteti furnizorul solutiilor eficiente atunci cand sunt probleme. Astazi e cazul sa fiti altruist!


Horoscop pentru femeia din Rac

Vi se va cere sa preluati o functie care simtiti ca va depaseste. Poate daca va ascultati si inima, nu numai ratiunea, veti reusi sa o duceti la capat.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi buna pentru a va rupe de lumea exterioara. A trecut mult timp de cand nu ati mai acordat timp propriilor trairi si nevoi. E necesar sa va analizati sentimentele, pentru a va da seama exact de ce va lipseste.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Profitati de energia zilei pentru e demara proiectul pe care il aveti in minte de ceva vreme. Nu uitati totusi ca lucrurile facute in echipa sunt cele mai valoroase. E o buna perioada pentru competitii si activitati fizice.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti depresiv, dar excesele alimentare sunt doar un refugiu de moment. Maine veti constata ca o felie mare de tort nu a inlaturat problemele din viata dumneavoastra, dar a modificat gaura la care incheiati de obicei cureaua. Atentie la dieta!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti deschis unor noi responsabilitati care vi se pun pe umeri. O persoana din trecut va cere sa ii acordati o discutie lamuritoare asupra unei probleme careia nu i s-a pus punct.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi in care veti crea legaturi noi, veti schimba informatii si pareri. Orice tentativa de a comunica se va dovedi fructuoasa astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Circumstantele va fac mai constient de ce va doriti cu adevarat de la viata. Va trebui sa infruntati lucrurile care va produc neplaceri. Pe de alta parte, sunteti mai afectuos decat de obicei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti tot soiul de idei noi la care sunteti gata sa lucrati cu dedicatie. Entuziasmul dumneavoastra ii va convinge si pe cei din jur sa vi se alature in proiecte.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi e o zi a "gurii inchise". Simtiti nevoia sa va retrageti intr-un colt, de unde sa urmariti totul fara a comenta nimic. Meditatia pare solutia cea mai la indemana dupa o perioada de tensiune emotionala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții