Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Mai 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 17 mai 2017 | 05:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Telefonul va suna incontinuu astazi si viata sociala e pe focuri. Pentru a va usura misiunea, puteti incerca sa mutati locul de intalnire la dumneavoastra acasa.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunt prevazute noi informatii care vor impune o schimbare a planurilor existente. Tineti-va ochii deschisi si urechile ciulite pentru a nu rata nimic esential pentru dezvoltarea dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi buna pentru a lua parte la evenimente sociale. Sunteti o sursa de armonie si discretie pentru cei din jur. Va atrag si evenimentele culturale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca depuneti eforturi, nu reusiti sa castigati sprijinul colegilor si al sefilor. Se pare ca astazi, ideile dumneavoastra nu sunt pe placul celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Leu

Apare un aspect stralucitor in munca dumneavoastra, care va ajuta sa va simtiti mai confortabil in mediul profesional. Daca pana acum va tenta sa schimbati putin cursul carierei, acum lucrurile par sa se aseze pentru dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Micile schimbari se vor dovedi a fi adevarate cotituri in viata dumneavoastra astazi. Sunt vizate aspecte legate de sex, bani si sanatate. Ramane la latitudinea dumneavoastra daca lasati soarta sa le rezolve, sau va ocupati personal de ele.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Cercetarea in profunzime e cheia intelegerii unei persoane apropiate astazi. Chiar daca asta inseamna sa mergeti acolo unde a copilarit pentru a vedea poze vechi cu cel drag, sunteti dispus sa investiti in aceasta relatie.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va trebui sa va concentrati pe imbunatatirea statutului personal. Cariera e in centrul atentiei, dar nici viata domestica nu este lipsita de evenimente.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti nevoit sa participati la o reuniune de ultim moment. Orele petrecute in plus la birou v-au adus si un bonus: o posibila relatie pe internet.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa aveti parte de cea mai romantica zi din viata dumneavoastra. Sunteti indragostit de ideea de a fi indragostit, de aceea veti pretui fiecare moment romantic alaturi de partener.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Rutina generala va fi sparta astazi, fie de un accident ciudat, fie de propria nerabdare. Sunt posibile situatii iesite din comun sau eliberarea din unele constrangeri.

Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar daca aveti o mare dorinta de putere, aveti grija cum o obtineti! Riscati sa va atrageti antipatii si viitoare razbunari din partea celor care isi doresc acelasi lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții