Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 27 Mai–2 Iunie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 26 mai 2017 | 06:37



Horoscop Urania săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 27 Mai–2 Iunie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În prima parte a zilei de 27 mai, va continua impulsul astral, instalat cu o zi înainte, care-i va face pe nativi vorbăreți și dispuși să efectueze scurte deplasări. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, preocupări dedicate, uneori exclusiv, casei, gospodăriei sau treburilor de familie ce vor fi rezolvate cu oarecare greutate din cauza numeroaselor obstrucții impuse de un contract, de poziția socială care îi obligă să fie prudenți, ori de la condițiile unui soț care vede lucrurile într-un alt chip. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, dorință de a se relaxa prin petreceri și trăiri intense, provocate de fiorii unei aventuri. Se va observa dorința unui Berbec de a se remarca în plan sportiv prin performanțe și victorii. Între 31 mai, după ora 19:16, și 2 iunie, etapă a hărniciei, a efortului depus la locul de muncă sau în orice altă activitate retribuită. Uneori, nativii ar putea să se confrunte cu mici încurcături și nereguli firești, care au la bază impresii și informații, observații și indicații ale unor persoane dezinformate sau deloc binevoitoare. Casa a III-a va rămâne întreaga săptămână un sector solicitat din cauza opozițiilor dintre Marte, în Gemeni, și Saturn și a Soarelui cu Luna Neagră din 2/3 iunie care vor genera momente delicate sau enervante în relațiile cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali, ori care privesc drumurile și examenele. Berbecii ar putea primi, de la reprezentanții unor instituții sau persoane din afara granițelor, răspunsuri care să-i descumpănească și să-i facă să ia în calcul abandonarea unui proiect legat de străinătate. Spontaneitatea e bună dar nu la sfârșitul săptămânii când, acest impuls interior i-ar putea face să adopte atitudini bizare, deloc rezonabile prin subiectivism, egoism și viziunea „îngustă” asupra vieții, în general, ori a unei chestiuni, în particular.


Horoscop Taur pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În prima parte a zilei de 27 mai, se manifestă tot felul de ipostaze de viață curentă în care banii joacă un rol important. Nota generală este de plăți urgente sau de blocaj financiar personal. Predispoziția astrală nu se risipește o dată cu ziua de 27 mai pentru că ansamblul tendințelor astrale se îndreaptă spre un al doilea moment delicat, cel configurat în ziua de 2 și 3 iunie când pot apărea necazuri sau agravări ale unei situații mai vechi ce nu a putut fi rezolvată. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, blocaj ideatic care se poate manifesta în planul dialogului obișnuit, ceea ce nu ar fi foarte grav, dar care, dacă se va manifesta în contextul unor etape de viață importante (examene, teste, verificări, participarea la concursuri) le poate influența forma mentală și capacitatea de exprimare convingătoare. Alteori, acest joc între provocare/mobilizare/decizie poate fi tulburat de criterii difuze, vagi, mai greu de conștientizat: frica de o anume ipostază, amintiri din trecut care le restrâng curajul și libertatea de acțiune, avertismentele și atenționările unor cunoștințe ori chiar dezvăluiri care nu pot fi invocate în mod deschis dar care îl pot inhiba pe nativ, spre uimirea celor din jur care nu vor înțelege de ce acesta nu reacționează corespunzător. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, energia Taurilor se va îndrepta spre chestiunile de familie, pe care vor avea ambiția să le „pună în ordine” pentru a-și dovedi lor și celor din preajmă cât de capabili sunt ei. Micile mândrii și orgolii consumate în familie, dorința de a-i controla pe cei apropiați și de a-i dirija vor lua, de multe ori, aspectul impunerii voinței personale. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, părinții vor dedica mai mult timp copiilor dar, în egală măsură, vor încerca să-i controleze atent. Uneori, vor reuși.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→În prima parte a zilei de 27 mai, Gemenii vor trăi sub influența fazei de Lună Nouă în chiar semnul lor zodiacal. Vor avea mai multă energie decât în alte dăți, mai multă disponibilitate să se apuce de lucruri noi, să se implice, să fie activi dar vor avea și destule motive să constate că nu toate merg normal în viața lor. Prezența planetei Marte în Gemeni, în opoziție cu Saturn, le va atrage atenția asupra unor limite personale sau asupra unor opțiuni mai vechi, ce se dovedesc azi, a fi fost greșite. Seria contradicțiilor personale și a confruntării cu situații potrivnice va cunoaște un reviriment pe 2/3 iunie când, Soarele în Gemeni, în opoziție cu Luna Neagră, le va spori intensitatea, dându-le semnificația unor avertismente existențiale. Relațiile personale, parteneriale, de afaceri, contractuale sau procesuale pot îmbrăca haina conflictelor, a despărțirilor reale sau doar declarative. Pe 2 și 3 iunie, procesele se pot desfășura într-un fel lezant, arbitrar sau excesiv prin măsurile și deciziile aplicate. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, se vor număra banii, se va reface lista cumpărăturilor și obligațiilor financiare curente. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, posibile consultări cu prieteni și apropiați; unele vor fi de bun augur sau utile. Mai puțin favorabile vor fi contactele cu persoanele de care Gemenii sunt legați prin contracte sau cu care urmează să ajungă la o înțelegere. Întâlnirile impun măsură, prudență și mai ales discreție: nu spuneți tot ce știți sau credeți despre subiectul care face obiectul discuției. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, amestec confuz, dezarmant, de intenții bune care nu pot fi puse în aplicare, de situații inconfortabile în mijlocul cărora nativii se vor afla, fără voia lor. Nu faceți compromisuri pentru a rezolva, pe moment, o situație personală, familială, profesională sau publică.





Horoscop Rac pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În prima parte a zilei de 27 mai, lumea gândurilor, a viselor, a tainelor personale își va pune amprenta pe psihicul și echilibrul interior al nativilor (agitație, nervozitate, instabilitate psiho - emoțională, incertitudini). Această predispoziție va cunoaște o etapă de manifestare organică mai intensă spre 2/3 iunie, când, pe fondul altor tranzitele ce se vor conjuga cu tabloul începutului de săptămână, s-ar putea vorbi de afectarea aparatului loco-motor, a sistemului nervos, a circulației periferice. Contextul nu este nou, despre el am mai vorbit și în ultimele două săptămâni. De astă dată, însă, nativii vor fi nevoiți să treacă printr-o „poartă a încercărilor” legate de sănătate pe care riscurile și imprudențele le pot agrava sau declanșa. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, efort de a înfrânge ostilitățile momentului, de a uita sau tempera ieșirile nervoase ale unor rude și de a specula un moment favorabil lor în plan social profesional, de autoritate și imagine care e înconjurat de ipostaze ce îl îndepărtează pe nativ de scopul propus, chiar dacă sunt de mică importanță. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, Trigonul regal alcătuit de Uranus, Saturn și Sensul Vieții va funcționa favorabil pentru Racii care sunt pe cale să-și schimbe locul de muncă, să primească o funcție, o răspundere. Motivul pentru care vor accepta o ofertă sau vor da curs unor disponibilități socio-profesionale va fi legat de bani, de veniturile ce vor reveni pentru activitatea depusă (nu neapărat, salariu). Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, nativii vor fi atenți, prudenți, asimilând toate informațiile care vin spre ei, învățând, acumulând cunoștințele necesare. Deosebirile între convingerile, crezurile, idealurile și interesele lor față de cele nutrite de persoanele din anturajul lor vor fi camuflate pentru a nu da prilej la animozități sau antipatii.


Horoscop Leu pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→În prima parte a zilei de 27 mai, posibile despărțiri de prieteni, în plan individual, sau de un grup de prieteni, cu care intră în conflict din cauza diferențelor majore de viziune asupra unui scop comun sau a unor chestiuni de principiu (morală, lege, conduită, etc.), pe care nativii nu acceptă să le sacrifice sau să facă concesii. Unele despărți se pot petrece zgomotos, cu afirmații dure, cu acuzații, poate chiar cu dezvăluiri, alteori, acestea se pot petrece, oarecum paradoxal pentru cei din jur, dar în nota „regală”, caracteristică Leilor: cu superioritate, cu indiferență, abordând un aer disprețuitor, cât să dea de înțeles despre ce e vorba. Cam la fel se pot petrece lucrurile și în plan sentimental unde, o relație bazată pe emoții, senzualitate, gusturilor comune se poate „pulveriza” într-o clipă. Nota generală a acestui tranzit va persista până la sfârșitul săptămânii când, se vor adăuga aspecte astrale noi, mai drastice. Dacă ruptura între un nativ și prietenul sau prietenii lui, ori între iubiți, se va declanșa pe 2/3 iunie, atunci înseamnă că Leul a fost profund lezat de latură „urâtă” a caracterului și comportamentului acelora (calomnii, minciuni, intrigi, înscenări, etc.). Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, moment de cântărire atentă a evenimentelor de ultimă oră; „recalibrare” a Leilor care vor ține cont, contrar felului lor de a fi, de intuiții și presimțiri. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, revenire la o formă fizică și psihică bună. Leii vor prinde un „fir” existențial, esențial pentru ei, și se vor lupta să-l pună în aplicare. Trigonul regal care se va construi, dimpreună cu Sensul Vieții în Leu, va avea menirea să contureze un debușeu profesional, o soluție de viață frumoasă. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, preocupări materiale, cheltuieli în legătură cu nevoile sporite ale copiilor lor.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În prima parte a zilei de 27 mai, va continua să se manifeste impulsul astral al fazei de Lună Nouă în Gemeni, care a avut loc cu numai câteva ore în urmă, în casa a X-a, și căruia i se adaugă activitatea planetei Marte, în același locaș zodiacal, care primește opoziția lui Saturn. O primă supoziție astrală ar fi că, în funcție de logica biografiei fiecărui nativ, familia, patrimoniul sau cariera și numele, vor fi în prim-planul atenției lui. Ceva trebuie apărat, ceva trebuie conservat; unul sau altul dintre aceste sectoare de viață - casa a IV-a sau casa a X-a – vor fi puse la încercare de situații care, de la caz la caz, pot fi doar enervante sau pot genera consecințe pentru care nativul trebuie să fie pregătit cu argumente, cu un plan de măsuri și cu rezistență nervoasă. Acest tranzit va spori în intensitate și în semnificații pe 2/3 iunie când, unele stări de lucruri se pot agrava, complica sau deteriora. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, prietenii pot genera situații pe care nativul nu le poate ignora, implicându-se în rezolvarea lor, chit că nu-i fac plăcere, doar pentru a nu strica relația. O chestiune materială, un interes bănesc se va insinua, brusc, între nativii din Fecioară și altă categorie de persoane apropiate lor (copii, bunici, iubiți). Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, ceva care îi „roade”, o problemă mai veche, îi va obliga să reflecteze înainte de a lua o decizie. Tendința astrală îi va îndemna spre hotărâri radicale dar acestea trebuie să fie reprimate și să se urmeze calea pragmatismului, a simplității și a onestității deși, dificultatea constă tocmai în respectarea acestor termeni. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, perioadă calmă, de „împăcare” cu sine și cu alții, propice desfășurării unor activități practice. Fecioarele pot „pune pe hârtie” un proiect; rezolvarea lui va veni în cursul lunii iunie a.c.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În prima parte a zilei de 27 mai, comunicarea este cel mai prost aspect al momentului. Totul pare a fi înțeles pe dos: nativii vor trece pe lângă informațiile esențiale, vor reține datele eronat, vor ajunge la concluzii pripite din neatenție, nerăbdare, stres. Chiar și informațiile bine sedimentate, de ordin profesional sau personal, nu vor putea fi corect valorificate pentru că graba și nerăbdarea îi vor împinge spre rezoluții incomplete. Deplasările, atât în țară cât și în străinătate, nu vor fi comode. Acest context astral va persista până la sfârșitul săptămânii, când, pe 2 și 3 iunie se vor adăuga influxurile altor tranzite, mai dubioase și mai încărcate cu factori de risc, generând, în planul vieții reale, situații conflictuale personale, riscul de a pierde un examen prin neprezentare (întârziere, înțelegere greșită a orei sau locului unde se ține proba unui concurs), dosar incomplet. În manifestările publice, chiar dacă vor decurge normal, Balanțele nu-și vor demonstra adevărata lor valoare. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, premize socio-profesionale îi fac pe nativi să se „ambaleze”. Uneori, le poate cădea greu o vorbă, alteori o simplă contradicție va degenera în dispută sau, vrând să aibă ultimul cuvânt (mai ales dacă este vorba de „șefi”), aceștia vor forța nota, recurgând la o atitudine inflexibilă, de constrângere ceea ce va stârni reacții negative. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, va funcționa un Trigon regal pe semnele de Foc dar, contextul astral general, nu le va permite nativilor să-i valorifice oportunitățile tocmai din cauza comunicării șubrede. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, Balanțele vor fi preocupate de o chestiune materială care s-ar putea rezolva printr-un ajutor (donație, cadou, sponsorizare, stipendiu, indemnizație, „iertare de datorie”, etc.) dar, pentru asta, ei trebuie să pună la punct o strategie.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În prima parte a zilei de 27 mai, se pot manifesta destul de multe motive de supărare provocată de felul în care s-a degradat o relație personală pe fondul conflictelor bănești. Afectarea bănească va privi regimul curent al veniturilor (salariale, dividende, bonusuri și beneficii ori redevențe și cote din moșteniri și tranzacții) prin implicarea altor persoane. Există și altă latură delicată, cea a relațiilor cu persoane oficiale și instituțiile ce ridică interdicții, aplică sancțiuni, creează dificultăți. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, se va observa înclinația de a recurge la impactul emoțional pe care îl pot crea mărturisirile, amintirile sau argumentele de ordin afectiv ce ating „coarda sensibilă”, sufletească, a unui personaj cu care intră în dialog sau a publicului larg. Acest recurs la afectivitate va reflecta, de fapt, lipsa argumentelor reale, credibile ori convenabile într-o situație critică, esențială în economia vieții unui Scorpion. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, Scorpionii vor încerca să pună piciorul în prag într-o conjunctură oficială, de reprezentare, de autoritate. Ipostaza astrală este, cât de cât, favorabilă celor care au funcție, rang, demnitate, titlu științific, prestanță profesională și care se vor găsi în minoritate într-un conflict de interese sau într-o dezbatere publică. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, posibilă tentativă de a se adresa unei persoane cunoscute pentru a-i solicita sfatul sau ajutorul. Dialogul poate fi util iar explicațiile oferite par a fi, până la proba contrarie, oneste și rezonabile. În acest răstimp, va reveni însă, la un alt nivel, contextul vulnerabil care a funcționat pe axa celor două case ale banilor la începutul săptămânii. El ar putea genera situații stringente, de exemplu: instanțe oficiale inflexibile să ia decizii împovărătoare pentru nativ.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→În prima parte a zilei de 27 mai, continuă să fie activă tendința astrală instaurată de faza Lunii Noi în Gemeni din ziua anterioară. Casa a VII-a a relațiilor parteneriale va rămâne așa sub cod roșu de conflict. Se vor putea concretiza diferite tipuri de disfuncții între partenerii de afaceri, de viață, colaboratori, părți contractante sau procesuale, în funcție de importanța motivului inițial care stă la baza confruntărilor de opinie: poate fi vorba de neînțelegeri mai vechi ce revin acum în forță, poate fi vorba de aspecte nou apărute, bazate pe o criză de moment, amplificată de tranzitele astrale ale momentului dar care se pot stinge destul de repede; poate fi vorba însă și de aspecte de viață care s-au născut acum 13/14 ani. Pentru că acest context astral se va relua, cu și mai multă vigoare, pe 2 și 3 iunie, este de anticipat că forța de impact a aceste conflicte vechi asupra nativilor va fi semnificativă și le va epuiza răbdarea. Moment extrem de complicat pentru desfășurarea proceselor, anchetelor, depozițiilor, mărturiilor sau a susținerii unei cauze în fața unor oficiali, chiar dacă nu e vorba de tribunal și judecători. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, va fi nevoie de precauție în abordarea unor cheltuieli, în angajarea unor investiții, în rezolvarea unor chestiuni bănești pe calea dialogului și a negocierilor (mai ales salariale). Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, contextul astral va fi favorabil doar celor care desfășoară activități de creație, care au ajuns la o anume maturitate prin vârstă și experiență de viață și care, acum, sunt implicați în proiecte de anvergură. Acestora, Trigonul regal pe semne de Foc, le poate de avânt, încredere, siguranță de sine, consolidare a ideilor. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, cumpătare și eficiență în chestiuni ce țin de administrarea puterii, de exercitarea funcției.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În prima parte a zilei de 27 mai, se pot pune probleme legate de locul de muncă; în general, va fi vorba de restructurări, de schimbarea locului de muncă ori de începerea unei noi activități retribuite dacă este vorba de tineri care nu au mai lucrat sau de șomeri. Aspectul banilor nu intră în discuție; în schimb, aceste schimbări de statut au darul să-i nemulțumească pe mulți dintre Capricorni. Starea de sănătate continuă să fie afectată pe sectoarele anatomice ce privesc plămânii, aparatul respirator, fiziologia brațelor și picioarelor, fiziologia sistemului nervos al aparatului loco-motor. Atenție sporită la felul în care desfășurați activități practice cu ajutorul unor instrumente sau a aparatelor ce pot provoca accidente prin stricare sau manipulare defectuoasă. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, Trigonul regal pe semne de Foc poate fi de folos acelor Capricorni care au probleme de familie, de administrare a averii sau de păstrare a unui patrimoniu, prin crearea unor oportunități de moment, sau a unor evenimente-surpriză care pot conduce la o soluție convenabilă, ce va rezolva parțial sau în mare parte o pricină. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, posibil nou episod într-o confruntare de interese al căror mobil este o moștenire, un dar, un avantaj promis sau cuvenit. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, Capricornii pot desfășura activități educative, de formare a unui orizont de cunoaștere profund, a unei culturi și înțelegeri superioare a domeniului în care activează. Grijă pentru copii, dialog menit să stabilească reguli și norme de viață în familie. Într-un alt plan existențial, nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce poate indica o trădare, un complot, o înscenare sau o acțiune desfășurată în ascuns, de una sau mai multe persoane. Perioadă în care dușmanii „au spor”.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În prima parte a zilei de 27 mai, se vor produce furtuni sentimentale. Mai întâi va fi vorba de modificarea încrederii într-o persoană dragă și apropiată lor, pe fondul revelării unor fapte (poate fi vorba de conduită, de secvențe dintr-un trecut tulbure), ce-l discreditează pe acela în ochii Vărsătorului. Apoi, s-ar putea pune problema unor certuri între părinți și copii; situația e complexă și trebuie tratată cu multă măsură pentru că deși, pe fond, părinții Vărsători vor avea dreptate, reacția lor trebuie atent gândită pentru a nu provoca reacții contrare scopului educativ propus. Momentul nu este favorabil nici activității de creație sau interpretare. Artiștii pot trece prin, ceea ce se cheamă, „criză de creație”. Cei care se exprimă prin intermediul scrisului (jurnaliști, scriitori, cronicari, comentatori, formatori de opiniei, profesori) ar trebui să se abțină să ia poziții radicale într-o dispută ori să formuleze ideile pe care le susțin într-un limbaj vinovat de prea mule îndrăzneli. Riscul de a jigni, de a exagera sau de a dezinforma este mare. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, unii nativi se pot confrunta cu stări metabolice dereglate (foame exagerată ori, invers, dezgust față de orice fel de mâncare, intoleranță la mirosuri sau nevoia de a consuma același aliment în repetate rânduri). Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, posibile demersuri cu miză partenerială, surprize de la prieteni, oferte inedite, situații bizare trăite alături de cunoscuți. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, planuri de viitor cu privire la o dorită schimbare de statut material. Condiția principală stă în relația cu familia (mai ales cu părinții). Premiza fiind însă una îndepărtată, pentru moment, ei se vor mulțumi să tatoneze terenul, aruncând vorbe, aparent la întâmplare, ca să studieze reacția acelora.


Horoscop Pești pentru săptămâna 27 Mai–2 Iunie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→În prima parte a zilei de 27 mai, Peștilor le parvin motive de stres, enervare, îngrijorare dinspre familie. Alteori, obiectele din gospodărie „o iau razna”: se strică, funcționează prost, se pierd, se rătăcesc, etc. Viața profesională nu este de natură să-i satisfacă pe nativi. Aceștia și-ar dori să se poată alinia exigențelor momentului fără să se mai lupte și cu propria lor conștiință care nu le dă voie să facă compromisuri. Între 27 mai, după ora 14:25, și după-amiaza zilei de 29 mai, clipe de tandrețe sau de duioșie. Cei singuri vor fi melancolici și dornici de comuniune sufletească. Cele mai afectate, de acest val de stări de spirit subiective, vor fi relațiile dintre părinți și copii, mai ales în ipostaza dorului, care va fi resimțit cu atât mai răvășitor cu cât copiii vor fi, fizic, departe de părinți. Între 29 mai, după ora 15:12, și seara zilei de 31 mai, posibilă schimbare de statut financiar care se produce fără nici un avertisment. Trigonul regal pe semne de Foc, care patronează această schimbare indică o posibilă condiție restrictivă care însoțește acest nou regim salarial. Poate fi însă luată în calcul, ca o alternativă. Între 31 mai, după ora 19:16 și 2 iunie, tentativele de dialog sau de acord în vederea semnării unui contract sau stabilirii unei înțelegeri (colaborare) vor fi timide, precare și nu vor avea forța să patroneze și finalizarea lor. Discuția ar trebui amânată pentru că se ridică prea multe bariere în calea unei înțelegeri oneste și avantajoase iar tranzitele din acea perioadă vor pune în discuție relația familie/societate sau imaginea publică, ceea ce va complica situația. Dacă, totuși, Peștii vor fi constrânși să ia o decizie rapidă, este bine să nu cedeze presiunilor de moment, să nu se lase impresionați și nici să reacționeze prin gesturi de frondă (plecare, abandon, demisie, transfer) pentru că, astfel, nu vor rezolva situația.

Horoscop Urania saptamana 27 Mai–2 Iunie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții