Horoscop Urania saptamana 13 – 19 Ianuarie 2018 in functia de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Horoscop Urania saptamana 13 – 19 Ianuarie 2018 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 13 – 19 Ianuarie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 13 și 14 ianuarie seara, bună comunicare cu persoanele și instituțiile din străinătate, posibilitatea de a face scurte deplasări dincolo de granițele țării în care se află. Berbecii se pot atașa de idei noi, revoluționare, curajoase, pot îmbrățișa cu generozitate cauza altor persoane pe care vor încerca să le ajute sau să le susțină într-o cauză nobilă de interes general, cultural, moral, religios sau de împărțire a dreptății și restabilire a adevărului. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, numeroase provocări profesionale sau de imagine care îl vor obliga pe câte un nativ să se concentreze pe probleme esențiale ale existenței lui. Se conturează destule dificultăți și obstacole care vor fi cu atât mai profunde sau mai numeroase cu cât nativul vizat va fi mai înaintat în vârstă sau va deține un loc important în societate și în profesie.

Posibil nou început sau schimbare importantă care valorează cât un început în activitatea desfășurată generat de Luna Nouă în Capricorn din zorii zilei de 17 ianuarie. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, surprize de la prieteni său care gravitează în jurul unui cerc de cunoscuți căruia îi aparține Berbecul. Unele dintre ele pot fi plăcute. Pe 18 ianuarie, Venus va intra în zodia Vărsătorului și va aduce un aer binefăcător de bună înțelegere, de noroc de la prieteni sau de drumuri deschise, în chip nebănuit, în vederea realizării unui proiect personal care are nevoie de susținere. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Luna va începe să tranziteze casa a XII-a a cerului lor de naștere și le va induce mai mult calm, o temperare generală a reacțiilor organice sau psihice și o disponibilitate spre meditație. Transformările induse de prezența planetei Uranus în casa I a personalității lor vor continua, la intensități diferite, în funcție de vârsta și harta nașterii fiecărui Berbec dar nota momentului, va fi de încercări prin care aceștia trebuie să treacă.


Horoscop Taur pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 13 și 14 ianuarie seara, posibile preocupări legate de legalizarea unor chestiuni materiale care funcționează de ceva vreme fără ca ele să fie consfințite prin acte oficiale. Relații cu reprezentanții unor instituții de la care nativi speră să primească o susținere bănească sau materială. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, unele persoane născu te în acest semn zodiacal se vor putea raporta la probleme de crez, conștiință sau atașamente superioare în funcție de cursul evenimentelor care aruncă o lumină nouă asupra esenței lor, sugerându-le Taurilor nevoia de a le reformula sau de a se raporta în alt chip la ele. Aceste schimbări de atitudine se vor produce cu dificultate dar, Luna Nouă în Capricorn, din dimineața zilei de 17 ianuarie, s-ar putea să precipite aceste decizii. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, nativii pot avea mici surprize legate de responsabilitățile lor publice sau profesionale; unii se vor putea afla în lumina reflectoarelor dar nu întotdeauna această postură de vedetă le va conveni; unii, de exemplu, pot fi supuși unor analize și comentarii critice mai ales dacă ele vor veni din partea unor foști parteneri de proiect, de afaceri, care se dezic de ei.

Dar, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului (casa a X-a a Taurilor), se va instala o protecție care le va permite să contracareze mai ușor aceste situații neplăcute, să demaște șubrezenia argumentelor formulate de contestatari și să se apere sau să facă o figură bună în public ori, în general, în societate. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, relațiile cu prietenii vor fi plăcute, confortabile, liniștitoare. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția pe care planetele în tranzit prin Scorpion o vor face casei I, patronând conflictele deschise dar și manevrele lipsite de onestitate menite să-l disloce pe un nativ dintr-un proiect, dintr-un colectiv; aspect periculos pentru procese, litigii, anchete.Horoscop Gemeni pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 13 și 14 ianuarie seara, mici contradicții conjugale. Controversele cu partenerii de contract sau cu colaboratorii pot fi provocate de prevederile contractuale sau din diferențe de viziuni și interes personal ivite de-a lungul timpului. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, unele persoane pot fi acaparate de chestiuni materiale sau bănești ce decurg din relațiile cu oameni și instituții care ar putea sau ar trebui să-i ajute într-o chestiune personală; al doilea motiv al acestor preocupări stringente pot fi generate de complicațiile apărute în desfășurarea unui proces de reglementare a statutului unor bunuri moștenite, dăruite sau cuvenite prin donație și/sau partaj în urma unei despărțiri de soț sau de partenerul de afaceri ori orice alt tip de ieșire din indiviziune.

Luna Nouă în Capricorn va influența casa a VIII-a a intereselor materiale aducând un element de noutate sau de radicalism în felul în care se vor contura termenii chestiunii luate în dezbatere (somație, ultimatum). Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, imaginația și fantezia va pune stăpânire pe mintea lor stare mentală plăcută și utilă intensificată din 18 ianuarie de intrarea planetei Venus în acest sector astral, ceea ce le va conferi posibilitatea să găsească mai repede și mai bine soluții inteligente la multe dintre problemele curente cu care se confruntă. Dintr-o altă perspectivă, cei născuți în zodia Gemenilor vor putea să aibă parte de surprize plăcute sau de schimbări ale unui context mai vechi de comunicare cu oameni și instituții din străinătate ceea ce le va permite să intre în posesia unor date și informații necesare sau chiar esențiale pentru preocupările lor. După 19 ianuarie seara, sectorul carierei va fi favorizat de tranzitul Lunii care va atrage simpatia celor din jur de partea lor. Rămân valabile toate atenționările noastre din săptămânile anterioare privitoare la starea lor de sănătate.


Horoscop Rac pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 13 și 14 ianuarie seara, Racii se vor concentra pe chestiunile legale, oficiale sau publice legate de locul lor de muncă și de statutul lor salarial. Unii se pot adresa forurilor superioare pentru a cere lămuriri, a formula contestații sau a-și apăra drepturile lezate. Discrete sau trecătoare tulburări ale fiziologiei aparatului locomotor, al circulației arteriale sau ale sistemului nervos care controlează mișcările și activitatea picioarelor și a brațelor. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, casa relațiilor parteneriale este patronată de 6 planete. Acestea, împreună cu Luna Neagră, vor exercita influențe apăsătoare, blocante sau dificil de rezolvat în plan partenerial, contractual, procesual ori conjugal. Nota generală este de răceală a relațiilor, de ostilitate, de înstrăinare sau de indiferență ori chiar, de lipsă de milă, înțelegere sau măsură. Perioadă complexă dar nefavorabilă pentru evoluția unor conflicte, certuri, interviuri, anchete, depoziții, mărturii, explicații sau gesturi de apărare.

Posibil accent special, moment semnificativ pe 17 ianuarie, determinat de Luna Nouă în Capricorn care indică o schimbare a registrului în care se vor desfășura aceste relații. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, proiecte sau idei ori soluții de viață personală care, în contextul unei susțineri financiare care, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, vor fi posibile sau mai lesne de pus concretizat. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Racii vor începe să trăiască mai intens lumea gândurilor și a reprezentărilor superiore, resimțind frecvent sau mai profund decât în alte dăți nevoia de a-și găsi calmul și echilibrul interior ori satisfacția interioară prin rugăciune, viață spirituală, cultivarea activităților artistice, preocupări menite să le mobileze mentalul. Se menține tendința de a spori sentimentele negative, de a se confunda în universul de supărări și amărăciuni sufletești.
Horoscop Leu pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 13 și 14 ianuarie seara, tendința de a frâu liber dorinței de a se distra, de a se relaxa, de a face sport, de a se implica în aventuri sentimentale sau în activități exaltante care sporesc senzația de viață trăită intens. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, sănătatea celor peste 48 de ani poate fi un factor de stres, de îngrijorare sau chiar de limitare parțială ori totală a activității curente prin nevoia de a se proteja, de a-și recupera energia fizică risipită de a se îngriji și trata de pe urma unor suferințe organice care le limitează capacitatea de a-și desfășura activitatea în mod normal; cele mai frecvente vor fi durerile osoase de natură reumatismală, organică (spondiloză, osteoporoză, demineralizare) sau funcțională (fracturi, traumatisme, intervenții chirurgicale asupra sistemului osos), problemele dermatologice sau cele fiziologice (acumulare de toxine, scleroză, disfuncții provocate de boli cronice).

Luna Nouă din zorii zilei de 17 ianuarie ar putea intensifica durerile și reacțiile organice de respingere a hranei, a tratamentului și a terapiei indicate. Într-un alt plan existențial, același context astral ar mai putea provoca întârzieri, amânări, blocări sau complicări ale rezolvării unei chestiuni salariale, profesionale ori a regimului de muncă. Pentru unii, ar putea fi vorba de o pauză, de șomaj, de o pensionare sau de o încetare a contractului de muncă. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, surprize provocate de partenerii de viață sau de proiect profesional. Din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, posibile facilități sau rezolvări care uimesc prin finalul fericit, rapid sau prin soluția ingenioasă care risipește factorii de conflict. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, se anunță un răstimp de trei zile favorabil micilor avantaje: daruri, favoruri, ajutoare bănești, materiale sau care permit un câștig viitor.Horoscop Fecioară pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 13 și 14 ianuarie seara, preocupări administrative (relații cu instituțiile statului pentru aprobări, autorizații, înscrisuri). Relațiile de familie, chiar dacă vor fi abordate de pe poziții corecte sau morale de către nativi, nu vor permite o bună comunicare și o armonie în opinii și decizii. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 septembrie dimineața, problemele pedagogice vor ridica munți de dificultăți în calea Fecioarelor în postură de părinți care vor dori să-și restabilească autoritatea pierdută față de copiii. Cu cât vârsta acestora va fi mai mare (adolescență sau peste) cu atât le va fi mai greu părinților să găsească o cale de comunicare și înțelegere, diferențele de viziune asupra vieții, muncii, împlinirii dorințelor, nevoia de a studia, perspectivele profesionale, ridicându-se la tot pasul și făcând dialogul greoi dacă nu cumva, imposibil. Unii părinți vor plăti, acum, greșelile trecutului (lipsă de interes, de pregătire pentru calitatea de părinte, concesii, indulgențe și complicități vinovate).

Perioadă marcată de radicalism și intransigență în planul relațiilor sufletești; partenerii de suflet pun problema relației lor într-un chip inacceptabil de către Fecioare care se vor vedea obligate fie să accepte condițiile acelora, încălcându-și principiile sau mândria, fie să opteze pentru despărțire. Momentul unor astfel de decizii ar putea fi grăbit de influxurile Lunii Noi în Capricorn din 17 ianuarie. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, posibile schimbări în bine la locul de muncă sau în regimul salarial. Din 18 ianuarie, când Venus va intra în sectorul casei a VI-a, reacție bună a organismului la terapiile care folosesc aparate moderne și tehnologie de ultimă oră. Din 19 ianuarie va începe o perioadă de aproximativ două – trei zile favorabile dialogurilor, negocierilor, împăcărilor sau căderii de acord asupra unui aspect vulnerabil în relațiile parteneriale sau de afaceri ori contractuale.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 13 și 14 ianuarie seara, perioadă încărcată de mesaje, de provocări la dialog. Balanțele se pot prezenta la examene unde se vor prezenta lăudabil, mai ales în cazul probelor orale sau al celor care presupun cunoașterea limbilor străine, împrejurări sociale sau profesionale în care nativii își pot dovedi capacitățile lingvistice, gramaticale sau logica și gândirea corectă. Posibile deplasări de scurtă durată legate. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, dificultăți care vin dinspre familie sau dinspre sectorul locativ. Nota generală este de solicitare sau de abatere a atenției și a preocupărilor curente spre chestiunile care țin de relația lor cu rudele și de nevoia de a le ajuta ori de o stare de lucruri deteriorată în locuință și/sau în gospodărie pentru a cărei rezolvare este nevoie de prezența, inițiativa, decizia și cooperarea nativului. Răstimp anevoios tocmai din dificultatea de a se împărți între mai multe situații de viață, toate cu caracter urgent, imperios necesar dar și neplăcut sau asociat cu supărarea și îngrijorarea accentuat în preajma zilei de 17 ianuarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn.

Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, dorință de relaxare, de schimbare a atmosferei intensificată dar și favorizată din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului și le va oferi numeroase prilejuri de a avea satisfacții în plan sentimental și afectiv. Unele Balanțe pot întâlni persoane interesante, fascinante chiar, care să-i cucerească, să-i încânte, să-i vrăjească prin calitățile lor fizice, morale, umane. Aventura va fi nota aparte a acestei perioade și a următoarelor două – trei săptămâni. Din seara zilei de 19 ianuarie, se va instaura un răstimp mai bun pentru sănătate, mai calm pentru psihic și mai profitabil în planul muncii și al relațiilor de serviciu. Rămân active toate provocările și riscurile bănești, active în ultimele săptămâni.


Horoscop Scorpion pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 13 și 14 ianuarie seara, vor reveni în prim-planul atenției Scorpionilor, chestiunile bănești sau salariale ca rezultat al modificărilor de regim juridic sau contractual de ultim moment. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, se ridică numeroase probleme de comunicare. Scorpionii nu vor avea chef de discuții, vor fi îngândurați, circumspecți, secretoși și deloc cooperanți. Examenele vor fi susținute cu dificultate tocmai din cauza acestei incapacități de a fi convingători și expresivi. Deplasările vor fi anevoioase, marcate de dorința de a renunța în ultima clipă la o călătorie propusă din lipsa chefului, a oboselii, a incapacității de a se mobiliza, de nevoia de a fi revizuite ca durată, traseu, loc, scop, perioadă, etc. Posibilă schimbare neprevăzută în programul unor întâlniri sau al drumurilor cu scop precis în prejma zilei de 17 ianuarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn, pe sectorul casei a III-a ce patronează aceste activități.

Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, vești care iau prin surprindere privitoare la o rudă, la o chestiune de familie sau la statutul unui bun patrimonial (casă, teren, avere). Deși, unele dintre ele, vor constitui un factor de stres, totuși, din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, vor avea loc și evenimente plăcute, surprize care vor aluna îngrijorările și le vor da nativilor motive de bucurie sau satisfacție. Micul Benefic va introduce o notă de compensare sau de protecție pe fondul relațiilor drastice între casa I și casa a IV-a. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, dorință de a scăpa de stres, apăsare sufletească sau indispoziție organică prin relaxare, somn, tihnă, cultivarea micilor plăceri ale vieții, menite să le echilibreze universul interior. Perechea Jupiter/Marte va alimenta numeroase stări de spirit, diferite ca motiv și intensitate, în funcție de vârsta și locul fiecăruia în societate.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 13 și 14 ianuarie seara, preocupări legate de propria persoană, energie, optimism, capacitate de a decide repede și bine în interesul lor și de a se mobiliza. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, gânduri și planuri cu privire la banii pe care trebuie să-i primească sub formă de salariu sau la cei pe care trebuie să-i producă prin implicarea unor activități retribuite, menite să le mărească veniturile. Luna Nouă în Capricorn (casa a II-a) ar putea antrena un factor sau ar putea declanșa (accentua?) o situație critică, de mai mare sau mai mică importanță, dar cu un ecou profund care să-i motiveze pe nativi să acționeze. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, capacitatea Săgetătorilor de a comunica va fi bună. Ei vor fi dezinvolți, spontani, simpatici, convingători și originali prin forma și conținutul exprimat în dialogul cu cei apropiați sau în ipostazele publice.

Începând cu ziua 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, Săgetătorii vor avea noroc la informațiile primite, capacitate de a – și susține interesul sau punctul de vedere în fața unei comisii sau prin căile specifice de comunicare cu instituțiile și organismele oficiale. Tot din 18 ianuarie, deplasările vor fi plăcute, îi vor pune în situația de a face experiențe noi, care le vor oferi satisfacție. De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Săgetătorii vor simți nevoia, pentru câteva zile, să se bucure de tihna și confortul protectiv al casei, al intimității locuinței și al relațiilor de familie. Persoanele care ocupă funcții publice, ranguri și responsabilități profesionale însemnate ar trebui să rețină că, în această săptămână, rivalii și dușmanii ori competitorii vor lucra în taină, în detrimentul lor. De aceea, ar fi bine să nu ignore sau să minimalizeze mesajele care vor ajunge la urechile lor vor pentru că, deși acestea nu vor dezvălui în totalitate adevărul, vor avea valoarea protectivă a unui avertisment.Horoscop Capricorn pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 13 și 14 ianuarie seara, preocupări și frământări cu privire la legalitatea, justețea, legitimitatea sau etica unor decizii și inițiative. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, se constituie una dintre cele mai dificile perioade prin care nativii au trecut, în ultimul timp: pe casa I a identității Capricornilor vor opera șase planete. Nota generală în care va fi perceput acest răstimp va fi de suprasolicitare dar și de blocare a căilor de acțiune, de neputință în fața unor situații ce par de neclintit prin gradul sporit de dificultate al naturii lor. Alții, dacă nu vor avea probleme, nu se vor simți în largul lor din punct de vedere fizic sau psihic. O apăsare sufletească îi va însoți în toate activitățile cotidiene, obosindu-i și solicitându-le, din plin, nevoia de a recurge la răbdare, metodă și la stăpânire de sine.

Un moment aparte poate fi trăit în preajma zilei de 17 ianuarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn, ce-și va pune amprenta prin nevoia de a-și asuma o decizie majoră, de a se „înhăma” la o activitate anevoioasă ori de a recunoaște și identifica neputințele și limitele personale în fața unui proiect major de viață. Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, posibilă situație inedită cu privire la o chestiune bănească, surpriză financiară sau informație care redimensionează o problemă de ordin material. Din 18 ianuarie, când Venus, Micul Benefic, va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a II-a, unele disfuncții bănești sau o problemă stringentă s-ar putea soluționa mai repede, mai ușor, mai bine, chiar dacă nu în totalitate. Același aspect astral favorabil, va fi grevat, însă, de o posibilă întorsătură de situație sau de o rezolvare însoțită de povara unei condiții pusă de un cunoscut (apropiat, prieten). De la sfârșitul zilei de 19 ianuarie, premize bune pentru atenuarea unei tensiuni relaționale pe calea dialogului, a concesiei, a bunei înțelegeri, a cumsecădeniei.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 13 și 14 ianuarie seara, posibile clipe de relaxare, de veselie, de jubilație trăite alături de prieteni. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, problemele personale pot reveni în actualitate, umbrindu-le viața de fiecare zi, prin incapacitatea de a vedea o cale de ieșire din impas sau prin amintirea neplăcută a unor situații similare, trăite în trecut care riscă să se reediteze, fără ca nativul să le poată împiedica. În prejma zilei de 17 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn, Vărsătorii ar putea lua o decizie pe care ar fi bine să nu o pună imediat în aplicare pentru că ea va fi rezultatul unei stări interioare dezolante care îi va împinge la renunțări, la abandonarea unei cauze, la dezinteresul vinovat față de o chestiune ce trebuie, totuși, soluționată. Posibile suferințe organice și afective a căror origine se află în tabloul clinic din trecut al nativilor.

Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, răstimp al unei reveniri la starea lor normală: optimism, capacitate bună de comunicare, imaginație, fantezie, ideație bogată, curaj. Venus va intra în semnul lor zodiacal natal, în ziua de 18 ianuarie, și va inaugura o perioadă mai bună pentru ei, bogată în surprize și provocări existențiale, acordându-le protecție în planul sănătății. În egală măsură, ea va primi însă și influxurile venite dinspre Scorpion, unde se află în tranzit, Jupiter și Marte, ceea va introduce, mai târziu, vibrații disonante. Din 19 ianuarie seara, se pun premizele astrale ale unui motiv de liniștire sau de lămurire cu privire la o felul în care se vor pune în aplicare unele acte oficiale (legi, norme de aplicare, excepții, etc.) cu privitoare la salarizarea lor. Atenție majoră, întreaga săptămână la promisiunile bănești, la ofertele „otrăvite” ale unui „mai bine financiar” ce poate decurge prin numirea nativilor într-o funcție sau desemnarea lor în posturi de mare risc și vulnerabilitate politică, socială, juridică sau de imagine.


Horoscop Pești pentru săptămâna 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 13 și 14 ianuarie seara, posibil succes în fața unei adunări, a unui auditoriu, succes la public în cazul artiștilor și interpreților, imagine bună și simpatie. Între 14 ianuarie, după ora 21:43′, și 17 ianuarie dimineața, Peștii vor găsi sau vor inventa tot felul de motive pentru a se ține departe de unele persoane de care erau legate, până nu de mult, prin relații apropiate de încredere, simpatie sau de prietenie. Reticența, dezamăgirea, concluziile triste, observațiile alarmante îi fac să se mențină într-o permanentă defensivă față de abordările acelora: îi vor evita, îi vor ignora, îi vor amâna, îi vor uita. În jurul datei de 17 ianuarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn, un eveniment, o știre, o relatare le va dovedi că au avut dreptate, că au avut o intuiție corectă sau o presimțire justificată să adopte acea atitudine.

Între 17 ianuarie, după ora 10:32′, și 19 ianuarie seara, univers interior plin de speranță și de încredere: proiectele ce urmează a fi dezvoltate îi motivează „să se pună pe treabă” și îi fac să se simtă pregătiți să-și asume noi responsabilități. Intenția lor de a le pune în aplicare va primi susținere de la Micul Benefic din 18 ianuarie, când Venus va intra în zodia Vărsătorului, și le va permite să scoată la lumină tot felul de idei, soluții și metode pentru a concretiza un gând bun și original. Din seara zilei de 19 ianuarie, starea sufletească a nativilor va fi bună, ei trăind cu calm și înțelepciune următoare trei zile în care se vor simți ca „peștele în apă”. În acest răstimp, Jupiter alături de Marte, le va insufla Peștilor stări de spirit mai puțin plăcute născute dintr-o analiză lucidă: ei vor constata că nu au la dispoziție prea mult timp pentru un anume proiect, că s-au risipit în fleacuri ori iar acum trebuie să acționeze contracronometru. Intensitatea acestor concluzii îi vor determina să-și recalibreze intențiile și preocupările.


Horoscop Urania saptamana 13 – 19 Ianuarie 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5