Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 4 februarie 2018 | 06:48


Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetelor aduce dinamism in ceea ce priveste viata dvs. de cuplu. Degeaba sperati ca veti intra incetul cu incetul in actuala poveste de dragoste. Veti descoperi ca veti fi luat/a pe nepregatite inainte sa va dati seama ce se intampla. Lasati-va purtat/a de val.


Horoscop pentru femeia din Taur

Desi tu si partenerul tau sunteti mai seriosi ca de obicei, asta nu inseamna ca nu puteti sa va bucurati unul de celalalt. Prezenta configuratie astrala te incurajeaza sa faci niste alegeri mai putin distractive. Dar asta nu inseamna ca nu vei obtine astfel o cantitate insemnata de placere. Ai grija cum amesteci lucrurile.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, e mai posibil ca niciodata sa intalnesti persoana visurilor tale. Trebuie doar sa deschizi ochii mai bine si sa acorzi atentie chiar si celor care nu par a fi genul tau. Iepurele sare de unde te astepti mai putin!






Horoscop pentru femeia din Rac

Daca ai in plan sa inviti o multime de oameni la o petrecere fara nici un fel de ocazie, ai toate sansele sa te distrezi foarte tare. Energiile astrala arata ca vei avea sorti de izbanda si daca ai pus ochii pe cineva. Nu trebuie decat sa fii tu insuti si totul va iesi asa cum iti doresti.


Horoscop pentru femeia din Leu

Ziua de astazi poate aduce cu sine apogeul pasiunii, insa mai intai trebuie sa lamuriti unele lucruri. Persoana iubita asteapta sa primeasca de la dvs un cadou insa, inainte de asta, doreste sa primeasca niste scuze. Fiti intelegator, mai lasati de la dvs si incercati sa uitati neintelegerile!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunt momente in care trebuie sa fii pe pozitii, si momente in care trebuie sa actionezi din impluls. Configuratia astrala de azi iti spune ca e cazul sa faci o mutare. Ajungi la concluzia imediata ca ai pierdut timpul degeaba, in asteptarea circumstanteleor potrivite ca sa iti exprimi sentimentele cu sinceritate. Realizezi acum ca ai putea sa pierzi totul- asa ca nu mai astepta si nu privi in urma!








Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi Luna se intersecteaza cu Venus. Asta nu e bine pentru spiritul tau, fiindca te va transforma intr-un mic antisocial. Partea proasta e ca nu prea ai cum sa te potrivesti cu petrecerea pe care ti-au pregatit-o prietenii. Macar asa ai sansa sa cunosti pe cineva special.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Deja stii ce e in capul tau, dar ai o dificultate in a te hotari asupra lucrurilor pe care le simti, in legatura cu cineva pe care ai vrea sa-l ai mai aproape. Pozitia astrelor arata ca ai ocazia sa-ti cizelezi sentimentele si iti vei da seama de cat de frumoase sunt… Dar pentru tine nu este cea mai buna veste…


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iubirea sau conceptul tau despre iubire e strans legat de influenta planetara pe parcursul zilei. Din pacate, ai cateodata tendinta sa te afunzi prea mult in ceea ce crezi si nu mai reusesti sa vezi lumea asa cum e ea, de fapt. Putina atentie e necesara si ai sa vezi ceea ce trebuie.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Emotiile vor iesi la iveala cu siguranta, datorita aspectului planetar. Poti fi in stare sa ascunzi multe dintre sentimente in spatele unui zid de nonsalanta, dar nu pe toate. Noul tau partener isi va da seama imediat ca arzi dupa el, chiar daca te chinui din rasputeri sa pari ca nu-ti pasa.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Datorita configuratiei astrale a zilei, relatia in care va aflati poate fi greu de controlat. Daca ati aflat ca cineva incearca sa va atraga atentia, atunci pregatiti-va sa fiti abordat/a, in asteptarea unui raspuns afirmativ. Daca va place de aceasta persoana, atunci bucurati-va impreuna de aceasta zi frumoasa. Daca nu, fiti ferm/a.






Horoscop pentru femeia din Pești

Tranzitele planetare va indeamna sa actionati indraznet, asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Daca gandurile va sunt acaparate de catre o anumita persoana de ceva vreme, a sosit timpul sa faceti ceva in acest sens. Abordarea dvs. va fi subtila, persistenta, si deloc coplesitoare. Aceasta va starni interesul persoanei dorite, si in curand veti avea ce v-ati dorit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții