Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 10 Februarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 februarie 2018 | 06:27


Horoscop pentru femei de azi Sambata 10 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti maestrul cuvintelor. Chiar daca nu obisnuiti sa fiti prea sentimental, astazi ii uimiti pe cei dragi prin cuvinte alese cu originalitate.

Horoscop pentru femeia din Taur

Va sunt accentuate capacitatea de comunicare si inteligenta. Mintea e agera si veti intelege clar informatiile care va ies in cale. Sunteti curios si vreti sa invatati cat mai multe lucruri noi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Apare un aspect stralucitor in munca dumneavoastra, care va ajuta sa va simtiti mai confortabil in mediul profesional. Daca pana acum va tenta sa schimbati putin cursul carierei, acum lucrurile par sa se aseze pentru dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti protectiv fata de cei dragi, care va coplesesc cu afectiunea lor. Aveti o zi foarte productiva, alimentata de creativiate si buna dispozitie.

Horoscop pentru femeia din Leu

Se iveste o oportunitate de a castiga bani. O pauza pare a fi imposibila acum, dar sansa de a avea succes depinde mult de cat de dedicat sunteti muncii dumneavoastra. Mai rabdati un pic!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Treceti usor de la o stare de exuberanta la una de angajare serioasa in chestiuni profunde. E ca si cum ziua s-ar transforma in noapte, dar e cazul sa treceti la carma, pentru a intampina succesele viitoare.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi simtiti nevoia sa va retrageti in casa si sa lasati lumea sa treaca pe langa dumneavoastra. Starea are legatura cu faptul ca ati inceput sa actionati atipic si doriti sa va sondati propriile trairi, pentru a vedea ce s-a schimbat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cercetarea in profunzime e cheia intelegerii unei persoane apropiate astazi. Chiar daca asta inseamna sa mergeti acolo unde a copilarit pentru a vedea poze vechi cu cel drag, sunteti dispus sa investiti in aceasta relatie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti emotional si puteti folosi aceasta pasa din viata dumneavoastra pentru a duce relatiile pe care le aveti cu un pas inainte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Chiar daca depuneti eforturi, nu reusiti sa castigati sprijinul colegilor si al sefilor. Se pare ca astazi, ideile dumneavoastra nu sunt pe placul celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E timpul sa iesiti dintr-o situatie domestica neplacuta. Daca va ganditi obsesiv la rautatea celor din jur, nu veti rezolva nimic. Fiti ferm si impuneti-va punctul de vedere. Numai asa veti fi gata de urmatorul pas!






Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti debusolat de schimbari neasteptate. Veti fi incercat de tot soiul de stari de spirit contradictorii, generate de incapacitatea de a va adapta la noile situatii. E cazul sa faceti un pas in spate, pana cand se mai linistesc apele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții