Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Februarie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 9 februarie 2018 | 05:42


Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Felul in care va purtati cu cei din jur va fi pus sub lupa astazi. Provocarea vine din felul in care veti reactiona la problemele anturajului. Incercati sa empatizati mai bine cu ei!




Horoscop pentru femeia din Taur

Amintirile va cuprind si nu interefereaza cu activitatile de la locul de munca. Aveti tendinta de a recurge la solutii vechi pentru probleme noi si nu e cea mai inteleapta alegere.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti pretentios si autoritar in viata amoroasa. Faceti un camp de lupta din relatia dumneavoastra. Reusiti sa va exprimati numai prin senzualitate si pasiune.







Horoscop pentru femeia din Rac

E cazul sa mai domoliti cheltuielile, mai ales ca ati avut mana cam larga in ultima vreme. Va preocupa problema banilor si sunteti nevoit sa va reorganizati bugetul.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti mai multa energie decat de obicei si ii impresionati pe cei din jur cu acest lucru. E o zi buna pentru a sustine un interviu sau pentru a fi pur si simplu remarcat.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cat timp va pasa prea mult de parerea celor din jur, nu veti reusi sa faceti nimic creativ. Exprimarea libera si cresterea in plan spiritual va sunt inhibate de ideile limitate ale celor din anturaj.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Relatiile va sunt caracterizate de competitivitate si agresivitate astazi. Se vor ivi conflicte legate de putere sau certuri in sanul familiei.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti trai o experienta emotionala foarte intensa. Stati pe un vulcan gata sa erupa. Nu va faceti griji, e ceva trecator! Puteti diminua efectele printr-o atitudine relaxata.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ganditi numai in retrospectiva. Orice spuneti sau faceti, are legatura cu ceva din trecutul dumneavoastra. Veti regreta un angajament facut recent. Nu veti mai reusi sa va retrageti din cursa, dar veti invata cu siguranta ceva din ea.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va simtiti mai mistic decat de obicei? Nu va alarmati, astazi sunteti ghidat de energii de a caror existenta nu va dati seama decat la sfarsitul zilei. E o zi a deciziilor inspirate.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti nevoia sa va restimulati viata sociala, care e cam letargica in ultima vreme. Linia dintre apreciere si dezaprobare e foarte fina, insa. Atentie la impresia pe care o lasati celor din jur!







Horoscop pentru femeia din Pești

Inainte de a va angaja in dispute, analizati mai bine competitorul. E si o buna metoda de a prelua conducerea in activitatile dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții