Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Iunie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 20 iunie 2018 | 20:09


Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Unde-s doi, puterea creste. Asa e zicala in popor, dar datorita configuratiei astrale, ai un amendament: unde-s doi, puterea creste, doar daca amandoi isi doresc asta. Pentru a evita orice situatie penibila, cel mai bine este sa fii sinceritatea intruchipata. Daca iti iese, perfect, daca nu, macar esti cu sufletul impacat.



Horoscop pentru femeia din Taur

Nu-ti face griji fiindca azi preferi sa fii lasat in pace si nu te trage inima catre nimic. Planetele s-au asezat in asa fel incat e mult mai bines a reflectezi asupra unor probleme care te framanta de mult timp, decat sa incerci sa ajungi la o concluzie in relatia de cuplu. Amandoi aveti de castigat daca va lasati putin loc sa respirati.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Energia planetara arata ca niste cuvinte primite de la partenerul de viata te fac sa-ti dai seama de insemnatatea simtirilor dintre voi. Fie ca e o ciocolata, o floare sau cardul de credit, fa tot posibilul sa raspunzi cu aceeasi moneda si fa-ti partenerul sa se simta in al 9-lea cer.







Horoscop pentru femeia din Rac

Alinierea planetelor te face sa pui piciorul in prag astazi. Deja astepti de ceva vreme sa se rezolve o problema pe care ai evidentiat-o de multa vreme, dar parca te-ai saturat sa tragic singur la caruta. Tot ce ai nevoie este o mica scanteie care sa reaprinda totul, fiindca altfel totul va muri foarte curand.




Horoscop pentru femeia din Leu

Sa nu crezi ca dragostea va aparea la usa ta cu un billet de ordine. Din fericire, viata nu e facuta doar din numere si calcule matematice, iar iubirea are capacitatea de a imbraca cele mai ciudate forme. Asa ca nu rata nici o sansa!









Horoscop pentru femeia din Fecioară

E mult mai bine sa spui ce simti, mai ales fiindca ai suportul total al cosmosului. Aspectul planetar curent iti ofera o doza nesperata de curaj pentru a face acea declaratie, fara sa te simti stingher. Partenerul tau aproape sigur va fi impresionat si atins de faptul ca ai mers atat de departe pentru a intari legatura dintre voi doi.








Horoscop pentru femeia din Balanță

E mult mai bine sa spui ce simti, mai ales fiindca ai suportul total al cosmosului. Aspectul planetar curent iti ofera o doza nesperata de curaj pentru a face acea declaratie, fara sa te simti stingher. Partenerul tau aproape sigur va fi impresionat si atins de faptul ca ai mers atat de departe pentru a intari legatura dintre voi doi.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetara pare sa fie un party crasher azi. Oamenii par sa fie intr-o pasa proasta si au tendinta sa se afunde in carti si reviste. Daca iesi astazi cu cineva, nu te astepta sa iasa perfect. Exista motive pentru care limba nu-ti va merge ca de obicei, dar iti va trece repede.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Tu si partenerul tau va veti da seama ca intre voi exista o rivalitate sau un interes comun in interiorul cercului de prieteni sau poate la serviciu. Atmosfera astrala curenta va aduce acest subiect pe masa tratativelor intr-un mod foarte nostim. Dar poate ca ar fi mai bine sa va canalizati energia pe cu totul alte lucruri, decat pe cearta…




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua de astazi aduce pasiune si aventura in viata ta amoroasa. Daca e vorba de un nou iubit la orizont, relatia asta va fi o provocare plina de scantei. Daca esti deja intr-o relatie, vei descoperi ceva lucruri noi si interesante in partenerul tau.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astrele mai reduc astazi din tensiunea relatiei de cuplu si astfel tindeti ca tre activitati de o singura persoana. Asta nu e o greseala; de fapt, e un lucru pe care al trebui sa-l faceti cat mai des posibil. Ele vor imbunatati legaturile, dar si sentimentele care v-au adus impreuna.








Horoscop pentru femeia din Pești

Capacitatea ta de a conduce o conversatie explodeaza azi si te-ai putea surprinde in ceea ce priveste determinarea sau schimbarea intr-o anumita discutie. Tranzitul planetar te impinge sa faci aceste lucruri si sa nu bati campii. Vei face mari progrese daca te vei deschide si vei avea adevarul de partea ta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții