Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Iunie 2018

Written By NIKE B. on marți, 19 iunie 2018 | 07:25


Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ai planuit sa faci ceva special cu persoana iubita, ceva apare si iti distruge toate planurile. In loc sa reactionezi extrem la aceasta schimbare, mai bine calmeaza-te si reprogrameaza evenimentele pentru mai tarziu!


Horoscop pentru femeia din Taur

Atmosfera cereasca te incurajeaza sa fii ferm si sa nu te sustragi de la o decizie asupra careia ai cazut de acord deja. Esti tentat sa-ti schimbi parerea sau cel putin sa incerci sa o vezi si din alta perspective. Daca ai sa continui asa, nu vei ajunge nicaieri. Lasa lucrurile asa cum sunt si fa ce e de facut.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Iubirea e in aer azi datorita felului in care s-au asezat pe cer planetele. Daca ai planuit o intalnire cu cineva, se prea poate sa fie una foarte romantica. Dar nu te astepta ca sa-ti cada la picioare din prima. Trebuie sa trimit niste semnale unice, pe care nu mai tu stii cum sa le folosesti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Configuratia astrala arata ca te simti cam apasat in ceea ce priveste relatia de cuplu, dar asta nu ar trebui sa te ingrijoreze foarte mult. Dupa o perioada in care ai impartit tot ce se putea cu persoana iubita, poate ca e bine sa stati putin timp si separati. Dar asta nu inseamna ca luati o pauza!


Horoscop pentru femeia din Leu

Energiile astrale te fac sa lasi impulsivitatea la o parte azi, mai ales fiindca te vei intalni pentru prima data cu cineva foarte important pentru tine. Acest cineva are o perspectiva foarte diferita de a ta in ceea ce priveste sensul vietii, si aproape sigur nu vei empatiza cu ea. Incearca sa fii putin mai empatic si vei vedea ca cele mai frumoase cadouri vin de multe ori impachetate ciudat.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Iubirea e in aer, iar atmosfera cereasca te ajuta sa scoti maximul din aceasta situatie. Orice intalnire sau petrecere la care mergi va fi foarte interesanta, dar poate ca ar fi mai interesant pentru tine si partenerul tau sa petreceti seara doar unul cu celalalt. Asa veti avea sansa sa redescoperiti ceea ce v-a unit initial.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi nu suporti sa stai singur. Astrele nu vor sa te lase sa faci asta, fiindca esti ca un radio. Ai nevoie sa vorbesti cu cineva, oricum si oriunde. La fel merg lucrurile si in viata de cuplu, fiidca vei vedea cum, pe parcursul intregii zile, comunicarea va fi la ea acasa.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planeteler inspira multa distractie si hohote de ras. Oricare ti-ar fi planurile, nu fa totul asa cum faci de obicei, fiindca n-ai nici o sansa sa atragi atentia acelei persoane pe care vrei s-o vrajesti. Slefuieste-ti toate atuurile si fii increzator ca daca vrei, se poate!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atmosfera celesta iti influenteata total comportamentul astazi si ti-l transforma intr-unul axat doar pe aventura. Daca in trecut te-ai axat doar pe o anumita categorie pentru a-ti face un partener, azi simti nevoia sa schimbi macazul. Totul e de bine, oricum!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Arata-ti entuziasmul fata de persoana iubita azi. Alinierea planetara curenta te incurajeaza sa-ti impartasesti sentimentele si sa nu te ascunzi in spatele unui cinism dezinteresat. Vei avea parte de clipe minunate daca te lasi cuprins de sinceritate. Poti incepe printr-un cadou original.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu-ti face griji daca nu gasesti entuziasm pentru urmatoarea intalnire. Configuratia astrala indica faptul ca te gandesti de mai multe ori inainte sa faci primul pas, iar indoiala e la ea acasa in sufletul tau. Ai putea chiar sa te gandesti ca potentialul partener s-a schimbat radical si incepi sa nu mai vezi ce credeai a fi indestructubil. Lasa chestiile astea la o parte si incearca-ti norocul!






Horoscop pentru femeia din Pești

Alinierea planetara calmeaza totul in viata ta, astfel incat, incepand de azi, majoritatea apelor o sa se linisteasca. In viata de cuplu ai simtit o cantitate insemnata de frustrare in ultimul timp, dar vei vedea ca in viitorul apropiat ti se va lua o piatra de pe inima.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții