Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei saptamana 25 Iunie-1 Iulie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 25 iunie 2018 | 06:03


Horoscop pentru femei saptamana 25 Iunie-1 Iulie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 25 Iunie-1 Iunie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar trebui sa va ganditi mai mult la istoria si personalitatile familiei din care faceti parte. Astfel, va veti putea da seama ce vi se potriveste. Cred ca intotdeauna v-ati dorit sa fiti diferit de parinti, dar nicio gena nu poate fi manipulata. Saptamana asta s-ar putea sa munciti in plus intr-o noapte, probabil sambata, motiv pentru care va trebui sa anulati o intalnire. Acest lucru o va indispune pe persoana cu care trebuia sa va vedeti. Colegii vor rade de dumneavoastra din aceasta cauza, iar dumneavoastra veti reactiona prea serios la glumele lor. Ar trebui sa stiti ca rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi, din punct de vedere al dragostei, este joi. De ce nu iesiti la cumparaturi? S-ar putea ca la magazin sa cunoasteti o persoana de sex opus care va starneste interesul.



Horoscop pentru femeia din Taur

Saptamana aceasta la locul de munca, va trebui sa va demonstrati forta in fata colegilor sau a subordonatilor care nu isi fac treaba bine. Nu se pare ca fac ce ar trebui. Va deranjeaza teribil ca nu-si asuma responsabilitatea pentru munca lor, chiar daca sunt platiti sa faca acest lucru. In sfera privata, suferiti din cauza unui eveniment trist care s-a petrecut anul trecut. La inceput, nu prea v-a afectat, dar dupa multe luni v-ati dat seama ca este ceva cu adevarat important. Durerea va trece cu timpul, dar nu ii veti da drumul complet niciodata. Acest lucru se vede, in special, saptamana asta. Tocmai de aceea s-ar putea si sa va imbolnaviti foarte usor. Veti supravietui, nu va faceti griji, si, ulterior, veti trece peste toate dificultatile. Sunteti destul de puternic incat sa faceti asta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Saptamana aceasta, un pahar de vin va va aduce o seara remarcabila. Nu conteaza cat de mult alcool consumati de obicei. Saptamana aceasta, un singur pahar va va inveseli extrem de mult. Dupa un pahar, veti deveni foarte haios, facandu-i pe cei din jur sa rada fara nicio constrangere. Toata lumea va va adopta atitudinea. La sfarsitul serii, veti dori sa aveti si o escapada erotica. Ce este mai interesant este ca sunt sanse mari sa se intample si acest lucru. Veti atrage atentia unui capricorn pe care nu l-ati mai sesizat pana acum. Aveti insa grija sa nu fie inceputul unui viciu. Va va face sa va simtiti atat de bine.






Horoscop pentru femeia din Rac

Ganditi-va un pic la viata dumneavoastra! Revizuiti-va scopurile pe care vi le-ati stabilit in trecut si intrebati-va sincer daca inca va intereseaza. Dupa aceea, intrebati-va daca mai este cazul sa mergeti pe acelasi drum. Per total, este o saptamana excelenta sa lasati creierul sa munceasca pentru dumneavoastra. Aveti grija, insa, si la conditia dumneavoastra fizica. Faceti mai mult sport, fiindca nu se anunta nimic bun daca leneviti toata ziua.






Horoscop pentru femeia din Leu

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

La prima vedere, s-ar parea ca totul merge prost in aceasta saptamana. Dar, intr-un fel sau altul, aveti noroc de fiecare data. Aveti un inger pazitor in spatele dumneavostra. Ascultati cu atentie ce vi se spune la ureche, fiindca aveti tendinta de a pune prea multa importanta pe modul in care priviti dumneavoastra lucrurile. S-ar putea ca desfasurarea unui conflict la locul de munca sa va aduca prestigiu in randul colegilor dumneavoastra. Unul dintre superiorii dumneavoastra va fi placut surprins. Daca nu aveti sef, inseamna ca un client v-a observat atitudinea. Daca aplicati pentru un nou post, veti lasa o impresie buna saptamana aceasta, motiv pentru care sansele de a-l capata cresc considerabil.





Horoscop pentru femeia din Balanță


La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care veti face o achizitie neasteptata. Va trebui sa reparati ceva inainte ca ce ati cumparat sa functioneze. Veti consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu va simtiti in forma pe moment, nu va faceti griji. In curand, totul se va rezolva. Aveti grija cu corpul dumneavoastra, odihniti-va des. De ce nu faceti o pauza de cateva zile? La locul de munca, veti capata niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele vi se vor adeveri, si asta doar pentru ca v-ati straduit din greu.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.











Horoscop pentru femeia din Săgetător

Asigura-te ca saptamana asta si urmatoarea, vei fii pregatit pentru discutiile legate de afaceri si intalniri profesionale. In trecut iti doreai dupa asemenea intalnitri sa fi dat alte raspunsuri. De nenumarate ori iti stabileai cand era prea tarziu, sa nu fi reactionat la un contraargument sau sa nu fi facut vreo afirmatie. Asta se datora lipsei unei pregatiri minutioase. De aceea, inca o data, rezerva-ti timp sa te pregatesti. Zece minute sau nu sfert e ora iti sunt de ajuns pentru a para posibilele argument si puncte de vedere ale partenrului de discutie. Nu vei regreta daca vei dedica putin din timpul tau pretios pentru a te pregati. Trebuie intai sa semeni si apoi sa culegi!











Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prima parte a săptămânii te predispune la discreție, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Sunt posibile stări neliniștitoare, insomnii, evidențierea unor afecțiuni digestive și ale sistemului respirator. Ocupă-te numai de treburi ușoare și evită compania oamenilor zgomotoși sau care te solicită prea mult. Posibil să fie nevoie de îngrijiri medicale. Odihnește-te, relaxează-te în natură și ține cont de sfaturile celor dragi. Joi și vineri te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Reorganizează-ți programul zilnic, introdu pauze regulate și o alimentație potrivită. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli, dar și câștiguri materiale destul de bune.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Săptămâna debutează cu turnuri spectaculoase în relațiile cu prietenii și susținătorii, protectorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se vor finaliza definitiv, nefiindu-ți prea clar motivul. Sau motivele invocate sunt greu de crezut sau de acceptat. Misterul și iluziile domnesc în segmentul prietenilor, de aceea fii prudent și totodată păstrează o distanță față de aceste persoane. În zilele de 28 și 29 Iunie ai nevoie de odihnă, meditații interioare și plimbări în aer liber, eventual pe malul unei ape. Detașează-te de cotidian și ocupă-te pe îndelete de sufletul tău. La finalul săptămânii îți vei reveni și te vei bucura din nou de tot ce te înconjoară.











Horoscop pentru femeia din Pești

Se conturează un final de etapă profesională în perioada 25 – 27 Iunie. Fie se încheie un proiect de anvergură, fie se schimbă șefii, colegii sau regimul de muncă. Turnurile sunt importante și cu efecte pe termen lung. Recomandabil este să fii prudent vizavi de orice relație și să vorbești strictul necesar. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Joi și vineri ești înconjurat de prieteni, care îți vor oferi soluții viabile pentru rezolvarea situațiilor în care ești implicat. Ascultă cu atenție ce ți se spune și chiar notează într-un jurnal. La sfârșitul săptămânii ai nevoie de odihnă, liniște și compania celor dragi.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții