Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 2 Iulie 2018

Written By NIKE B. on luni, 2 iulie 2018 | 07:43


Horoscop pentru femei de azi Luni 2 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi speciala, in care simti nevoia sa faci ceva deosebit cu partenerul. O galerie de arta, o expozitie, sau un film cu totul deosebit, cam la asta iti sta acum mintea. E o zi potrivita pentru a face lucrurile impreuna si pentru a profita de timpul liber pe care il aveti.

Horoscop pentru femeia din Taur

Atmosfera celesta iti da mai multa incredere ca de obicei in demersul tau de a te face remarcat in ochii unei persoane pe care o simpatizezi. Nu conteaza locul si modul in care o sa faci acest lucru; important e ca nu trebuie sa ratezi nici o sansa. Iar tot ce trebuie sa faci e sa te gandesti la un subiect de discutie care sa-ti asigure cel putin doua iesiri. Apuca-te de treaba!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca incep problemele in relatia ta ,ai tendinta de a trece peste ceea ce conteaza si a te preocupa de maruntisuri. Astazi alinierea planetelor se poate sa aduca anumite lucruri la lumina dar vestea buna este ca atat tu cat si partenerul doriti sa faceti ceva si schimbarile pozitive va apropie inca si mai mult.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi pozitia cerului aduce cu ea descoperirea ca relatia ta actuala poate fi de lunga durata. Amandoi intelegeti dintr-odata ca pentru a o transforma in succesul care poate deveni atat de usor trebuie sa faceti anumite reglaje. Astazi puteti sa va bucurati de ea si de partea ei romantica si sa va intariti increderea intre voi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Configuratia astrala arata ca poti fi induplecat de niste sentimente foarte puternice legate de o persoana cu care te vei intalni peste zi. E multa intensitate in aer, ceea ce inseamna ca te vei bucura foarte mult de tot ce ti se va intampla. Cu siguranta vei vrea o a doua intalnire.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Stiti ca este loc pentru mai bine in ceea ce priveste relatiile dvs. personale, si ceva va atrage catre o relatie mai veche si familiara, care insa nu va satisface in totalitate. Configuratia astrala de astazi va incurajeaza sa va ganditi bine la alegerile pe care ati putea sa le faceti, si la repetarea unor decizii mai vechi. Actionati in aceasta privinta acum.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti pe punctul de a schimba macazul in viata sentimentala. Ai petrecut foarte mult timp transformand diferite idei in ce ai vrut tu. Cel mai bine ar fi sa iei lucrurile ca atare, fiindca doar asa poti porni cu dreptul in noua ta calatorie.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Miscarea planetelor strajuieste o zi in care dragostea are o nota puternica. Nu mai poti pretinde ca dulcile soapte si plimbarile prin parc sunt de ajuns. Realizezi ca intre voi este o legatura puternica care nu mai poate fi ignorata. Ar trebui sa-ti faci curaj si sa spui ce simti cu adevarat.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu lasa entuziasmul sa te faca sa promiti mai mult decat poti oferi. Pastreaza o doza de realism, chiar si atunci cand visele par sa se indeplineasca. Prea multa reverie nu aduce niciodata rezultate concrete.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Atmosfera astrala curenta iti da sansa sa pui cateva intrebari pertinente si astfel vei afla cum trebuie sa te comporti, in functie de raspunsurile pe care le primesti. Persoana iubita a inteles gresit o anumita problema, iar eliminarea dubiilor trebuie sa fie scopul tau principal pe ziua de azi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

De obicei eleimini din peisaj acele relatii care par sa promita si luna de pe cer. Dar in ultimul timp te-ai aflat tocmai in mijlocul uneia de acest fel si ai luat tot ce se putea cu tine. Astrele te incurajeaza ca astazi sa faci ce trebuie si sa revii la starea naturala care te caracteriza pana acum. Vei vedea ca sip e plan sentimental vei avea de strans niste suruburi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala e perfecta pentru a rezolva problemele aparute in ultimul timp in relatia de cuplu. E multa caldura sufleteasca in atmosfera, lucru care te va face sa renunti la faptul de a-ti ascunde sentimentele sit e incurajeaza sa devii mult mai deschis fata de persoana iubita. Ce trebuie neaparat sa faci e sa organizezi o activitate care sa implice efortul amandurora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții