Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Iulie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 9 iulie 2018 | 06:06


Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Iulie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 9-15 Iunie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Esti o fire vorbareata, iar saptamana asta vei avea parte de o conversatie placuta si interesanta. Vrei Chiar mai mult decat de obicei sa stii totul. Pui o multime de intrebari si observe ca e mai bine decat sa iti tii gura inchisa. Unele dintre ele nu sunt atat de insinuative si de necioplite pe cat considerai. Vei descoperi ca vei deveni mai puternic din punct de vedere emotional atunci cand remarci ca nimeni nu este socat de intrebarile pe care tot le pui. Depinde foarte mult si de maniera in care abordezi subiectul. Tonul este cel care face muzica: nu conteaza atat de mult ce spui, cat mai ales felul in care spui, draga nativ! Asigura-te ca tonul este cel potrivit!





Horoscop pentru femeia din Taur

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare.Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci.Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cineva din anturajul dumneavoastra se simte extrem de bine cand sta cu dumneavoastra si o arata in continuu. Nu observati, dar se poate ca in orice moment sa inceapa o relatie superba. Aveti grija. Niciodata nu ati crezut ca persoana respectiva ar putea vrea ceva, daramite sa se indragosteasca de dumneavoastra! In ultima vreme, ati visat destul de mult despre interactii erotice, dar este momentul sa va treziti. S-ar putea ca visele sa devina realitate!








Horoscop pentru femeia din Rac

Vei duce ceva la bun sfarsit saptamana aceasta. Nu uita sa te bucuri din plin de aceasta realizare inainte sa te apuci de un nou proiect. Ingaduieste-ti sa te mandresti de aceasta realizare. Ai tendinta sa minimalizezi importanta lucrurilor, sa iti subminezi realizarile in timp ce oamenii din jurul tau te admira in tacere pentru puterea de decizie si initiativa de care dai dovada. Un nativ din zodiac Capricorn este uluit de felul in care iti realizezi proiectele fara sa faci pre multa valva in jurul rezultatelor tale. Fii mandru/a si bucura-te de complimentele pe care le primesti in cercul de prieteni si cunostinte. Vei descoperi ca au un efect benefic asupra ta. Cu toatea astea, nu te vor ajuta la jocurile de noroc saptamana asta, pentru ca nu vei castiga absolut nimic.






Horoscop pentru femeia din Leu

Veti simti cateva emotii negative. Ceilalti au impresia ca le-ati digerat de mult, dar in mintea dumneavoastra inca sunt vii. Dormiti mai mult zilele urmatoare. Incercati sa va relaxati, chiar daca nu va sta in fire. Va trebui sa va concentrati sa faceti asta. Odihnindu-va, ii dati mintii ocazia sa controleze emotiile ascunse mai usor. Nu gresiti cu nimic daca vreti sa va manifestati emotiile. Daca le inchideti in dumneavoastra, faceti numai rau. Veti descoperi ca daca impartiti ce simtiti cu niste prieteni, veti intari relatiile pe care le aveti cu ei. Pentru dumneavoastra conteaza foarte mult prietenii adevarati.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti avea o saptamana minunata. Va veti distra mai mult decat de obicei la locul de munca, acasa si alaturi de familie sau prieteni. Energia dumneavoastra ii face pe altii sa fie invidiosi, mai ales pe un berbec. Gandurile negative si atitudinea acestui berbec nu va influenteaza, insa, deloc. Dumneavoastra doar priviti partea plina a paharului, neavand deloc timp sau rabdare pentru gelozie. Astfel, putem spune ca este o saptamana in care trebuie sa va folositi din plin sentimentele si gandurile pozitive. Incercati sa rezolvati problemele care dureaza de ceva timp si la care nu credeati ca veti gasi solutie. Daca rezolvati aceste probleme saptamana asta, veti descoperi o cale noua pe care o puteti urma, o directie care nu afecteaza si nu ofenseaza pe nimeni.



Horoscop pentru femeia din Balanță


Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Fii cu ochii in patru la un nativ din zodiac Scorpion in cercul tau de prieteni si cunostinte. Este vorba de cineva care vrea sa fie in compania ta si care va pune cateva intrebari la intamplare fara sa-si demaste adevaratele intentii. Ti-ai tine gura inchisa daca ai sti ce intentioneaza cu adevarat. Deci tine-ti atuurile in maneca in vecinatatea acestui nativ din Scorpion. In acelasi timp un Capricorn iti va iesi in cale. Acest Capricorn iti place cu adevarat chiar daca vei fi indecis/a. Cunosti persoana asta de ceva vreme. Dar intr-un fel sau altul nu ati avut niciun fel de legatura unul cu celalalt. Situatia se va schimba. Prietenia ce se infiripa va dura multa vreme. Fii atent/a deci la persoanele care iti vor iesi in cale saptamana aceasta!






Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pari sa fii interesat mai mult ca de obicei de un nativ Rac. Incearca sa gasesti o diversiune si nu ii deranja pe ceilalti cu aceasta obsesie. Tu privesti lucrurile intr-o anumita lumina, complet diferita, dar ceilalti se simt coplesiti de comportamentul tau. Incearca sa te pui in locul lor. Risti sa indepartezi cativa oameni de tine deoarece esti foarte insistent. Asta se poate intampla si in domeniul personal, cat si in cel profesional, dar in nici unul nu este ceva dezirabil. Mai concis, fii constient de ceea ce se intampla in jurul tau, bucura-te de tot ce iti eiese in cale, asteata si vezi. Lucrurile se vor clarifica in curand.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei avea o oportunitate excelenta in aceasta saptamana sa scapi de necazuri mai vechi. Trebuie sa fii cat se poate de diplomat. Vei realiza ca tu considerai a fi un munte ceva ce s-a dovedit a fi un deal si ca nu este asa dificil sa rezolvi lucrurile. Ai mai multa grija de chestiunile financiare. Cere-I angajatorului o marire de salariu, daca tu consideri ca meriti asta sau ca ai meritat-o in trecut pentru eforturile facute. Nu acorda atentie ajutorului binevoitor sau sfaturillor care iti sunt oferite, pentru ce acesti oameni sunt putin cam prefacuti. Risti ca seful sa iti spuna ca nu mai are nevoie de serviciile tale, din moment ce nu mai este atat de mult de lucru, dar fii sigur ca iti faci "temele" inainte. Asculta-ti vocea interioara! Vrei sa iti primesti prajitura si sa o mananci, chiar daca stii ca mai devreme sau mai tarziu usa iti va fi trantita in fata!







Horoscop pentru femeia din Pești

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții