Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul lunii aprilie 2021

Written By NIKE B. on marți, 23 martie 2021 | 09:41


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.

Citește Horoscopul lunii aprilie 2021


Taurii își vor găsi marea dragoste. Descoperă ce îți rezervă astrele. Horoscopul lunii Martie 2021 aduce vești bune pentu fiecare zodie în parte. Luna aceasta e momentul potrivit să scapi de toate lucrurile care nu îți fac bine și să privești cu optimism spre viitor. Martie e luna în care îți poți atinge toate obiectivele și poți privi cu încredere spre viitor. Horoscopul lunii martie 2021 promite o perioadă cu multe progrese și realizări. De asemenea trebuie să ai grijă și de distracție în această perioadă pentru a avea parte de rezultatele pe care ți le-ai propus.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a meritat, așa că nu iese din discuție o posibilă avansare în carieră. Dacă aceasta este răsplata pe care o aștepți. Dacă există un conflict, este bine să ai o abordare hotărâtă. Mai ales în public, unde este în joc reputația ta, de exemplu.

Horoscop bani 2021 Berbec

În primele zile ale lunii, Berbecul va expedia treburile de rutină și se va putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie, emoțiile nu trebuie să interfereze cu interesele afacerii. Trebuie să acționezi cu curaj, dar cu luciditate. Dacă ești în postura de angajată, ți se cere prudență în acțiuni. Ești tentată să riști, să adopți soluții pe care nu le-ai verificat. Chiar să mergi contra valului. Succesul nu este garantat. Specifică Berbecului este tentația de a se opri din când în când din treabă și de a lenevi, a medita, a contempla. Luna aceasta nu-ți poți permite aceste momente de pauză pentru că lucrurile evoluează rapid pe lângă tine și riști să pierzi oportunități.

Horoscop dragoste 2021 Berbec

Pentru Berbecii care sunt într-o relație, luna aceasta va fi o periaodă de consolidare a cuplului, de comunicare profundă. Cu condiția de a petrece cât mai mult timp împreună.Va fi o perioadă și mai interesantă pentru cei care sunt singuri. Aceștia vor avea parte de niște provocări. Puțin risc are farmecul lui. Dacă nu te arunci într-o relație clar lipsită de șanse, lucrurile pot să iasă bine.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Berbec

În luna care a trecut vă aflaţi într-o poziţie de independenţă şi acest lucur va continua şi în această lună. Cu casa întâi atât de puternică, vă ocupați de problemele mundane şi de natură personală (doar responsabilitățile de carieră vă limitează acum). Dacă este nevoie să faceţi schimbări – dacă sunteţi nemulţumiţi de condiții – acum este momentul să le schimbați. Adaptaţi-le conform doleanţelor personale. Aveți puterea să faceți asta acum. (Mai târziu, spre sfârşitul anului va fi mai dificil.) De asemenea, începând de luna trecută, vă simţiţi destul de bine, iar această stare continuă şi acum, până pe data de 20 martie. Acesta este un moment propice pentru a vă ocupa de voi înşivă. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de întreţinerea corporală și imaginea, de vă modela așa cum vă doriți. Acestă stare este însă diferită faţă de anii trecuți. Da, vreţi sa vă distraţi şi să vă simţiţi bine, însă în acelaşi timp vă doriţi să vă bucuraţi de succes. Cariera vă atrage într-o direcție în timp ce dorinţa de distracție vă provoacă spre alte activităţi. Cu puţină creativitate le puteți gestiona pe ambele. Nu există reguli cu privire la modul în care se face acest lucru. Fiecare persoană își găsește soluția proprie. Luna trecută, puterea planetară a început să se schimbe. Partea inferioară a horoscopului (partea nocturnă) este extrem de puternică, având numeroase planete poziţionate în zona respectivă. Cu toate acestea, jumătatea superioară este încă dominantă, astfel încât trebuie să vă concentrați asupra carierei, dar puteți aloca mai mult timp casei, familiei și stabilităţii emoționale. Aceasta nu este o mare prioritate în acest an, dar nu poate fi complet ignorată. Această luna pare a fi prosperă. Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în casa a doua, casa care indică aspectele financiare și va rămâne acolo pentru restul lunii. Sunteți într-o perioadă de auto-valorificare şi vă orientaţi spre creşterea câștigurilor. Puteţi beneficia de noroc în speculații (deși ar fi indicat nu faceți acest lucru cu chiria sau banii destinaţi cheltuielilor curente) și puteţi obţine profituri spontane. Vă bucuraţi de ceea ce deţineţi. Copiii – în funcție de vârsta și stadiul lor în viață – vă sprijină din punct de vedere material sau vă motivează să câștigați mai mult. Venus se află în casa a doua, a finaţelor, până pe 24 aprilie, fiind un alt aspect bun din punct de vedere financiar. Raţionamentele financiare sunt de asemenea bune, conservatoare, deşi trebuie să fiţi atenţi la cheltuielile exagerate în datel de 17 şi 18 aprilie. Cei care sunt singuri pot avea parte de oportunități în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, mai ales atunci când se ocupa de aspectele financiare sau de valorificare a propriilor resurse.


Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Chiar și aprilie va fi benefic pentru relații. Taurul se poate aștepta la romantism și armonie în relațiile de lungă durată, care vor fi mai puternice decât oricând. Pe de altă parte, cei care nu și-au întâlnit încă norocul se pot bucura de o mulțime de distracție, flirt și aventură. Această lună este, de asemenea, bună pentru educație.

Horoscop bani 2021 Taur

Luna aprilie va fi una de succes mai ales pentru cei care lucrează pe bază de comision. Agenții de vânzări sau de asigurări, cei din PR, publicitate, comunicare vor încasa bine, ceea ce înseamnă că au muncit cu spor. Condiția este să dea atenție fiecărui detaliu și să nu neglijeze dealurile mărunte. Adică să adune bănuț cu bănuț, cu tot efortul care se cere. Nu scrie nicăieri că va cădea dintr-odată o sumă uriașă pentru ei. Se va aduna o sumă mare din sume multe și mărunte. Este valbil și pentru cei care au o afacere proprie. Cei care muncesc în baza unui contract cu venituri fixe trebuie să dovedească mult tact. Vor fi schimbări în jurul lor. Tendința va fi de rămânere în afara schimbărilor, dar asta ar duce la pierderea unor oportunități. Trebuie flexibilitate și adaptare. Mai mult, trebuie să acționezi în interesul tău, să mai lași la o parte din scrupule și cavalerism.

Horoscop dragoste 2021 Taur

Configurația astrală promite oarecare liniște în familie. Solicitările mari ale jobului vor acționa în două sensuri. Chiar în trei. Pe de o parte, îți vor lua din timpul și energia destinate partenerului și familiei. Pe de altă parte, îți vor lua din energia cu care te lupți și îi pisezi în mod obișnuit. Pe de o a treia parte, le va da ocazia să te susțină și asta va întări coeziunea familiei și a cuplului. Pentru cei singuri, asta se poate traduce într-o lipsă de perspective de noi relații. Ar fi oarecum greșit să interpretezi așa. Adevărul este că nu se va întâmpla ceva spectaculos. Dar va fi o perioadă de consolidare a independenței și de luciditate în alegeri. Îți vei defini clar opțiunile și asta te va ajuta în viitor să te ferești de relații dăunătoare. Este, de asemnea, posibil să existe o persoană specială și să se producă o apropiere lentă dar temeinică.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Taur

Aceasta este o lună bună pentru cei marcaţi de zodia Taurului. Vă simţiţi mai energici şi aveţi senzaţia că totul este posibil. Lucruri care păreau intangibile devin realizabile, mai ales după data de 20 aprilie. Majoritatea planetelor aflându-se în sectorul estic al astrogramei voastre, preocuparea este pe sine. Pâna în data de 20 aprilie este indicat să vă ocupaţi de voi înşivă, de starea de sănătate, de planurile şi aspiraţiile voastre, Poziţionarea lui Jupiter vă favorizeaza pentru a primi suportul celorlalţi, iar Marte din Capricorn vă conferă energia necesară pentru a avea inițiativa personale. Competențele personale contează acum. Este timpul să obţineţi acele lucruri pe care vi le doriţi. Totuşi trebuie să luaţi în calcul faptul ca deciziile pe care le luaţi acum vă vor afecta pe o perioadă mai lungă. Dacă daţi dovadă de înțelepciune, anul viitor va fi mult mai confortabil. Dacă faceți greșeli, veți afla despre ele în următoarele șase luni și veţi putea reveni asupra lor abia în anul care va urma. Spiritualitatea, autocunoaşterea pot fi factori importanţi în această lună, până în data de 20 aprilie. Chiar și situația familială se poate îmbunătăţi datorită vouă. Dacă au existat neînţelegeri între părinţi, va exista mai multă solidaritate între 17 și 19 aprilie şi se poate ajunge la un compromis. Venus petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Taurului, până pe 24 aprilie. Acest lucru vă face mai plăcuţi, mai atractivi pentru ceilalţi, dar poate exista şi o tendinţă spre indulgenţă, aveţi grija la cât si e consumaţi. Acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de imaginea voastră, îmbrăcăminte sau accesorii personale. De asemenea, pot apărea oportunităţi de muncă. Soarele va intra in zodia Taurului in data de 20 aprilie. Acest lucru vă îmbunătățește aspectul personal. Sunteţi mult mai carismatici, se îmbunătăţesc relaţiile, iar acţiunile voastre au un impact mai puternic.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Potrivit horoscopului, nu merită să te concentrezi pe carieră în aprilie. În această perioadă, Gemenii care se așteaptă la companie din partea se.ului opus, nu vor avea succes. Activitățile pe care ar trebui să le practici îm timpul liber sunt dezvoltarea personală și fizică. O puteți considera ca pe o investiție în viitor.

Horoscop bani 2021 Gemeni

Nu te grăbi să-ți termini proiectul curent înainte de termen. Nu trebuie să atragi atenția asupra ta și să-i faci să te încarce mai mult pe viitor. Iar înainte de a-l preda, trebuie să-ți pregătești argumentele cu care să-ți justifici metoda neconvențională de abordare. Pentru Gemenii care au propria afacere, direcția de urmat va fi clară. Fără cotituri riscante, fără realizări spectaculoase. O lună de rutină și consolidare. Pentru că poți, pune ceva deoparte pentru o eventuală investiție viitoare.

Horoscop dragoste 2021 Gemeni

Dacă ești singură, nu te autocompătimi. Recunoaște că nici nu arzi să intri într-o relație. Ceea ce te interesează acum este un partener la o petrecere sau ceva de gen. Dar nu-ți surâde să te legi de cineva în viitorul apropiat. Ai grijă să nu dai semnale greșite în acest sens! Pe termen scurt, combinațiile de distracție o să-ți iasă. În cuplu, nu-ți vei supune partenerul la solicitări prea mari. Ar putea părea plictisitor, dar de fapt va fi relaxant și plăcut. A fost destulă agitația prin casă! Dacă cei din familie te pot ajuta cu ceva la care nu te prea pricepi, nu ezita să-i soliciți. Asta va mări coeziunea dintre voi.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Gemeni

Pe 18 februarie a avut loc o schimbare decisivă a puterii planetare, majoritatea planetelor trecând din jumătatea vestică a astrogramei (sectorul social al horoscopului) în la sectorul estic, independent (sectorul individual). Schimbarea se apropie de punctul său maxim (acest lucru se va întâmpla în următoarele două luni), iar acum este timpul să vă dezvoltați inițiativa personală și aptitudinile personale. Acestea sunt aspectele care vă favorizează în prezent. A fi popular din punct de vedere social este un lucru dezirabil, dar acesta trebuie susţinut de aptitudini personale, de un nucleu puternic, de simţul identităţii. Acesta este momentul pentru a dezvolta aceste lucruri. Ce anume vă place? Ce condiții vă fac fericiţi? Care este părerea voastră despre politică sau despre lume? Nu conteaza ce cred ceilalti sau daca opiniile voastre sunt populare sau nu – aceştia sunteţi voi şi vă puteţi susţine punctele de vedere. Este timpul să vă expuneţi autenticitatea. Și din moment ce independența personală este atât de puternică acum, faceți schimbările care trebuie făcute în condițiile voastre. Modificați circumstanțele existente pentru a vă fi pe plac. Acum aveți suportul energetic și planetar. Fericirea voastră depinde în cea mai mare măsură de voi înşivă. Starea de sănătate este bună. Există o singură planetă pe termen lung în aliniere stresantă, toate celelalte fiind fie în armonie, fie fără aspecte în această direcţie. Venus se mută în zodia voastră în data de 24 aprilie. Pentru femeile care îşi doresc un copil, acesta este un indicator al unei fertilităţi crescute. În general, Venus în propriul smen produce o stare de relaxare şi bunădispoziţie. Sunteţi mai ludici. Venus în propria voastră zodie vă face să fiţi mai atrăgători, mai sociabili, mai plăcuţi. Maniera în care vă comportaţi îi atrage pe alţii înspre voi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru achiziţionarea de îmbrăcăminte sau accesorii, deoarece simţul estetic este la cote ridicate. Pentru bărbații singuri acest aspect generează oportunităţi romantice. Pentru femei va creşte nivelul de atractivitate. Guvernatorul socializării şi al relaţiilor de cuplu, Jupiter, este încă retrograd, iar acest aspect va dura mai multe luni. Deci nu este nevoie să vă grăbiți să luați decizii importante într-un fel sau altul în ceea ce priveşte relaţiile, dimpotrivă. Lăsați situaţiile să se dezvolte de la sine. În acelaşi timp, vă recomand să citiţi raportul Jupite Retrograd disponibil gratuit, pe site. Casa a 12-a devine puternică începând cu data de 20 aprilie, acesta fiind un moment potrivit pentru a vă ocupa de lucrurile neterminate din trecut, de înţelegere a proprilor reacţii şi de studiu în singurătate. Este o perioadă de dezvoltare la nivel intern.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


În această lună, astrele vor ajuta Racul să-și dezvolte abilitățile de comunicare. În plus, nu vei duce lipsă de determinare și de încredere în tine. Le poți utiliza în diverse domenii. Aprilie aduce, de asemenea, succes în sport. De exemplu, acum este momentul perfect pentru a începe o dietă și pentru a face ceva pentru tine dacă dorești o schimbare.

Horoscop bani 2021 Rac

Dacă e vorba de propria afacere, încearcă luna aceasta să faci acea mutare la care te gândești de mult. Sunt acum șanse să-ți iasă. Însă nu trebuie să riști foarte mult. Asigură-te că activitatea principală merge înainte netulburată. Dacă ești în poziția de angajată, mai întâi asigură-te că nu riști niciun conflict. Apoi poți să treci la mutări discrete, în urmărirea unui scop mai de perspectivă. Nu face mișcări bruște, spectaculoase, ca să nu atragi atenția. Luna asta ai nevoie de stabilitate și confort. Totodată, ai nevoie să simți că te miști într-o direcție favorabilă.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Rac

Multe dintre tendințele pe care le-am descris în martie sunt încă valabile pentru majoritatea lunii următoare. Cariera este încă principalul titlu în această lună. Sunteţi favorizaţi în continuare de superiori sau se bucură de autoritate, iar reputația voastră profesională este bună şi joacă un rol important în câștigul salarial. Deși casa și familia sunt întotdeauna importante pentru voi, ele sunt mai puțin presante acum. Succesul vostru în lume este cea mai bună modalitate de a servi familiei voastre în aceste zile. Soarele, planeta voastră financiară, este conjunct cu Uranus între 17 și 19 aprilie (deși ați putut simți efectele acestui eveniment mai devreme). Acest tranzit indică o perturbare financiară bruscă, care în funcţie de aspectele din astrograma voastră poate semnifica un câştig neaşteptat, cheltuieli neprevăzute sau o schimbare care necesită acțiune. Aceasta este că este o schimbare pe termen scurt. Ar fi indicat să consultaţi Horoscopul Zilnic, disponibil gratuit, pe site, pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Dacă este vorba despre cheltuieli, destul de des sub influenţa acestui aspect ele sunt echilibrate cu un flux neașteptat de bani. În data de 20 aprilie, când Soarele se mută în casa a 11-a, tot ceea ce ţine de tehnologie devine mai important. De asemenea Rac d doriţi mai multă libertate. Din punct de vedere financiar puteţi avea surprize plăcute. Acesta este un moment foarte adecvat pentru a vă implica în situaţii care ţin de grupuri și organizații. Vă face plăcere şi vă este util pe termen mai lung. De asemenea, în aceasta perioadă, mediul online este atractiv pentru voi. Relaţia de cuplu a fost destul de tensionată începând din 17 martie. Marte a intrat în casa a 7-a și îşi va petrece luna aici. Acest lucru poate produce conflicte în relaţii, individualism şi încăpăţânare. Având şi Saturn în aceasta poziţie vă veţi confrunta cu situaţii în care va trebui să vă decideţi între a reacţiona sau a menţine o atitudine mai distantă. Saturn fiind mai puternic în această poziţie, cel mai probabil veţi acţiona asemeni unei maşini cu frâna trasă. Veţi avea impulsul de a acţiona, de a vă impune însă din diverse motive veţi alege să nu faceţi acest lucru. La nivel psihologic, acest tip de abordare produce frustrări. Cel mai bine ar fi ca atunci când aspectele vă sunt favorabile să încercaţi să discutaţi cu calm despre problemele care vă frământă. Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).

Horoscop dragoste 2021 Rac

În dragoste, vei avea parte de o schimbare de perspectivă. Aceasta nu se poate defini la modul general. Pentru fiecare dintre nativii în Zodia Racului, noua perspectivă va însemna ceva anume. De reținut este că sinceritatea și onestitatea vor fi în favoarea relației, fie că e una veche, fie că e una nouă. Dacă ești singură, se pare că te afli în fața unei dileme, gen alegerea între datorie și inimă. Va trebui să iei o decizie și cea mai bună soluție s-ar putea să fie o a treia, la care nici nu te gândeai. Dacă te gândești să combați în paralele pe două fronturi, luna aceasta, cele două paralele s-ar putea intersecta. Cei care se află într-o relație și familiștii, vor avea mai puțină bătaie de cap. Cumva, vor merge în direcția corectă și nu vor tulbura paele.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

În aprilie, starea ta de spirit va fi bună și nimic nu o va schimba. Nici măcar faptul că poate vei descoperi ăn jurul tău o persoană care trișează. Horoscopul este acum în principal în favoarea sportivilor, deoarece este o perioadă în care aceștia pot face cel mai mare progres. Leul poate, desigur, să se bazeze pe sprijinul celor apropiați. Toți vor fi de partea ta.

Horoscop bani 2021 Leu

Lucrurile se vor dovedi foarte simple. Va ca și cum ai avea în mână instrucțiuni scrise pentru acțiunile tale. Dacă cineva are ceva să-ți spună, ascultă, nu respinge sfaturile, ca de obicei. Vei ști ce ai de făcut, dar trebuie să fii pe fază. Există un mic pericol de a rata șansa, din neatenție. Ideea este că trebuie să mergi înainte, nu prea mai e cale înapoi.Concentrează-te pe ceea ce-ți dorești cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie sau ești liber profesionist, ai ajuns la momentul în care poți face pasul înainte. Ai toate condițiile îndeplinite plus energia necesară. Este valabil și pentru cei care sunt angajați. Este important ca aceștia să nu se lase distrași de îndeplinirea unor sarcini care, de fapt, aparțin altora. Nu te preocupa de profitul angajatorului ci de bunăstarea ta. Eventual, la alt angajator.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Leu

Vă aşteaptă o luna favorabilă din multe puncte de vedere! Casa a 9-a rămâne foarte puternică până în data de 20 aprilie, ceea ce este un aspect bun pentru aceia dintre voi implicați în chestiuni juridice – lucrurile tind sa evolueze in favoarea voastră si beneficiaţi de susţinerea persoanelor puternice sau care se află în poziţii de autoritate. Studenţii sunt favorizaţi de acest aspect. Dorința de a călători este, de asemenea, foarte puternică, dar Marte în conjuncție cu Saturn între 1 şi 3 aprilie indică întârzieri sau blocaje. Probabil că ar fi mai bine să programați aceste călătorii (și se pare că sunt legate de afaceri) după data de 3 aprilie. Relaţia de căsătorie sau cele de parteneriat, tind să evolueze armonios în această lună. Uranus, planeta care guvernează acest tip de relaţii primeşte o influentă pozitivă. Din data de 17 aprilie până în 19 aprilie, pot apărea oportunităţi romantice pentru cei singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, acest aspect semnalează mai multă dragoste în cadrul relației. Arată o “apropiere” fată de partenerul de viaţă. Ceea ce gândiţi şi simţiţi pare să se armonizeze din toate punctele de vedere. Călătoriile în străinătate pot constitui oportunităţi romantice în această perioadă. Viața financiară este bună, însă planeta care guvernează finaţele voastre este în mișcare retrogradă până pe data de 15 aprilie. Acest lucru nu va opri câștigurile, dar va încetini puțin lucrurile. În acest sens, vă sfătuiesc să citiţi raportul Mercur retrograd, disponibil gratuit, pe site! Deciziile voastre financiare nu se ridică la standardul obișnuit, deci trebuie să evitați cheltuielile excesive – în special cele majore – până după data de 15 aprilie. Exista o tendinţa de a lua decizii eronate în chestiunile financiare sau de a aprecia greşit valoare bunurilor sau serviciilor. Vă place să faceţi lucrurile în grabă. Dar în această lună, cu Mercur în Berbec, această tendinţă este accentuată. Evitați afacerile făcute “pe moment”. Claritatea financiară va fi mult îmbunătățită după data de 15. De asemenea, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. După cum am menționat, luna aceasta este mai plăcută. Venus petrece întreaga lună în casa a zecea, indicănd evenimente sociale plăcute, faptul că atrageţi cu uşurinţă persoane care deţin autoritatea sau puterea într-un anume fel, să vă susţină proiectele sau avansarea în carieră. În data de 20 aprilie Soarele trece peste mijlocul cerului și intră si el în casa a zecea. Sunteţi apreciat pentru calitaţile sociale, atrageţi cu uşurinţa atenţia. Profitaţi de acest aspect pentru a vă urmări planurile pe termen lung. Puteţi beneficia de onoare și recunoaștere – atât pentru realizările profesionale cât și pentru ceea ce sunteți. Aspectul personal și comportamentul general vor fi în această perioadă importante în carieră, iar voi ştiţi să beneficiaţi de pe urma acestui lucru.

Horoscop dragoste 2021 Leu

În relațiile personale, sinceritatea va fi cel mai bun mijloc de apărare. Pentru că, da, vei fi acuzată de diverse chestii. Justifică-te, dar cu demnitate. În relațiile romantice, Leul este cam conservator și sentimental. Ori pui la punct niște principii pe care seă se bazeze relația, ori pui capăt relației. Energia pe care o ai îți este necesară în ceva productiv, nu în efortul de stagnare. Dacă nu ești într-o relație, nu te duce din inerție într-una. Ai această tendință pentru că ești într-o perioadă sentimentală și emoțională. Abate-ți atenția către noile aranjamente profesionale până când vei dobândi calmul și luciditatea în privința relațiilor.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Odată cu sosirea lunii aprilie, dificultățile în carieră sunt depășite, dar Fecioara are încă multă energie, așa că cei din această zodie nu vor sta liniștiți. Vei fi atras de tot ce este nou și neexplorat. În această perioadă, îți poți îmbunătăți cunoștințele sau starea fizică. Nu îți fie frică să ieși în oraș și să practicați niște sporturi împreună cu prietenii.

Horoscop bani 2021 Fecioară

În aria profesională, multe circumstanțe se vor schimba în favoarea ta. Profită de ele și nu te preocupa de interesele altora. Totdată, e nevoie de tot efortul din partea ta ca să beneficiezi de avantajele care ți se oferă. Dacă ești într-o activitate independentă, îți vor trece prin mână mulți bani. Vei fi destul de disciplinată în mânuirea lor și asta îți va prinde bien în perioade mai puțin productive.Cât despre Fecioarele care sunt angajate, pe acestea le privește de fapt avertismenyul legat de nedreptăți. Va trebui să-ți faci treaba impecabil, apoi să te ridici cu argumente pentru drepturile tale. E drept că Marte nu ține cu tine luna aceasta, dar ai protectori importanți care te vor susține.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Fecioară

Viața de cuplu este încă armonioasă în această lună, deși este mult mai puțin activă decât luna trecută. Membrii familiei joacă un rol important în aceste relaţii. Este posibil ca cei singuri să se reconecteze cu o persoană din trecut faţă de care aţi fost extrem de ataşaţi sau s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă amintește de o iubire trecută. Problema cu aceasta configuraţie este că va exista tendinţa de a încerca să reproduceţi situaţia anterioară, fără a acorda suficientă atenţie prezentului sau viitorului. Până la data de 24 aprilie, toate planetele se află încă în sectorul social occidental (numai Luna va trece prin sectorul estic timp de jumătate de lună), astfel încât ceilalți oameni sunt încă de o importanță majoră în în îndeplinirea scopurilor voastre. Capacitățile voastre de socializare – abilitatea voastră de a câștiga cooperarea altora şi de a-i convinge pe alţii de validitatea ideilor şî planurilor voastre – vă vor aduce succesul. Renunţati la dorințele personale egoiste pentru o vreme. Dacă condițiile sunt dificile, spuneţi ceea ce vă deranjează și încercaţi să vă adaptați cât mai bine condițiilor. În curând vine timpul când schimbările pe care vi le doriţi pot fi făcute cu mai multă uşurinţă. Puterea din casa a opta, a regenrării, transformării (care a început să îşi facă simţită prezenţa de luna trecută, din data de 20 martie) este încă activă până la data de 20 a acestei luni. Acest lucru favorizează regimurile de detoxifiere și regimurile de pierdere în greutate pentru cei care au nevoie de ele. Activitatea sexuală crește și ea. De asemenea, din când în când, este sănătos să eliminaţi acele lucruri care nu vă mai sunt de folos, învechite sau depăşite. Este uimitor cât de multe se pot acumula în timp. Acest lucru nu va avea numai efecte fizice în sensul eliberării spaţiului, ci şî mentale. Dacă ceva nu este folosit în viața voastră, dacă acel lucru doar ocupă spațiu, acum este momentul să îl vindeţi sau să îl dăruiţi acelora care au nevoie de el. Aceste lucruri redundante au tendinţa de vă “sufoca” şi de a nu vă permite să înaintaţi. În luna următoare veţi descoperi puterea pe care v-o ofera simplitatea. Sănătatea și energia sunt bune în această lună. Venus, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în Taur, în casa a noua. Acest lucru indică posibilitatea de a creşte veniturile și optimism financiar. În data de 24 aprilie, Venus trece peste Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a, a carierei, aducând beneficii prin persoanele care deţin autoritatea, superiori, părinți.

Horoscop dragoste 2021 Fecioară

Sfera relațiilor personale nu va fi în atenția nativilor din Zodia Fecioarei. Partenerul, familia, au și ei nevoie de atenția ta și își vor cere drepturile. Altfel, vor fi consecințe. Va trebui să-I strecori și pe ei pe ordinea de zi, pentru că nu se întrevede vreo vacanță. Pare mai ușoară viața pentru Fecioarele care nu sunt într-o relație. Se vor putea dedica muncii pe săturate. Iar puținul timp liber și-l vor dedica lor înșile. În orice caz, influența astrală asupra vieții romantice este minimă luna aceasta. Aproape că îți lipsește total interesul.

Horoscop Balanta (23 octombrie - 21 noiembrie)

A treia lună a anului aduce incertitudine şi multe întrebări pentru cei aflaţi sub semnul Balanţei. Vor exista evenimente care vă vor destabiliza ori vă vor face să vă gândiţi mai mult la partea goală a paharului, uitând de realizările care v-au adus acolo unde sunteţi astăzi. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propriile forţe şi să riscaţi poate mai mult.Balanța, semnul echilibrului, este guvernată în această lună de planeta plăcerii și a frumuseții, Venus. Nativii din zodia Balanță vor încerca să atingă armonia în fiecare sferă a vieții lor, într-un dans la limită între normalitate și dorințele ce le-au măcinat sufletul. Nu sunt excluse gesturi destinate a impresiona, sau plăceri exagerate pentru aranjamente, artă, discuții frumoase sau chiar situații cu tentă de flirt. Limitele relațiilor sunt însă bine cunoscute pentru cei din zodia Balanță, iar atenția oamenilor dragi, din imediata apropiere, este esențială pentru binele mental. Ar putea veni idei în sfera banilor, dar toate vor fi sub aspectul colegialității.

Horoscop bani 2021 Balanță

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă și mai sensibilă. Dacă cineva ți-a rănit sentimentele acum, îți vei aminti de acest lucru mult timp. Cu toate acestea, trebuie să reții că nu trebuie întotdeauna să gândești rațional. Emoțiile excesive cu care nu vrei să ai de-a face pot fi alungate prin sport, de exemplu.Luna aceasta este profitabilă nu numai ca nivel de câștig ci și ca mod de a cheltui. Vei avea ocazia și inspirația să faci niște achiziții avantajoase și utile pe termen lung.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Balanță

În luna care a trecut vă aflaţi într-o poziţie de independenţă şi acest lucur va continua şi în această lună. Cu casa întâi atât de puternică, vă ocupați de problemele mundane şi de natură personală (doar responsabilitățile de carieră vă limitează acum). Dacă este nevoie să faceţi schimbări – dacă sunteţi nemulţumiţi de condiții – acum este momentul să le schimbați. Adaptaţi-le conform doleanţelor personale. Aveți puterea să faceți asta acum. (Mai târziu, spre sfârşitul anului va fi mai dificil.) De asemenea, începând de luna trecută, vă simţiţi destul de bine, iar această stare continuă şi acum, până pe data de 20 martie. Acesta este un moment propice pentru a vă ocupa de voi înşivă. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de întreţinerea corporală și imaginea, de vă modela așa cum vă doriți. Acestă stare este însă diferită faţă de anii trecuți. Da, vreţi sa vă distraţi şi să vă simţiţi bine, însă în acelaşi timp vă doriţi să vă bucuraţi de succes. Cariera vă atrage într-o direcție în timp ce dorinţa de distracție vă provoacă spre alte activităţi. Cu puţină creativitate le puteți gestiona pe ambele. Nu există reguli cu privire la modul în care se face acest lucru. Fiecare persoană își găsește soluția proprie. Luna trecută, puterea planetară a început să se schimbe. Partea inferioară a horoscopului (partea nocturnă) este extrem de puternică, având numeroase planete poziţionate în zona respectivă. Cu toate acestea, jumătatea superioară este încă dominantă, astfel încât trebuie să vă concentrați asupra carierei, dar puteți aloca mai mult timp casei, familiei și stabilităţii emoționale. Aceasta nu este o mare prioritate în acest an, dar nu poate fi complet ignorată. Această luna pare a fi prosperă. Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în casa a doua, casa care indică aspectele financiare și va rămâne acolo pentru restul lunii. Sunteți într-o perioadă de auto-valorificare şi vă orientaţi spre creşterea câștigurilor. Puteţi beneficia de noroc în speculații (deși ar fi indicat nu faceți acest lucru cu chiria sau banii destinaţi cheltuielilor curente) și puteţi obţine profituri spontane. Vă bucuraţi de ceea ce deţineţi. Copiii – în funcție de vârsta și stadiul lor în viață – vă sprijină din punct de vedere material sau vă motivează să câștigați mai mult. Venus se află în casa a doua, a finaţelor, până pe 24 aprilie, fiind un alt aspect bun din punct de vedere financiar. Raţionamentele financiare sunt de asemenea bune, conservatoare, deşi trebuie să fiţi atenţi la cheltuielile exagerate în datel de 17 şi 18 aprilie. Cei care sunt singuri pot avea parte de oportunități în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, mai ales atunci când se ocupa de aspectele financiare sau de valorificare a propriilor resurse.

Horoscop dragoste 2021 Balanță

Emoțional, tu și cei apropiați ție vă veți afla într-o zonă bună, pozitivă. Dacă trebuie să iei decizii, să faci schimbări și dacă nu sunt din cele mai plăcute, amână deocamdată. Mai întâi încarcă-ți bateriile ca să-ți poți asuma eforturile practice și mentale.Pentru nativii din Zodia Balanței care nu se află încă într-o relație, aprilie este o lună de expansivitate maximă. Anumite circumstanțe te vor avantaja în mod evident. Este important să nu t străduiești să faci o impresie mult prea bună, nerealistă. Poți s-o faci, îți place s-o faci, dar nu e în avantajul nimănui. Dacă ai ceva de mărturisit ș vrei ca relația să mergă, mărturisește de la început.






Horoscop Scorpion(22 septembrie - 22 octombrie)

În această lună nu îţi vor lipsi senzualitatea şi dorinţa de aventură în plan amoros. Totul pare să fie roz pentru nativii din Scorpion în aprilie, iar Venus, planeta iubirii, este responsabilă pentru această stare de bine. Dacă ai o relaţie care este abia la început, senzaţia de fluturii din stomac va fi amplificată, iar dacă faci parte deja dintr-o relaţie veche sunt şanse mari să redescoperi acele mici detalii care te-au făcut să te îndrăgosteşti cu ani în urmă.În carieră, Scorpionul va avea parte de o perioadă calmă. Chiar dacă ești ambițios natural, nu strică să te relaxezi puțin uneori. În aprilie, vei putea petrece timpul liber făcând ce vrei. Vei fi într-un mediu fericit de familie, precum acasă cu familia ta. Când vine vorba de sănătate, te așteaptă o perioadă stabilă.

Horoscop bani 2021 Scorpion

Stai bine din punct de vedere financiar în luna aprilie. Important este să fii la fel de chibzuită ca şi până acum, pentru că economisirea îţi va aduce satisfacţii mult mai mari cât de curând. Nu se anunţă momente dificile pentru tine în ceea ce priveşte banii luna aceasta.Ai tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri succesul profesional luna aceasta. Ai un plan, ai resurse, ai oportunități. Trebuie, totuși, să iei mai multe variante în considerare. Oportunitățile nu sunt foarte strâns grupate. Poate fi vorba despre mai multe afaceri sau despre mai mulți angajatori.Este important să acționezi în propriul interes, după propriile calcule. Nu se întrevede prin preajmă nimeni care să te poată ajuta sau sfătui dezinteresat.Celor care lucrează pentru un angajator, horoscopul le recomandă să-și arate talentul maxim și capacitatea maximă. Se învârtesc niște lucruri, se refac niște socoteli de care nu ai știre în totalitate, dar le simți. Din toate astea, se vor ivi niște oportunități pentru tine și n-ar trebui să le ratezi.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Scorpion

În această lună cumpnele tale ar putea avea legătură cu starea de sănătate. Încearcă să scapi de obiceiurile nesănătoase, fă sport şi mănâncă sănătos. Chiar dacă ai senzaţia că ai o sănătate de fier, nu întinde prea mult sfoara.În această lună trebuie să pui sănătatea pe primul loc. Nu te suprasolicita şi încearcă să te odihneşti, să mănânci sănătos şi să eviţi pentru o vreme sau chiar să renunţi definitiv la cafea, ţigări sau alcool. Organismul tău are nevoie de o cură de detoxifiere. N-ar fi o idee rea să ţii post.Vă simţiţi mai energici şi aveţi senzaţia că totul este posibil. Lucruri care păreau intangibile devin realizabile, mai ales după data de 20 aprilie. Majoritatea planetelor aflându-se în sectorul estic al astrogramei voastre, preocuparea este pe sine. Pâna în data de 20 aprilie este indicat să vă ocupaţi de voi înşivă, de starea de sănătate, de planurile şi aspiraţiile voastre, Poziţionarea lui Jupiter vă favorizeaza pentru a primi suportul celorlalţi, iar Marte din Capricorn vă conferă energia necesară pentru a avea inițiativa personale. Competențele personale contează acum. Este timpul să obţineţi acele lucruri pe care vi le doriţi. Totuşi trebuie să luaţi în calcul faptul ca deciziile pe care le luaţi acum vă vor afecta pe o perioadă mai lungă. Dacă daţi dovadă de înțelepciune, anul viitor va fi mult mai confortabil. Dacă faceți greșeli, veți afla despre ele în următoarele șase luni și veţi putea reveni asupra lor abia în anul care va urma. Spiritualitatea, autocunoaşterea pot fi factori importanţi în această lună, până în data de 20 aprilie. Chiar și situația familială se poate îmbunătăţi datorită vouă. Dacă au existat neînţelegeri între părinţi, va exista mai multă solidaritate între 17 și 19 aprilie şi se poate ajunge la un compromis. Venus petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Taurului, până pe 24 aprilie. Acest lucru vă face mai plăcuţi, mai atractivi pentru ceilalţi, dar poate exista şi o tendinţă spre indulgenţă, aveţi grija la cât si e consumaţi. Acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de imaginea voastră, îmbrăcăminte sau accesorii personale. De asemenea, pot apărea oportunităţi de muncă. Soarele va intra in zodia Taurului in data de 20 aprilie. Acest lucru vă îmbunătățește aspectul personal. Sunteţi mult mai carismatici, se îmbunătăţesc relaţiile, iar acţiunile voastre au un impact mai puternic.

Horoscop dragoste 2021 Scorpion

În această lună nu îţi vor lipsi senzualitatea şi dorinţa de aventură în plan amoros. Totul pare să fie roz pentru nativii din Scorpion în aprilie, iar Venus, planeta iubirii, este responsabilă pentru această stare de bine. Dacă ai o relaţie care este abia la început, senzaţia de fluturii din stomac va fi amplificată, iar dacă faci parte deja dintr-o relaţie veche sunt şanse mari să redescoperi acele mici detalii care te-au făcut să te îndrăgosteşti cu ani în urmă.În viața personală, Scorpionul nu mai are de luptat și nu mai trebuie să fie încordat. Pentru cei care nu se află într-o relație, va fi o lună drăguță, cu relații lejere, fără bătaie de cap. Nu înseamnă că din relațiile relaxate de acum nu poate ieși una serioasă mai târziu. Doar că, deocamdată, nu se ajunge la profunzime. Luna se va ocupa de partea senzuală atât în relațiile noi cât și în cele vechi. Deci va fi ceva activitate.În familie, te vei confrunta cu atitudinea incorectă a unui membru. Va trebui să-l pui la punct, dar fără să te consumi pre mult pe această temă. Doar câteva vorbe pe tonul potrivit și în momentul potrivit vor fi de ajuns.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. Datorită influenței lui Mercur, abilitatea ta de a lua decizii va fi rapidă și cu imaginație. Problemele din relație vor fi rezolvate, deci cei singuri pot ieși cu curaj în oraș sau pot sta de vorba cu persoana adorată. Acum e timpul potrivit, deci să nu îți fie teamă să faci primul pas.Eşti plină de viaţă în luna aprilie, iar libidoul tău este la cote înalte. la fel şi nevoia de acţiune şi aventură, care te-ar putea îndemna să faci unele gesturi destul de riscante, în special dacă ai deja o relaţie stabilă. Deşi va părea dificil să-ţi ţii instinctele în frâu în luna aprilie, pentru fericirea ta viitoare este recomandat să reuşeşti.Cumpenele tale în această lună pot avea legătură cu autoritatea excesivă de care poţi da uneori dovadă, atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă. Evită conflictele pentru că nu îţi vor aduce cu siguranţă nimic bun, mai ales dacă le porneşti chiar tu, dintr-un comportament greşit faţă de ceilalţi.

Horoscop bani 2021 Săgetător

Mercur ți se cam opune, deci va fi o perioadă de stânjeneală financiară. Amână cheltuielile importante și investițiile până trece momentul dificil. În aprilie, este recomandat să te concentrezi asupra activitățuilor care te solicită intelectual. Altfel te plictisești, simți frustrare și manifești neglijență și superficialitate. Dacă ai propria afacere, e bien să încerci lucruri noi, interesante, poate chiar experimentale. Căile bătătorite vor merge de la sine. Banii nu-ți sunt de ajuns, îți dorești altceva.Investiţiile legate de casă şi locuinţă sunt posibile pentru tine în această lună. Nu ai probleme financiare şi ai putea obţine chiar şi nişte beneficii financiare serioase. Nu cheltui prea mult şi nu face investiţii riscante.Celor care nu sunt în propria afacere, horoscopul le recomandă să-și mențină poziția actuală. În paralel, însă, pot încerca și altceva. De exemplu, să învețe ceva nou, să-și lărgească orizontul cunoștințelor cu sau făr legătură cu profesia. În principiu, va fi o perioadă calmă, fără provocări deosebite.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Săgetător

În primele două săptămâni ale acestei luni nu vei avea probleme de sănătate. Dar în ultima parte a lunii aprilie, sectorul sănătăţii tale va fi afectat de o eclipsă de soare. Acest lucru însemană că ai putea avea parte de unele suprize neplăcute.Pe 18 februarie a avut loc o schimbare decisivă a puterii planetare, majoritatea planetelor trecând din jumătatea vestică a astrogramei (sectorul social al horoscopului) în la sectorul estic, independent (sectorul individual). Schimbarea se apropie de punctul său maxim (acest lucru se va întâmpla în următoarele două luni), iar acum este timpul să vă dezvoltați inițiativa personală și aptitudinile personale. Acestea sunt aspectele care vă favorizează în prezent. A fi popular din punct de vedere social este un lucru dezirabil, dar acesta trebuie susţinut de aptitudini personale, de un nucleu puternic, de simţul identităţii. Acesta este momentul pentru a dezvolta aceste lucruri. Ce anume vă place? Ce condiții vă fac fericiţi? Care este părerea voastră despre politică sau despre lume? Nu conteaza ce cred ceilalti sau daca opiniile voastre sunt populare sau nu – aceştia sunteţi voi şi vă puteţi susţine punctele de vedere. Este timpul să vă expuneţi autenticitatea. Și din moment ce independența personală este atât de puternică acum, faceți schimbările care trebuie făcute în condițiile voastre. Modificați circumstanțele existente pentru a vă fi pe plac. Acum aveți suportul energetic și planetar. Fericirea voastră depinde în cea mai mare măsură de voi înşivă. Starea de sănătate este bună. Există o singură planetă pe termen lung în aliniere stresantă, toate celelalte fiind fie în armonie, fie fără aspecte în această direcţie. Venus se mută în zodia voastră în data de 24 aprilie. Pentru femeile care îşi doresc un copil, acesta este un indicator al unei fertilităţi crescute. În general, Venus în propriul smen produce o stare de relaxare şi bunădispoziţie. Sunteţi mai ludici. Venus în propria voastră zodie vă face să fiţi mai atrăgători, mai sociabili, mai plăcuţi. Maniera în care vă comportaţi îi atrage pe alţii înspre voi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru achiziţionarea de îmbrăcăminte sau accesorii, deoarece simţul estetic este la cote ridicate. Pentru bărbații singuri acest aspect generează oportunităţi romantice. Pentru femei va creşte nivelul de atractivitate. Guvernatorul socializării şi al relaţiilor de cuplu, Jupiter, este încă retrograd, iar acest aspect va dura mai multe luni. Deci nu este nevoie să vă grăbiți să luați decizii importante într-un fel sau altul în ceea ce priveşte relaţiile, dimpotrivă. Lăsați situaţiile să se dezvolte de la sine. În acelaşi timp, vă recomand să citiţi raportul Jupite Retrograd disponibil gratuit, pe site. Casa a 12-a devine puternică începând cu data de 20 aprilie, acesta fiind un moment potrivit pentru a vă ocupa de lucrurile neterminate din trecut, de înţelegere a proprilor reacţii şi de studiu în singurătate. Este o perioadă de dezvoltare la nivel intern.

Horoscop dragoste 2021 Săgetător

Viața amoroasă a nativilor din Săgetător vor fi multe ocazii de a lega relații noi, dar atenție: de unele va fi greu să mai scapi. Nu te grăbi să te confesezi ori să te apropii prea mult de oameni pe care abia i-ai cunoscut. Săgetătorii familiști vor avea de luat niște decizii importante. Chiar dacă pare dificil, nu va fi nimic de nerezolvat. Sfaturile pe care le vei primi nu vor fi cele mai utile și realiste. Dar, discutând, vei ajunge să înțelegi lucrurile în toată complexitatea lor și să tragi propriile concluzii utile.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage mereu de nou, te vei bucura să explorezi și vei avea parte de multe experiențe, cunoștințe și prieteni. În sfârșit, nu îți este teamă să ieși în oraș și să îți cunoști fericirea. În carieră, vei avea parte de o perioadă neutră. Nu te amenință nimic momentan.

Horoscop bani 2021 Capricorn

Pentru tine luna aprilie vine cu posibile cumpene în ceea ce priveşte colaborările, parteneriatele, cariera. Dar toate acestea pot fi remediate dacă îţi aminteşti des că ai nevoie să colaborezi cu ceilalţi pentru a obţine rezultatele la care visezi. Relaţiile de afaceri tensionate nu te ajută cu nimic.Parteneriatele sunt favorizate pentru nativii din zodia Capricorn în luna aprilie. Ai şansa de a semna un parteneriat care îţi poate aduce venituri suplimentare în viitor. Persoanele mai în vârstă din anturajul tău te pot ajuta în acest sens.Vei avea o doză de noroc dar nu trebuie să te bazezi orbește pe asta. Dacă ai propria afacere, va trebui să te concentrezi numai în una sau două direcții. Vor apărea multe tentații, multe oportunități atrăgătoare. Dar nu ai asemenea resurse și nici atâta timp la dispoziție să le dezvolți pe toate și să și iasă ceva. Și nu vei avea nici răgaz suficient să analizezi toate posibilitățile. Asigură-te că activitatea principală, cea care aduce bani, merge solid înainte. În plus, ochește oportunitatea care riscă să dispară cel mai repede și încearcă s-o valorifici. Dacă ești angajată, ține-te bine de activitatea ta obișnuită. Pe lângă asta, vezi unde scârțâie ceva, unde se cere o idee bună și un om cu inițiativă. Ia startul repede, așa încât să se observe și să ți se recunoască meritul de a fi găsit soluția. Eşti foarte stresată în luna aprilie. Căminul, familia sau cariera este posibil să fie sursele de îngrijorare majoră. Încearcă să gândeşti pozitiv şi vei vedea că totul se va rezolva cu bine. Gândurile negre îţi fac rău fizic, dar şi spiritual.

Horoscop dragoste 2021 Capricorn

Luna aprilie se anunţă a fi foarte plăcută pentru tine, în plan amoros. Reuşitele de care vei ava parte alături de partenerul tău ţi-ar putea aduce şi mai multă armonie în cuplu. Clipele romantice nu vor lipsi, iar comunicarea cu persoana iubtă va decurge firesc, natural şi armonios, ca şi cum v-ati înţelege din priviri.În viața personală, influența negativă a lui Pluto va face să se adune toate sâcâielile posibile la un loc. Dar cum nimic nu durează veșnic, nici această situație nu va dura. Nu trebuie să intervii, nu e nevoie să faci nimic. Pentru nativii din Zodia Capricornului care sunt singuri, nu sunt perspective clare de a lega o relație. Dar tot ce se va întâmpla luna aceasta va pregăti terenul. Vor fi împrejurări din care îți vei da seama de ceea ce-ți dorești și mai ales de ceea ce nu-ți dorești. Deci nu trebuie să simți dezamăgire dacă nu-ți iese o combinație. În scurt timp vei realiza că nici nu ți-o doreai cu adevărat. Pentru Capricornii familiști vor fi niște conflicte de rezolvat. După toate aparențele, greșești într-o privință și te încăpățânezi să nu recunoști, chiar după ce ți-ai dat seama. Relația ta se va bloca și așa va rămâne până când te vei hotărî să dai înapoi.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Capricorn

Multe dintre tendințele pe care le-am descris în martie sunt încă valabile pentru majoritatea lunii următoare. Cariera este încă principalul titlu în această lună. Sunteţi favorizaţi în continuare de superiori sau se bucură de autoritate, iar reputația voastră profesională este bună şi joacă un rol important în câștigul salarial. Deși casa și familia sunt întotdeauna importante pentru voi, ele sunt mai puțin presante acum. Succesul vostru în lume este cea mai bună modalitate de a servi familiei voastre în aceste zile. Soarele, planeta voastră financiară, este conjunct cu Uranus între 17 și 19 aprilie (deși ați putut simți efectele acestui eveniment mai devreme). Acest tranzit indică o perturbare financiară bruscă, care în funcţie de aspectele din astrograma voastră poate semnifica un câştig neaşteptat, cheltuieli neprevăzute sau o schimbare care necesită acțiune. Aceasta este că este o schimbare pe termen scurt. Ar fi indicat să consultaţi Horoscopul Zilnic, disponibil gratuit, pe site, pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Dacă este vorba despre cheltuieli, destul de des sub influenţa acestui aspect ele sunt echilibrate cu un flux neașteptat de bani. În data de 20 aprilie, când Soarele se mută în casa a 11-a, tot ceea ce ţine de tehnologie devine mai important. De asemenea Rac d doriţi mai multă libertate. Din punct de vedere financiar puteţi avea surprize plăcute. Acesta este un moment foarte adecvat pentru a vă implica în situaţii care ţin de grupuri și organizații. Vă face plăcere şi vă este util pe termen mai lung. De asemenea, în aceasta perioadă, mediul online este atractiv pentru voi. Relaţia de cuplu a fost destul de tensionată începând din 17 martie. Marte a intrat în casa a 7-a și îşi va petrece luna aici. Acest lucru poate produce conflicte în relaţii, individualism şi încăpăţânare. Având şi Saturn în aceasta poziţie vă veţi confrunta cu situaţii în care va trebui să vă decideţi între a reacţiona sau a menţine o atitudine mai distantă. Saturn fiind mai puternic în această poziţie, cel mai probabil veţi acţiona asemeni unei maşini cu frâna trasă. Veţi avea impulsul de a acţiona, de a vă impune însă din diverse motive veţi alege să nu faceţi acest lucru. La nivel psihologic, acest tip de abordare produce frustrări. Cel mai bine ar fi ca atunci când aspectele vă sunt favorabile să încercaţi să discutaţi cu calm despre problemele care vă frământă. Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul și să aibă timp pentru muncă și distracție. Doar în acest mod, viața ta va fi armonioasă în aprilie și vei fi fericit. Nu trebuie să uiți de familie, poți să îi vizitezi.A venit vremea marilor decizii pentru Vărsători. Este momentul să te decizi asupra lucrurilor pe care le-ai tot amânat până acum. Nu îți lua angajamente pe termen lung, însă încearcă să găsești soluții pentru problemele cu adevărat arzătoare. Nu îți neglija sănătatea. E un moment bun să îți faci câteva programare la doctor și să acorzi mai multă importanță acestui aspect. Atenție mare la economii. Nu e un moment bun să faci investiții costisitoare.

Horoscop bani 2021 Vărsător

Nu totul va merge uns luna aceasta în privința afacerilor și a banilor. Dar dificultățile pe care le vei întâmpina te vor obliga să găsești soluții și să iei măsuri care îți vor prinde bine pe termen lung. Probabil, vei apela la un nou furnizor sau un nou beneficiar cu care vei avea o relație profitabilă îndelungată.Cei care se află în postura de angajați trebuie să-și identifice corect rolul și locul în compania pentru care lucrează. Chiar dacă simți frustrare pentru atitudinea șefilor, nu trebuie să faci vreun gest lipsit de loialitate. Nu-ți stă în caracter, dar ești în pericol să-l comiți din neatenție.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Vărsător

Fii foarte atentă în această lună pentru că eşti predispusă accidentărilor. Pe de altă parte, este absolut necesar să-ţi ţii sub contral stările nervoase care îţi pot afecta relaţiile cu cei dragi, dar şi cu colegii de muncă sau colaboratorii.Stai cam prost cu nervii în luna aprilie, iar acest lucru, pe lângă faptul că îţi afectează relaţiile cu omanii din viaţa ta, îţi afectează serios şi sănătatea. De asemenea, este indicat să fii cât se poate de prudentă pentru că ai un risc crescut de accidentări. Vă aşteaptă o luna favorabilă din multe puncte de vedere! Casa a 9-a rămâne foarte puternică până în data de 20 aprilie, ceea ce este un aspect bun pentru aceia dintre voi implicați în chestiuni juridice – lucrurile tind sa evolueze in favoarea voastră si beneficiaţi de susţinerea persoanelor puternice sau care se află în poziţii de autoritate. Studenţii sunt favorizaţi de acest aspect. Dorința de a călători este, de asemenea, foarte puternică, dar Marte în conjuncție cu Saturn între 1 şi 3 aprilie indică întârzieri sau blocaje. Probabil că ar fi mai bine să programați aceste călătorii (și se pare că sunt legate de afaceri) după data de 3 aprilie. Relaţia de căsătorie sau cele de parteneriat, tind să evolueze armonios în această lună. Uranus, planeta care guvernează acest tip de relaţii primeşte o influentă pozitivă. Din data de 17 aprilie până în 19 aprilie, pot apărea oportunităţi romantice pentru cei singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, acest aspect semnalează mai multă dragoste în cadrul relației. Arată o “apropiere” fată de partenerul de viaţă. Ceea ce gândiţi şi simţiţi pare să se armonizeze din toate punctele de vedere. Călătoriile în străinătate pot constitui oportunităţi romantice în această perioadă. Viața financiară este bună, însă planeta care guvernează finaţele voastre este în mișcare retrogradă până pe data de 15 aprilie. Acest lucru nu va opri câștigurile, dar va încetini puțin lucrurile. În acest sens, vă sfătuiesc să citiţi raportul Mercur retrograd, disponibil gratuit, pe site! Deciziile voastre financiare nu se ridică la standardul obișnuit, deci trebuie să evitați cheltuielile excesive – în special cele majore – până după data de 15 aprilie. Exista o tendinţa de a lua decizii eronate în chestiunile financiare sau de a aprecia greşit valoare bunurilor sau serviciilor. Vă place să faceţi lucrurile în grabă. Dar în această lună, cu Mercur în Berbec, această tendinţă este accentuată. Evitați afacerile făcute “pe moment”. Claritatea financiară va fi mult îmbunătățită după data de 15. De asemenea, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. După cum am menționat, luna aceasta este mai plăcută. Venus petrece întreaga lună în casa a zecea, indicănd evenimente sociale plăcute, faptul că atrageţi cu uşurinţă persoane care deţin autoritatea sau puterea într-un anume fel, să vă susţină proiectele sau avansarea în carieră. În data de 20 aprilie Soarele trece peste mijlocul cerului și intră si el în casa a zecea. Sunteţi apreciat pentru calitaţile sociale, atrageţi cu uşurinţa atenţia. Profitaţi de acest aspect pentru a vă urmări planurile pe termen lung. Puteţi beneficia de onoare și recunoaștere – atât pentru realizările profesionale cât și pentru ceea ce sunteți. Aspectul personal și comportamentul general vor fi în această perioadă importante în carieră, iar voi ştiţi să beneficiaţi de pe urma acestui lucru.

Horoscop dragoste 2021 Vărsător

Venus, planeta iubirii, va mai sta în semnul tău până pe 5 aprilie, oferindu-ţi protecţie şi armonie în dragoste. Dar după acest prag, nu vei mai fi la fel de norocosă în plan sentimental. Este posibil să ai parte de unele conflicte dacă ai o relaţie stabilă.Dacă în dragoste lucrurile nu ies așa cum vrei tu, nu forța. Ia puțină distanță și analizează situația. Poate că nici nu-ți dorești cu adevărat această relație, dar încăpățânarea tipică te împinge să insiști. Îndreaptă-ți atenția în altă direcție și ocupă-te cu altceva sau cu altcineva. Cu o persoană la care nu te-ai gândit ca la un posibil partener dar cu care poți petrece timpul în mod plăcut și poți comunica eficient. Apoi, cine știe? Fricțiuni, conflicte pentru cei care sunt într-o relație sau sunt familiști. De fapt, aceastea au apărut cu ceva timp în urmă, continuă și tu urmează să le rezolvi. Dacă este implicat cineva din afara cuplului, va fi cu atât mai ușor de rezolvat: terțul trebuie să dispară. Din relația voastră, desigur.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Previziunile astrale vin cu vești bune pentru nativii din zodia Pești. Potrivit horoscopului, te numeri printre nativii răsfățați ai lunii aprilie. Te simți bine în pielea ta și acorzi o atenție deosebită modului în care arăți. Nu excluzi din planurile tale o posibilă schimbare de look. Prietenii îți sunt aproape și te susțin atunci când te simți depășită de situație. Nu e o lună benefică pentru angajamente pe termen lung, însă nu ar strica să te organizezi și să schițezi niște planuri de viitor. Poți începe acum să îți organizezi viitoarea vacanță. Sunt multe detalii de pus la punct și ai nevoie de timp pentru a face lucrurile ca la carte.Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă să aștepți o perioadă mai bună. Nu îți lipsește motivația, dar poziția astrelor nu este foarte pozitivă în această privință. Peștii ar trebui să se concentreze mai degrabă pe propria persoană, sau pe dezvoltarea personalității lor sau pe educație. Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă.

Horoscop bani 2021 Peşti

Aspectele astrale din luna aprilie îţi sunt deosebit de favorabile din punct de vedere financiar. Ai şansa de a primi cadouri, beneficii neaşteptate sau de a câştiga mai mulţi bani. Este totuşi recomandat să nu faci unele mişcări riscante legate de banii tăi.În muncă, n-o să se petreacă nimic care să merite o atenție specială din partea ta. În luna care ăncepe, vei avea mai mult timp la dispoziție. Luna te influențează în modul tipic în care influențează ea semnele de Apă. Vei avea suișuri și coborâșuri dar nu mare amplitudine. Rezultanta se va încadra în planurile tale, dacă lucrezi pe cont propriu. Iar dacă ești angajat, se va încadra în cerințele obișnuite ale jobului.Ca șef, nu vei simți nevoia să-ți delegi din responsabilități pentru că volumul de muncă va fi cel obișnuit. Ca subaltern, te vei descurca onorabil cu tot ce vei avea de făcut, ba chiar vei resprira mai mult decât în alte perioade. Îți vei putea permite chiar o mini-vacanță.

Horoscop Sănătate și familie 2021 Peşti

Sănătatea Peștilor nu va fi un motiv de îngrijorare în această lună. Nu ai deloc probleme de sănătate în această lună. Eşti răsfăţata astrelor în aprilie, iar tot ce trebuie să faci este să te bucuri la maximum de starea ta excelentă!Viața de cuplu este încă armonioasă în această lună, deși este mult mai puțin activă decât luna trecută. Membrii familiei joacă un rol important în aceste relaţii. Este posibil ca cei singuri să se reconecteze cu o persoană din trecut faţă de care aţi fost extrem de ataşaţi sau s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă amintește de o iubire trecută. Problema cu aceasta configuraţie este că va exista tendinţa de a încerca să reproduceţi situaţia anterioară, fără a acorda suficientă atenţie prezentului sau viitorului. Până la data de 24 aprilie, toate planetele se află încă în sectorul social occidental (numai Luna va trece prin sectorul estic timp de jumătate de lună), astfel încât ceilalți oameni sunt încă de o importanță majoră în în îndeplinirea scopurilor voastre. Capacitățile voastre de socializare – abilitatea voastră de a câștiga cooperarea altora şi de a-i convinge pe alţii de validitatea ideilor şî planurilor voastre – vă vor aduce succesul. Renunţati la dorințele personale egoiste pentru o vreme. Dacă condițiile sunt dificile, spuneţi ceea ce vă deranjează și încercaţi să vă adaptați cât mai bine condițiilor. În curând vine timpul când schimbările pe care vi le doriţi pot fi făcute cu mai multă uşurinţă. Puterea din casa a opta, a regenrării, transformării (care a început să îşi facă simţită prezenţa de luna trecută, din data de 20 martie) este încă activă până la data de 20 a acestei luni. Acest lucru favorizează regimurile de detoxifiere și regimurile de pierdere în greutate pentru cei care au nevoie de ele. Activitatea sexuală crește și ea. De asemenea, din când în când, este sănătos să eliminaţi acele lucruri care nu vă mai sunt de folos, învechite sau depăşite. Este uimitor cât de multe se pot acumula în timp. Acest lucru nu va avea numai efecte fizice în sensul eliberării spaţiului, ci şî mentale. Dacă ceva nu este folosit în viața voastră, dacă acel lucru doar ocupă spațiu, acum este momentul să îl vindeţi sau să îl dăruiţi acelora care au nevoie de el. Aceste lucruri redundante au tendinţa de vă “sufoca” şi de a nu vă permite să înaintaţi. În luna următoare veţi descoperi puterea pe care v-o ofera simplitatea. Sănătatea și energia sunt bune în această lună. Venus, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în Taur, în casa a noua. Acest lucru indică posibilitatea de a creşte veniturile și optimism financiar. În data de 24 aprilie, Venus trece peste Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a, a carierei, aducând beneficii prin persoanele care deţin autoritatea, superiori, părinți.

Horoscop dragoste 2021 Peşti

Începând cu 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia ta, ceea ce înseamnă că îţi aduce mult noroc şi oportunităţi excelente în dragoste. Dacă eşti singură, ai în această lună şansa de a-ţi întâlni jumătatea. Pentru cei care au deja o relaţie stabilă, luna aprilie se anunţă plină de momente fericite şi clipe de neuitat petrecute alături de partenerul de viaţă. Eşti norocoas în luna aprilie, pentru că astrele îţi oferă protecţia lor şi nu vei avea parte de dificultăţi sau cumpene semnificative. De fapt, şansa este de partea ta, atât în dragoste, cât şi în plan financiar.Dacă ești în căutarea sufletului-pereche, n-o să-l găsești decât dacă îți dorești cu adevărat. Altfel, o să treci pe lângă el cu gândul în altă parte. Cum domeniul profesional va fi relaxat, vei avea timp pentru viața personală. Dacă ești deja într-o relație sau chiar ai o fmilie, în sfârșit, vei avea timp pentru ai tăi. Cu sensibilitatea și senzualitatea la cote mari, le vei face o mulțime de surprize, vei comunica sincer și cald. Vor fi mulțumiți de tine.Dacă nu ești într-o relație, ceva se va mișca semnificativ în jur și nu vei trece neobservată. Riscul este ca tu să fii grăbită și distrasă la întâlnirea cu o persoană specială.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții