Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot zilnic pentru 12 mai 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 12 mai 2021 | 08:43

Horoscopul tarot zilei de 12 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 9 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ar trebui sa ceri ajutorul cuiva drag sau loial. Ai nevoie de sprijin, iar persoanele care iti sunt cu adevarat loiale abia astepta un semn de la tine.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 7 de bate

Aceasta carte simbolizeaza provocarea, perseverenta, competitia. Nu te sfii sa iti infrunti oponentii care incearca prin diferite mijloace sa te nedreptateasca. Actioneaza ferm, apara-ti drepturile, fara sa te lasi intimidat de forta cu care ceilalti concurenti te ataca.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de bate

Se anunta inceputul unei aventuri fertile. Cine munceste din greu va atinge rezultatele scontate. Poate te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu. Cartea iti aduce mesajul ca ai sanse mari de reusita daca iti concentrezi energia pe lucrurile prioritare. De asemenea, cartea este simbolul masculinitatii, al pasiunii. Daca esti femeie singura, poti intalni acel barbat care sa-ti starneasca interesul amoros. Daca esti barbat, cartea poate aduce mesajul ca ai intalnit sau urmeaza sa intalnesti femeia cu care sa iti doresti copii.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Regele de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Daca iti apare inversata ar trebui sa fii atent la oameni. Unii dintre ei te pot pacali. Ocoleste persoanele care incearca sa domine prin frica sau intimidare.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Eremitul / Pustnicul

Fii precaut azi si lasa mai mult spatiu pentru a gandi bine o situatie. Observa ce se petrece, priveste dincolo de aparente. Nu trebuie sa spui ce ai pe suflet daca simti ca nu e momentul. Desi poti parea sceptic si ezitant, poti fi capabil sa gasesti solutii si sa eviti sa repeti greselile din trecut




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Luna

Ai obiceiul de a te pune sub stres si presiune mai mult decat orice alta persoana din jurul tau. Nu trebuie sa te pedepsesti cand gresesti. Invata ce ai de invatat si mergi mai departe, fara sa devii obsedat de ceea ce ai fi putut face si n-ai facut. E trecut, e istorie, ai grija sa nu se repete! Fii cel mai bun prieten al tau, incurajeaza-te, da-ti aripi!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Turnul

Daca apar probleme astazi, cel mai probabil sunt cauzate de neatentie. Asa ca, fii precaut! Acorda atentie detaliilor, chiar daca ti se par nesemnificative.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de spade

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Asul de spade arata intentia clara si precisa, dar si concentrarea si determinarea pentru indeplinirea scopului. Daca ti-a aparut aceasta carte, te poti bucura de o claritate mentala desavarsita care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Cavalerul de pentagrame

Aceasta carte simbolizeaza rutina, eficienta, conservatorismul, abordarea metodica. Cineva pune mare pret pe valorile materiale, insa nu isi indreapta ambitia spre obtinerea acelor bunuri. Mai mult, acumularea averilor se face in detrimentul dezvoltarii sprituale.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 3 de cupe

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Comunici usor, iar sentimentele ies la lumina fara retineri. Ai libertate totala de expresie. Cartea este simbolul prieteniei, al bucuriei de a fi alaturi de cei dragi. Poate urmeaza o petrecere, o aniversare, un eveniment important in familie.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 2 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza indecizia, nehotararea. Ai de luat o decizie grea, dar nu esti in echilibru cu tine. Ai nevoie de timp pentru a te linisti si pentru a putea actiona. Nu te lasa purtat de ego. Pot aparea rivalitati si confliecte care sa nu iti aduca linistea de care ai nevoie pentru a lua hotararea corecta. Dimpotriva!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții