Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilei de 12 mai 2021

Written By NIKE B. on marți, 11 mai 2021 | 09:04



Horoscop Special zilei de 12 mai 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul zilei de 12 mai 2021:Horoscop zilnic Marți 11 Mai 2021: În această zi, nativii din zodia Gemeni sunt inspirați să viseze departe și să îşi privească idealurile îndrăzneţe, fiind o zi favorabilă fanteziei şi imaginației. Leul este încântat să aplice noi teorii şi idei şi să exploreze orizonturi noi, în timp ce pentru Balanţă este de actualitate dorința de a se conecta cu oamenii și visurile sau cauzele care o inspiră. Este un moment bun pentru a analiza modalitățile prin care poate încorpora nevoile spirituale sau emoționale în rutina zilnică.


Horoscopul de Mâine 12 mai 2021 Horoscop 12 mai 2021. Este o zi plină de surprize pentru o bună parte din zodii. Astrologii menționează că leii și fecioarele pot pune un punct la ceva, iar balanțele descoperă ceva nou în această zi.








Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna își petrece ziua în sectorul tău creativ, dragă nativule Berbec, iar astăzi poți căuta niște distracții şi activităţi solicitante. Cu toate că s-ar putea să nu ai rezultatele la care te aștepți, ești sigur că vei găsi modalități satisfăcătoare de a te exprima. Odată cu înaintarea zilei, îți amintești să te lași ghidat de intuiția ta. Activitățile imaginative sau creative sunt cele mai potrivite. Acesta poate fi un moment potrivit pentru a face un sacrificiu personal sau a ajuta pe cineva din jurul tău. În timp ce problemele practice pot suferi puțin și ar putea fi amânate, imaginația ta este la cote ridicate. Scopul tău este acela de a intra într-o legătură mai bună cu visurile și lumea spirituală și a găsi timp suplimentar timp pentru tine însuți și pentru activități de vindecare. Poate fi de ajutor acum să eliberezi resentimente și gânduri negative, în special în privința problemelor din trecut. Există o oarecare confuzie.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tranzitul Lunii dintre sectorul de origine și cel al familiei îți evidențiază nevoile pentru mai multă simplitate și familiaritate în viața ta, dragă Taurule. Chiar și așa, astăzi și mâine pot fi zile de iluminare sau iluzie, trezind dorințe de înrudire, prietenie și implicare la nivel sufletesc. Este posibil să ai grijă de alții sau să cauți sprijin în cercul de prieteni sau în activităţi solicitante care îți fac plăcere și te încarcă cu energie pozitivă. Ai putea foarte bine să conștientizezi elementele mai confuze ale conexiunilor tale sau o componentă înșelătoare sau inconsistentă a unei relații. Pe de altă parte, te poți simți inspirat sau încurajat, dorința de a găsi un spirit înrudit trezindu-se în tine acum. Acesta poate fi, de asemenea, un moment al visurilor mari pentru fericirea pe termen lung – poți fi deosebit de interesat de a contribui la o cauză nobilă.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tranzitul Lunii în sectorul tău de comunicare poate ajuta la mărirea ritmul vieții tale, dragă nativule Gemeni. Interesele personale sunt numeroase, deși îndatoririle și responsabilitățile există și ele. În această zi ești inspirat să visezi departe și să îţi privești idealurile îndrăzneţe. Favorizează fantezia și imaginația, dar nu neapărat atenția la detalii, așa că ține cont de acest lucru. Este momentul să încorporezi metode imaginative, creative și alternative în ceea ce faci. Elementele din obiectivele tale sau carieră pe care nu reușești să le îndeplineşti pot fi totuși amplificate astăzi, întrucât fiecare dintre noi poate ignora nevoile simple pentru un sens mai înalt, spiritualitate și imaginație. Astăzi planurile obișnuite vor ridica probleme şi obstacole suplimentare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Tranzitul Lunii în sectorul resurselor tale astăzi te poate ajuta să îți pui ordine în gânduri şi viaţă. Cu toate acestea, astrele încurajează fantezia și imaginația. În mod surprinzător, vei ajunge la un echilibru neaşteptat. Este o zi potrivită pentru eliberarea tensiunii și a resentimentelor și îmbrățișarea compasiunii. Pentru tine, acest lucru poate fi posibil prin învățarea de lucruri noi sau găsirea inspirației prin diferite experiențe sau perspective. Fanteziile tale de evadare sau experiențe exotice sunt puternice astăzi. Depărtarea de rutina obișnuită poate duce la perspective valoroase și aventuri interesante. Este puțin probabil să alegi rutele tradiționale pentru a te exprima acum și poți constata că ai mai mult succes. Oportunități de publicare, călătorii, idei de bani sau afaceri pot apărea în moduri neobișnuite. Deși este important să fii deschis la experienţe noi, încearcă să ții picioarele pe pământ când visezi departe.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Luna își petrece ziua în semnul tău, dragă Leule, și s-ar putea să fii încântat să încerci noi teorii sau să explorezi un teren nou. Guvernatorul tău, Soarele, se îndreaptă spre alinierea sa anuală cu Neptun astăzi, luminându-ți dorințele și idealurile tale mai mari, în special cele legate de relații. La fel cum visurile tale se măresc acum, dacă ai simțit o nevoie la nivel intim, o vei experimenta mai puternic. În relațiile tale cu ceilalți pot exista întrebări privind aşteptările și, eventual, confuzie cu privire la resursele investite sau tranzacțiile financiare care necesită o anumită vigilență. Există tendința de a te întinde dincolo de limitele tale rezonabile și, în timp ce acest lucru poate fi bun într-o măsură, împingerea lucrurilor prea departe este puțin probabil să dea roade. Cu toate acestea, pentru unii, acesta poate fi un timp de intimitate și conexiune sporită și unele experiențe noi şi revelatoare.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna își petrece ziua în sectorul sufletului tău, dragă nativule Fecioară, făcând să fie nevoie de puțin mai multă confidențialitate, anonimat, odihnă sau o pauză de la agitaţia zilnică. Acest scurt tranzit are rolul de a te regla în lumea interioară și în planul intuiției. Pe măsură ce ziua avansează, ne îndreptăm către o aliniere a gândurilor şi dorințelor cu transpunerea lor în planul material. Totuși, ai tendința să vezi lucrurile și oamenii așa cum vrei să îi vezi, nu aşa cum sunt în realitate. Dorințele pentru ceva mai mult în relațiile tale pot deveni puternice, dar pentru unii dintre nativii acestei zodii poate exista o legătură magică cu cineva. Poți acorda cuiva sprijin și confort în acest moment, iar acest lucru îți poate îmbunătăți ziua. Lucrul complicat va fi să stabilești granițe. În caz contrar, acesta poate fi un moment bun pentru a lua în considerare ceea ce îți lipsește sau dorești din relații. Există o tendință pentru alții să-ți interpreteze greșit cuvintele sau acțiunile. Ascultă-ți propriile nevoi pentru a ajuta și a susține persoanele de care ai grijă. S-ar putea să dorești să transformi un vis în realitate acum, în special în legătură cu un parteneriat.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna își petrece ziua în sectorul tău social, dragă nativule Balanță, stimulându-ți dorința de a te conecta cu oamenii, visurile sau cauzele care te inspiră. Este un moment bun pentru a analiza modalitățile prin care poți încorpora nevoile spirituale sau emoționale în rutina ta zilnică. Ai putea reconsidera dacă sistemele și obiceiurile de zi cu zi reflectă sau susțin scopul tău în viață. Este o perioadă potrivită activităţilor menite a te reîmprospăta și a te revigora. Cauți tendințe și teme ascunse, în special prin munca sau eforturile tale de a-i ajuta și susține pe ceilalți. Ai putea simți dorința de a îți folosi imaginația într-un mod practic. În loc să pierzi timpul îndepărtându-te fără scop de priorități, ia în considerare să faci o pauză pentru a te reîmprospăta. Ajutarea celorlalți sau efectuarea unui serviciu util pot fi activități satisfăcătoare astăzi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În timp ce Luna își petrece ziua în sectorul tău de carieră și reputație, dragă nativule Scorpion, astăzi se recomandă o pauză de la reguli și structuri. Este o influență puternică asupra romantismului, creativității și imaginației. Pot exista nemulţumiri nerostite, o anumită reținere sau un sentiment de singurătate acum. Uneori, crezi că alții îți creează fericirea, dar cel mai bine este să îți reamintim că tu ești responsabil de ea. Astăzi este mai bine să fii atent la mai mult decât la problemele de rutină. Poate exista un sentiment de a fi la locul potrivit, la momentul potrivit sau pot exista conexiuni făcute acum la nivel sufletesc. Ține-ți picioarele pe pământ când visezi la nivel înalt și vei fi într-o poziţie favorabilă!Obiectivele ambitioase ale Scorpionului pe care vi le propuneti risca sa devina realitate. Cu toate acestea, nu fanteziati prea mult, stabiliti-va obiective despre care aveti o idee. In curand vor lua forme reale. Energia si vitalitatea voastra sunt in crestere. Viata insasi este de partea ta. Vi se va oferi sansa de a va arata la maximum talentul si flerul de afaceri.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna își petrece ziua în armonie cu semnul tău, dragă Săgetătorule, oferindu-ți un impuls subtil de energie, în mare parte pentru că există mai puține obstacole de depășit pe măsură ce îți urmărești obiectivele. Încrederea este cu tine, iar speranța te însoțește la fiecare pas. Chiar și așa, este indicat să aloci timp suplimentar pentru odihnă şi meditaţie. Acest tranzit anual poate stârni dorințe dacă simți că ceva lipsea din viața ta la nivel spiritual sau emoțional. Cu toate acestea, acest lucru poate fi, de asemenea, informativ. S-ar putea să fie, în schimb, un moment inspirat când eliberezi sentimente negative sau îndepărtate. Pot exista întâmplări neobișnuite, legate, în special, de cei dragi și, poate, de descoperirea unor sentimente și dorințe surprinzătoare. Sistemele de viață și condițiile ar putea fi întârziate pentru o îmbunătățire sau o reînnoire. Nu este un moment ideal pentru atenția la detalii. De asemenea, ești într-o formă bună pentru a ierta pe cineva, inclusiv pe tine însuți, dacă resentimentele sau vinovăția te-au urmărit. Cheia este să observi, să reflectezi și să înveți lecţii din orice experiență.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tranzitul Lunii în sectorul tău de intimitate astăzi tinde să îți îndrepte atenția către tendințele ascunse din viața ta, dragă Capricornule. Este o zi potențial frumoasă pentru identificarea și înțelegerea nevoilor și visurilor tale spirituale. Este posibil să cauți un sens mai puternic al scopului în legătură cu ceea ce faci și înveți. Poți comunica în moduri creative sau pline de compasiune, iar ideile pentru strategiile de marketing sau promoționale ies în evidență. Reține că accelerarea vieții tale poate duce la erori și regret, dacă nu îți iei timp să încetinești și să asculți nevoile şi semnele din jur. Fii cumpătat şi ia decizii numai după ce ai calculat temeinic înainte şansele de reuşită şi riscurile aferente!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna își petrece ziua în sectorul parteneriatului, dragă Vărsătorule, sporindu-ți dorința de companie, chiar și în cele mai mici activităţi. Visurile tale sau fanteziile sunt aduse în prim-plan mai puternic decât de obicei astăzi, datorită unei conjuncții Soare-Neptun. Totuși, este posibil să acorzi mai multă atenție sentimentului de neglijare sau dezamăgire, în funcție de situația ta actuală. Pe măsură ce lucrurile încetinesc, îți privești viața dintr-o perspectivă diferită, punând la îndoială lucrurile pe care le presupui automat că sunt priorități. Este un moment bun pentru a analiza dacă proiectele tale curente, urmările și nevoile percepute sunt în concordanță cu nevoile și valorile tale spirituale și, dacă nu, pentru a găsi modalități de a îmbunătăți această situaţie. Poate fi o zi de excepție pentru afaceri creative sau idei practice, în special cele neobișnuite, dar fii atent cu banii acum.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna își petrece ziua în sectorul muncii și sănătății tale, dragă nativule Pești, îndreptându-ți atenția asupra vieții tale zilnice. În timp ce productivitatea poate părea că suferă puțin în timp ce mintea ta rătăcește, este foarte bine să o compensezi prin inspirație și imaginație. Natura ta plină de compasiune și idealism vine puternic în prim-plan și, din fericire, alții caută şi răsplătesc aceste lucruri. Chiar și așa, dacă ai neglijat nevoile tale spirituale, acesta poate fi un moment în care simți mai mult să te dedici acestui plan. Pe măsură ce Soarele îți pune în evidență idealurile de azi și mâine, ia în considerare modalități de a te conecta mai puternic cu ele sau de a visa ceva nou care reflectă mai precis nevoile și dorințele tale actuale…

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții