Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru zodia Balanta 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 2 februarie 2011 | 14:25




 Horoscop Cariera Balanta  2011





Din punct de vedere profesional, veti inregistra cele mai desavarsite rezultate. Toate studiile si cercetarile pe care l-ati facut va sunt acum cu adevarat folositoare. Este casa cea mai frumos aspectata, in care nu se prezinta evenimente decat benefice. Veti invata si veti studia mult mai mult, pentru a va perfectiona si aprofunda cunostintele pe care deja le aveti. Si cum planul acesta este direct legat de cel financiar, se intelege de la sine ca si cel celalatl va fi unul benefic.
Va veti dedica studiului inca de la inceputul anului, pentru stiti si constientizati ca daca nu sunteti bine pregatit consecintele vor fi dezastroase. Daca faceti parte din categoria celor care au ca domeniu de activitate invatamantul sau instruiti personal, medidati copii, atunci sa stiti ca in acest an veti fi laudat ca un pedagog perfect. Va veti implica dincolo de materia pe care o predati, fiind si un bun sfatuitor pentru cei cu care lucrati.
Veti reusi sa va depasiti limitele, fiind practic, in ceea ce priveste studiul propriu, un autodidact. Va veti pune la punct cu aspecte care nu prezentau pentru dumneavoastra nici un interes, astfel incat veti reusi sa va negociati pozitia in firma, clasa sau oriunde veti fi nevoit sa abordati o astfel de atitudine.




Horoscop Financiar Balanta  2011


Din punct de vedere financiar, veti inregistra succese nebanuite. Numai ca pana veti reusi sa inregistrati si sa simtiti in bugetul personal aceasta bunastare, veti avea cateva momente de cumpana. Unele datorii mai vechi revin in actualitate, astfel incat nu mai stiti la ce solutii sa mai apelati. Si gasiti una, aceea de a solicita un imprumut, de la un prieten sau de la seful dumneavoastra, sau chiar sa negociati o crestere salariala.
Marte va va ajuta si va va sustine in fata unor persoane importante, care va vor ajuta neconditionat, din acest punct de vedere. Iar Venus, planeta dumneavoastra, il va ajuta pe sef sa se decida in urma prestantei si atitudinii pe care o veti afisa. La mijlocul anului veti primi o veste legata de demararea unei afaceri, de semnarea unor contracte si intalniri de afaceri.
Veti avea si momente in care datorita faptului ca bugetul a crescut considerabil, veti avea tendinta de a cheltui mult mai mult. Iar dumneavoastra nici nu va face o placere deosebita sa va relaxaxi printre cosurile de cumparaturi! Dar, va trebui sa invatati sa si economisiti daca doriti sa achizitionati o locuinta sau o masina.
Partea buna este aceea ca va da bine de gandit ce faceti si cum goliti contul. Va face mai pragmatici, atenti si mai receptivi la nevoile primare pe care le aveti, cum ar fi achizitionarea unei case. Venus va va ajuta pana la sfarsitul anului, care va va gasi cu buzunarele pline.

Horoscop Sanatate
Balanta   2011


Din punct de vedere al sanatatii, anul va fi unul bunicel, daca orice problema care va aparea va fi solutionata in timp util, fara sa o neglijati. Problemele care trebuie semnalate ca fiind cele mai sensibile sunt cele legate de organele dumneavoastra sensibile, rinichii. Ar fi indicat ca orice problema care apara, oricat de mica ar fi, sa fugiti repede la medic si sa faceti investigatiile necesare. Atentie la problemele care pot sa apara.

Horoscop Sentimental
Balanta  2011




Din punct de vedere social, anul este unul plin de surprize. Va gaseste volubili, plini de viata si dornic de cunostinte noi. Va veti descoperi pe voi insiva, fiind la inaltimea tuturor asteptarilor. Veti fi mediatorul conflictelor, veti fi diplomati in problemele sensibile care apar pe parcursul intregului an si veti incerca sa va restabiliti relatiile pe care le-ati pierdut sau deteriorat din diverse motive. Punctul dumneavoastra de atractie va fi familia, pe care doriti sa o intregiti, mai les prin achitarea datoriilor daca le aveti la frati, surori sau parinti. Doriti si reusiti sa va echilibrati relatiile familiale, prin intruniri de familie sau intalniri, cele mai multe puse la cale chiar de dumneavoastra.
Sunteti deschis si comunicativi, asa cum sta bine unei Balante, si dovediti reale abilitati de leader, inchegand echipe care pareau sortite esecului de la inceput.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții