Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop Martie Scorpion 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 10:26



Horoscop Scorpion Luna Martie 2012


Horoscop Scorpion Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

Cu exceptia primelor zile ale lunii, cand climatul este mai tensionat, martie 2012 iti ofera o panorama relationala superba. Cu ambele planete benefice - Venus si Jupiter - in casa cuplului, dragostea sau casnicia traverseaza o perioada fericita, de impliniri si satisfactii.

Propunerile, declaratiile, cadourile si gesturile romantice nu trebuie sa te surprinda, fiind caracteristice acestei configuratii. Timpul in doi este petrecut in mod placut, cel mai probabil in vizite, la petreceri, in excursii sau in alte forme de divertisment.

Ai o disponibilitate sentimentala si sexuala accentuata. Omul de alaturi este plin de bunavointa si impreuna puteti pune la cale planuri mari sau puteti cadea de acord asupra unor chestiuni care in trecut ridicau probleme.

Acum poti intalni o noua dragoste sau o poti reaprinde pe cea veche. Este si vremea impacarilor...

Configuratia anunta, de asemenea, sansa si succes pentru perechea ta.


Horoscop Scorpion Luna Martie 2012: Cariera si bani

O luna excelenta pentru colaborari, munca de echipa si proiecte de grup, activitati sociale, contacte, comunicare! Tot ce presupune interactiunea cu altii este accentuat, reliefat, indemnat sa se manifeste si, in buna masura, favorizat.

In martie 2012 te poti gandi inclusiv la aliante, societati, asociatii, cluburi sau partide politice. In ceea ce faci sunt mereu implicati ceilalti. Ai succes in negocieri, tratative, schimburi, tranzactii si contracte. Zilele de la mijlocul lunii sunt cu predilectie pline de sansa.

Totusi, desi in linii esentiale succesul este ca si garantat, punerea in aplicare poate sa fie destul de stresanta. O multime de mici detalii pot merge anapoda, facand apel la calmul si puterea ta de concentrare pentru a fi reglate.

Se poate sa ratacesti documente, sa ai necazuri cu aparatura de birou, cu corespondenta sau cu telefoanele si exista riscul unor probleme de comunicare cu colegii sau cu subalternii.

Material stai bine in martie 2012, fiindca vin bani, dar ai nevoie de disciplina financiara.


Horoscop Scorpion Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Moralul este bun, insa rezistenta fizica nu este grozava. Se impune un regim de viata ordonat si excluderea tentativelor de experiment pe propria piele (regimuri neobisnuite, tratamente neomologate s.a.m.d).

Atentie inclusiv la procedurile cosmetice nesigure!

In caz de boala sau disconfort, mergi la doctor fara amanare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții