Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 16 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on marți, 15 ianuarie 2013 | 15:41



Horoscopul zilei de azi 16 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Calatoriile acestei zile sunt de succes, deci ar fi bine sa profiti de sansele de a pleca de acasa, indiferent de distantele pe care trebuie sa le strabati. Undeva departe de mediul tau obisnuit se afla cele mai mari reusite sau tot de departe sosesc azi cele mai bune vesti. Propune-ti sa pleci undeva, pentru ca numai asa poti intalni sansele cele bune ale acestei zile. Te intorci acasa cu o multime de emotii pozitive si informatii utile.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Primesti o invitatie de a iesi undeva cu un prieten sau apare sansa unei calatorii prin imprejurimi in compania unei persoane dragi. Ai putea trage o fuga la niste rude din alta localitate sau poate primesti chiar tu musafiri, deoarece contactele cu persoanele aflate la distanta sunt favorizate. Ia si tu legatura cu un prieten de departe, deoarece se va bucura enorm sa te auda sau poate chiar urci in masina pe nepregatite si se trezeste cu tine la usa. Ar fi incantat!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Asteapta-te la conflicte intense cu reprezentantii institutiilor la poarta carora trebuie sa bati. Birocratia devine cel mai mare inamic al planurilor tale si peste tot ti se inchid usile in nas, esti trimis la plimbare sau chemat altadata cu alte si alte documente necesare. Inarmeaza-te cu rabdare daca ai de mers pe la diverse firme de care depinde activitatea profesionala si fa tot posibilul sa te supui regulilor impuse de cei cu care intri in contact. Personalitatea si nervii nu au ce cauta cand astepti de undeva un raspuns oficial.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Toate evolueaza foarte lent, dar este exact ritmul care ti se potriveste, deoarece nu iti plac lucrurile facute in pripa. Cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat vei ajunge la rezultate mai stabile si mai durabile, ca atare te vei implica numai in acele activitati in care nimeni nu te impinge de la spate cu termene limita. Faci echipa buna cu o persoana care iti seamana mult ca fire, fiind probabil nascut in aceeasi zodie cu tine sau care face parte din aceeasi generatie, si viziunile similare leaga mult relatia dintre voi.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Ti se taie tot avantul in fata unui refuz categoric venit de la un om care se dovedeste, cu aceasta ocazie, a fi cel mai mare dusman al tau. El iti strica tot cheful, iti spune vreo doua cu agresivitate si practic iti tranteste o usa in nas, de care chiar nu mai poti trece. Te poti astepta, asadar, la un esec in legatura cu o alta persoana, pentru ca relatia nu mai poate continua si nici nu mai merita. A lupta sa o duci mai departe nu ar insemna decat alte si alte sacrificii din partea ta!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Vorbesti despre viitor cu un ton optimist si entuziast, convins ca te indrepti spre un eveniment care te va implini. Nu te astepta ca cei din preajma ta sa aiba aceeasi viziune roz, pentru ca se gasesc suficienti amici care sa critice planurile tale si sa vada in ceea ce vrei sa faci doar latura periculoasa sau negativa. Important e ca tu sa nu le vezi pe acestea, deoarece o atitudine suta la suta pozitiva te va ajuta sa treci peste toate, ca atare cel mai bine e sa faci abstractie de atatea comentarii cu tenta panicarda.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti trist, impovarat de griji si nu reusesti sa gasesti nimic bun in jurul tau de care sa te agati. Toate vestile care ajung la urechile tale contin o nota de dramatism si, la pesimismul care te copleseste, ai tendinta de a-l agrava si mai mult. Totul vine dintr-o pasa proasta care a pus stapanire pe tine si din tot ce se petrece in jur tu vezi doar latura negativa: lipsurile, piedicile, antipatiile, cand exista multe altele care pot compensa aceste puncte slabe, dar nu le observi.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Te simti ciudat intr-un anturaj foarte divers si aglomerat. Printre tovarasii tai de discutie nu se afla prea multe persoane cunoscute, tocmai de aceea te simti uneori ca un strain printre ei, dar ai nevoie de o perioada de adaptare pana te vei simti in largul tau. Cunoaste-i mai bine si ofera-le si tu sansa de a descoperi cine esti, pentru ca intr-un final te vei simti ca unul de-al lor, fara a mai observa nicio diferenta. In orice mediu nou e nevoie de o perioada de adaptare, deci si aici.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai starea necesara pentru a sta de vorba cu prietenii pentru a pune tara la cale pentru perioada urmatoare. Se apropie un eveniment in care fiecare va juca un rol si e nevoie de o discutie la rece prin care fiecare sa-si prezinte strategia. De unul singur, fiecare in parte, nimeni nu ar ajunge la rezultatele visate, dar daca v-ati uni fortele sub indrumarea unei persoane, veti face pasi rapizi spre scopul propus. Tu esti persoana cea mai potrivita pentru a trasa directia, pentru ca ai mintea limpede si stii exact spre ce te indrepti.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti plin de idei care merita puse in aplicare cat mai curand. Spiritul de initiativa si puterea de munca sunt calitatile tale principale care te ajuta sa ajungi la rezultate de care vei fi foarte mandru. Iti pui foarte bine in valoare calitatile de lider si oferi directii originale si indraznete in care ii poti atrage si pe altii. Nu ti se potriveste un rol de simplu subaltern cand ai atatea idei interesante care se cer spuse cu voce tare, deci castiga-ti dreptul sa te exprimi in fata tuturor.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Muncesti mult, chiar si peste puterile tale, dar esti motivat sa tragi tare pentru ca te apropii de un succes de toata frumusetea. Nu conteaza energia pe care o consumi in acest sens, ci numai rezultatele finale care se prefigureaza a fi foarte bune. Merita efortul, nu te gandi la greutatile de pe parcurs, pentru ca la final vei sarbatori victoria cu o imensa satisfactie ce va sterge din memorie orice aspect neplacut. Ce-i drept, epuizarea fizica si nervoasa incep sa se instaleze deja.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu te poti opri din munca nici azi, de parca s-ar fi acumulat o serie de sarcini de care nu ai avut timp inainte. Te dedici asadar efortului de a le duce la un nivel satisfacator, chiar daca e greu de crezut ca vei duce ceva la capat. Daca te mai bucuri si de sprijinul unor colegi, ai fi foarte multumit, dar daca nu prea e multa lume la care poti apela la nevoie, descopera-ti resursele nefolosite, pentru ca sigur ai multe care abia asteapta sa iasa la lumina. Ai putea fi uimit cate stii si poti sa faci dar nu ai incercat vreodata!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții